Zodia care va relua relația cu fostul partener săptămâna aceasta. Îi va ierta toate greșelile

Într-o lume în care iertarea și cea de-a doua șansă sunt lucruri tot mai rare, una dintre cele 12 zodii ale horoscopului se hotărăște, radical, să reia relația cu partenerul de viață și să-i ierte acestuia toate greșelile care au făcut-o să sufere. 

Deși a trecut printr-o relația extrem de toxică și greu de suportat, una dintre zodii decide să-i mai dea fostului partener de viață o nouă șansă. Îi iartă acestuia toate greșelile și este gata să o ia de la capăt, indiferent de riscurile pe care le implică această împăcare. 

Zodia care se întoarce la fostul partener de viață, săptămâna aceasta

Nu vă mai ținem în suspans și vă oferim toate informațiile din partea astrologilor. Se pare că zodia care se va întoarce la fostul partener de viață săptămâna aceasta și care va alege să reia relația cu el este zodia Gemeni. 

Gemenii au avut mult de suferit de pe urma relației toxice în care au fost implicați. Certurile de la ordinea zilei, cuvintele grele, jignirile și chiar infidelitățile fostului partener de viață i-au făcut pe nativii Gemeni să pună punct acestei legături amoroase toxice.

Dar ce ne facem atunci când dragostea este mai presus decât rațiunea? Gândim cu inima, în loc să gândim cu creierul...

Citește și - Zodia care obișnuiește să împrumute mereu bani de la alții. Ferește-te de ea, nu-i înapoiază niciodată!

Așa se face că nativul Gemeni este gata să-i dea fostului partener de viață încă o șansă, săptămâna aceasta. După lungi insistențe din partea lui, telefoane repetate și vizite neașteptate cu flori în mână, partenerii toxici de viață ai Gemenilor vor obține ceea ce și-au propus: o împăcare pentru a putea, spun ei, să se revanșeze. 

Dar știți cum se spune...lupul își schimbă părul, dar năravul, ba! Gemenii vor intra în această relație, din nou, cu sufletul deschis. Ca și cum acum ar fi pentru prima dată când își cunosc partenerul. 

O mare greșeală pe care o fac nativii Gemeni este aceea că ei cred enorm în schimbare, chiar dacă uneori întârzie să apară sau nu mai apare, de fapt, deloc. Promisiunile fostului partener de viață, dorința acestuia de schimbare și cuvintele frumoase se pare că îl vor îndupleca pe nativul Gemeni și, săptămâna aceasta, îi va ierta fostului partener toate greșelile.

Ce fel de parteneri sunt Gemenii

Nu știm cum vor decurge lucrurile, dar cu siguranță destinul oferă lucruri neprevăzute și interesante pentru fiecare. Specialiștii în astrologie îi recomandă nativului Gemeni să fie extrem de atent la perioada care urmează, mai ales prin prisma acestei împăcări. 

De asemenea, cea mai mică ceartă cu partenerul, după împăcare, ar trebui să fie un semnal de alarmă suficient de puternic încât să încheie cu acesta, odată pentru totdeauna, toate socotelile. 

Gemenii sunt extrem de tăioși atunci când vine vorba de relații. La prima abatere, pun punct și merg mai departe. Cu toate acestea, au, însă, o inimă mare și bună și sunt mereu gata să creadă în a doua șansă pe care o acordă, dar și în schimbarea oamenilor. Cel mai trist este faptul că nu se învață niciodată minte și cu greu învață din propriile lor greșeli. Amuzant sau nu, trebuie să greșească de mai multe ori până își dau seama că lucrurile nu sunt, de fapt, potrivite pentru ei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net