Dacă v-ați născut la o data de 12 este important să va cunoașteți calitățile cu care sunteți înzestrați

11 aprilie 2020
image
Numerologii consideră că acest număr este cel mai important în viața voastrăFoto: Pixabay

Cei care v-ați născut într-o zi de 12 din lunăva puteți bucură de urmatoarele calități: primiți energia numărului 3 ( pentru că 1+2=3) dar și energiile individuale ale numărului 1 și ale numărului 2. Datorită acestui fapt sunteți o persoană mai complexă în comparație cu cei născuți în ziua de 3 ale lunii. Sunteți excelenți în valorificarea propriilor idei!

Mai mult, sunteți apreciați că interlocutori excelenți, amuzanți și fermecători. Aveți potențialul să canalizați excelenta voastră imaginatie spre eforturi mature. În schimb sunteți mânați de nerăbdare și doriți să realizați totul imediat. 

Numărul Casei voastre în viață este 3

Numerologii consideră că acest număr este cel mai important în viața voastră. Pentru acest aspect, numărul Casei în viață, numerologii precizează că există 11 numere posibile pentru  Calea în viață : 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11 și 22. Ultimele două  numere  sunt numite– numere maestre – și conțin mai multă putere decât celelalte numere.

Iată cum să aflăm numărul Caii noastre în viață

Adunăm cifrele din  anul  nașterii, apoi reducem rezultaul lor la o singură cifră. Dacă atunci când reduceți numerele obțineți un total de 11 sau 22 nu mai continuați numarătoarea. De exemplu: să ne ocupam de cazul unei persoane născută în 1992.

 1+9+9+2= 21 și 2+1=3

 În acest caz analizăm Calea în viață 3 a acestei persoane

Persoana cu Calea în viață 3 se exprimă într-o manieră creativă. Această exprimare folosește , deseori, aptitudini verbale care includ vorbirea, cântatul sau scrisul. Acești nativi sunt deseori interlocutori excelenți și preferă să exprime bucuriile vieții.

Comunicarea este considerată punctul lor forțe, iar mintea lor activă este plină de idei. Ei preferă să aibă în jurul lor alte personae și nu suportă singurătatea multă vreme, sunt sociabili și prietenoși. În comparatie cu alte Căi , Calea lor este lipsită de griji. Unii semeni care au această Cale o folosesc în mod negativ și sunt superficiali. S-a constat că mulți dintre ei sunt atrași de numeroase domenii de activitate dar nu finalizează niciunul.  De aceea persoanele din jur critică lipsă lor de scop mai ales când ei încep să abuzeze de alcool sau droguri.

 Numeroase persoane din industria divertismentului au Calea în viață numarul 3. 

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
anca turcasiu jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
clutch png
image png
Cum sa devii un manager mai bun  4 lucruri de care sa tii cont jpg
image png
image png
unghii