Ce ne rezervă astrele în săptămâna următoare

Ultima actualizare:

    Previziuni astrologice pentru săptămâna următoare. (Fotolia / arhivă)
Previziuni astrologice pentru săptămâna următoare. (Fotolia / arhivă)

Astrologul Click!, Tina Rizea, a realizat pentru dumneavoastră horoscopul săptămânii următoare.

BERBEC

Nu sunteţi mulţumite de relaţia de cuplu, dar pentru că trebuie să plecaţi la drum, sunteţi preocupate doar de reorganizarea activităţilor profesionale. Speranţele de a călători de plăcere dispar, iar persoana iubită tace în orice împrejurare. Vă e dor de puţină cicăleală şi de declaraţii pasionale.

TAUR

Nativele ce doresc să-şi schimbe locul de muncă sunt privilegiate. Celibatarele au şanse să se căsătorească în cele mai bune condiţii. Aveţi prea mult de lucru ca să vă mai pierdeţi vremea cu şuete amicale. Excludeţi orice intruziune în viaţa dv. şi vă bucuraţi doar de prezenţa persoanei iubite.

GEMENI

Nu vor mai avea suficient timp pentru a lucra, din cauza obligaţiilor birocratice. Persoana iubită are o atitudine foarte schimbătoare. Vi se oferă multiple şanse de a pleca peste hotare, dar familia şi prietenii vă împiedică să luaţi decizia în timp util. Probleme deosebite au studentele şi elevele!

RAC

Persoana iubită nu e mulţumită de „prestaţia" dv., în primul rând din cauza lipsei de timp liber şi apoi pentru refuzul de a accepta noile oferte de muncă. Fericirea dv. se raportează acum la cât de departe veţi putea călători cu persoana iubită. Activitatea profesională vi se pare lipsită de viitor.

LEU

Vor face călătorii în interes de serviciu şi le vor impune colegilor un ritm obositor. Persoana iubită vă acuză din nou de avariţie! Nu luaţi în seamă şansele de a pleca în străinătate, doar pentru că vor apărea unele pagube. Partenerul de cuplu preferă să nu se amestece, dar vă dă ca exemplu negativ.

ZODIA NOROCOASĂ - FECIOARĂ

La începutul intervalului, vor prevala interesele profesionale pentru toate nativele mature. Ulterior, cele care au copii vor face tot posibilul să-i ajute pe diverse căi şi simt o plăcere aproape erotică să se „dăruiască" prin muncă. Sunt mai „jucăuşe" decât de obicei şi îşi cuceresc din nou partenerul de cuplu, chiar dacă rămân nemulţumite de „prestaţiile" acestuia. Vor continua să facă schimbări prin casă şi nu sunt puţine nativele care speră să cumpere o locuinţă mai potrivită. Vor câştiga bani mai uşor (unele chiar prin jocuri de noroc). Celibatarele fac planuri minuţioase pentru o nuntă ca în poveşti cu cel mai de vază pretendent ieşit în cale. Sănătatea le este pusă în pericol, doar dacă iau medicamente recomandate de prietene ori rude.

Citeşte previziunile pentru celelate zodii pe clickpentrufemei.ro.

image
image
image
image
image
image
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net