Horoscop 10 ianuarie 2022 Camelia Pătrășcanu: Berbecii sunt irascibili

Ultima actualizare:

Vedeta Antena 3, Clamelia Pătrășcanu, ne anunță zilnic ce ne rezervă astrele. În a zecea zi din an, vom dori să facem lucrurile în propriul stil și există posibilitatea apariției conflictelor . Horoscopul zilei de luni, 10 ianuarie 2022, spune că astăzi trebuie să ne înarmăm cu răbdare.

Camelia Pătrășcanu a anunțat horoscopul pentru 10 ianuarie 2022
Camelia Pătrășcanu a anunțat horoscopul pentru 10 ianuarie 2022

Camelia Pătrășcanu a anunțat horoscopul pentru luni, 10 ianuarie 2022, la Antena 3. Vom fi un pic tensionați în această zi.

Berbec

Berbecii sunt ușor irascibili, mai ales în prima parte a zilei. Se află într-o relație conflictuală cu șefii și cu persoanele care nu le sunt pe plac. După-amiaza le aduce griji financiare.

Taur

Taurii au o zi dificilă și preferă să se eschiveze dacă primesc sarcini care nu le sunt pe plac. După-amiază au șansa de a riposta și de a-și spune punctul de vedere.

Gemeni

Gemenii se simt dezamăgiți de către persoanele cărora le-au acordat încredere. Trebuie să rezolve o situție financiară neclară și să își achite datoriile pe care le-au tot amânat. 

Rac

Racii resimt o stare de tensiune, iar ziua de astăzi este una greu de gestionat pentru ei. Nativii se simt neînțeleși. 

Leu

Leii sunt asaltați de informații în prima parte a zilei, unele dintre ele contradictorii. Este posibil să parcurgă mai multe drumuri pentru a rezolva chestiuni administrative. 

Fecioră

Fecioarele nu se simt în largul lor. Trebuie să facă slalom printre reguli și norme care nu le sunt pe plac și să dea dovadă de toleranță și răbdare. 

Balanță

Balanțele au grijă pentru sănătate, se simt un pic păgubite din cauza unor persoane cu care nu colaborează foarte bine. Și se simt lipsite de ceva: de atenție, grijă sau bani.

Scorpion

Scorpionii se văd nevoiți să interacționeze cu o persoană care nu le este deloc pe plac, dar de ajutorul căruia au nevoie. 

Săgetător

Pentru Săgetători, la locul de muncă sunt tot felul de discuții, mai ales după amiază. Vin niște surprize și trebuie să găsească soluții, să integreze, să se sfătuiască.

Capricorn

Ziua de astăzi aduce tot felul de neliniști Capricornilor care trebuie să învețe să se detensioneze și să își deschidă sufletul în fața persoanelor care le întind o mână de ajutor. 

Vărsător

Pentru Vărsători ziua este plină de tensiuni, mai ales după amiază, în familie. Din cauza discuțiilor cu partenerul de viață sau cu cineva foarte important pentru ei.

Pești

Peștii de simt deranjați din cauza speculațiilor pe care le aud. Sunt recomandați să acorde atenție sporită dacă fac deplasări întrucât există riscul producerii accidentelor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net