Cum trebuie să împodobești bradul în Ajun, în funcție de zodie. Așa va arăta perfect!

Toate cele 12 zodii ale horoscopului trebuie să fie gata să împodobească bradul în Ajunul Crăciunului, dacă vor ca Moșul să ajungă și la ele! Dacă nu ai idee ce culori să alegi pentru pomul tău de Crăciun, astrologii îți sar în ajutor cât ai zice...cadouri!

brad de craciun pom de iarna shutterstock 770602372 jpg

Cum trebuie să împodobești bradul în Ajunul Crăciunului, în funcție de zodie

Berbec. Berbecii sunt persoane perfecționiste, așa că nu trebuie să fii uimit de modul în care vor împodobi bradul, în Ajunul Crăciunului. Astrologii îi sfătuiesc să fie extrem de atenți la împodobitul bradului, asta dacă vor ca invitații să rămână impresionați. Trebuie să folosească, anul acesta, decorațiuni în culori calde, cum ar fi roz pudră, bej și chiar maro deschis. 

Taur. Nativii Taur nu ratează nicio ocazie să le arate tuturor cât de speciali sunt, iar acest lucru se va vedea și în modul în care vom împodobi bradul, în Ajunul Crăciunului. trebuie să mizeze foarte mult pe negru, dar și pe auriu sau argintiu, ceva sclipitor și glam!

Gemenii. Nativii Gemeni, cu personalitatea lor uneori duplicitară, vor ține cont doar de gusturile lor atunci când vor împodobi bradul. Astrologii le recomandă, anul acesta, să folosească decorațiuni într-o singură culoare, tocmai pentru a compensa acest lucru. 

Rac. Racii trebuie să fie foarte atenți atunci când vor împodobi bradul, în Ajunul Crăciunului. Anul acesta ar trebui să aleagă decorațiuni pe argintiu sau gold-rose, dacă vor ca pomul lor de Crăciun să arate impecabil. Va fi destul de costisitor, ce-i drept, dar va merita tot efortul!

Leu. Lideri înnăscuți, Leii vor să aibă cel mai frumos brad anul acesta. Pentru a-și aduce aminte de copilărie, specialiștii în astrologie le sugerează să aleagă decorațiuni multicolore, atât pe parte de globulețe și beteală, cât și pe parte de instalație. Un brad de Crăciun împodobit multicolor va atrage întotdeauna atenția!

Fecioară. Nativii Fecioară, firi sensibile și delicate, își vor transpune energia și în decorațiunile pentru brad. Sau, cel puțin, asta îi sfătuiesc astrologii. Dacă și tu ești zodia Fecioară, alege să-ți împodobești bradul în nuanțe de maro, închis și deschis, dar și în nuanțe de bronz. Cu siguranță toți cei care îl vor admira, mai apoi, vor fi impresionați!

Citește și - Zodia care va primi o moștenire înainte de Crăciun. Va fi cel mai mare cadou din viața ei!

Balanță. Balanțele sunt nativii echilibrului, așa că bradul lor trebuie să fie împodobit la 2 poli: cu o culoare puternică și una mai „blândă”. Cum ar fi, de exemplu, roșu și argintiu, sau roșu și auriu. 

Scorpion. Mai fani ai culorilor puternice, nativii Scorpion trebuie să împodobească bradul anul acesta, în Ajunul Crăciunului, neapărat cu culoarea albastru. Fie că aleg să fie vorba de decorațiuni monocromatice sau mai adaugă o culoare pe lângă albastru, bradul lor va arăta perfect!

Săgetător. Tipicari din fire, Săgetătorii vor și ei bradul perfect anul acesta. Specialiștii le recomandă să aleagă decorațiuni clasice, simple, formate din beteală bogată și globulețe supradimensionate, pentru un plus de eleganță și frumusețe.

Capricorn. Capricornii sunt mereu gata să-i impresioneze atât pe cei din jur, cât și pe ei înșiși. Uneori, lucrurile le ies atât de bine, încât inclusiv ei rămân uimiți! Anul acesta, nativii Capricorn trebuie să acorde o atenție deosebită bradului de Crăciun și să-l împodobească în nuanțe cât mai speciale: roz fuchsia, auriu sclipitor.

Vărsător. Vărsătorii sunt firi delicate, așa că astrologii îi sfătuiesc, anul acesta, să aleagă decorațiuni albe și argintii pentru bradul de Crăciun. Numai așa vor putea să-și pună amprenta personală!

Pești. Ultimii, dar nu cei din urmă, Peștii trebuie să se gândească la faptul că perlele și penele sunt perfecte pentru ei, atunci când vine vorba de împodobitul bradului. Astfel de decorațiuni elegante vor face pomul lor de Crăciun să arate ca un adevărat vis împlinit!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net