Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 18 ianuarie 2022: Zi tensionată pentru Fecioare

Astăzi a fost Lună Plină încă de la primele ore ale dimineții, iar asta afectează toate semnele zodiacale. Acest fenomen le dă nativilor puterea și încrederea de care au nevoie să treacă peste problemele care vor apărea.

Camelia Pătrășcanu ne spune ce ne rezervă astrele pentru această zi
Camelia Pătrășcanu ne spune ce ne rezervă astrele pentru această zi

Va fi o zi mai dificilă, în care trebuie să avem atenție sporită și multă răbdare. Astroloaga de la Antena 3, Camelia Pătrășcanu, a anunțat horoscopul pentru 18 ianuarie 2022.

Berbec

Supărări pentru Berbeci! Nu ar mai trebui să le pese de ce spun cei din jur atât de tare. Conflictele de după-amiază se vor isca din cauza unor mici neînțelegeri legate de niște planuri sau proiecte.

Taur

Taurii au multe gânduri azi! Se vor preocupa de cum să ducă la capăt ce și-au propus. Este bine să ceară ajutorul celor din jur.

Gemeni

Gemenii sunt pe drumuri azi! Au de rezolvat mai multe lucruri în legătură cu niște acte și vor fi ocupați mai mult cu asta.

Rac

Racii se gândesc mai mult la bani azi! Vor să facă rost de sumele pe care anumite persoane le-au împurumutat de la ei. Trebuie să își ceară drepturile!

Leu 

Zi tensionată pentru nativii zodiei Leu, mai ales după-amiază! Este vorba de mici discuții cu partenerul de viață sau alte persoane. Mare atenție, Mercur este în retrograd, iar comunicarea este cheia!

Fecioară 

Fecioarele se stresează în legăutră cu serviciul azi! Au idei, au tot ce au nevoie, trebuie doar să se înarmeze cu multă răbdare.

Balanță

Tensiuni în viața sentimentală azi pentru Balanțe! Se pot certa cu partenerii de viață sau cu copiii. Lipsa de comunicare este problema.

Scorpion 

Scorpionii au griji azi! Simt că nu sunt susținuți de familie și de apropiați, mai ales în ceea ce privește planurile mărețe de viitor pe care le au. 

Săgetător

Săgetătorii au și ei o zi agitată azi. Nu comunică bine cu cei din jur și ajung să fie neînțeleși. Este nevoie de mai multă atenție!

Capricorn

Capricornii sunt puși pe cheltuit azi! Vor exista discuții financiare în familie sau cu partenerul de viață, iar cheltuileline nu vor fi neapărat uenle necesare. 

Vărsător

Confruntări cu un colaborator sau chiar cu persoana iubită astăzi! Mercur este retrograd în Vărsător, deci s-ar putea să fie doar o problemă de comunicare.

Pești

Peștii își fac griji legate de sănătatea. Au nevoie să o ia mai ușor și să aibe grijă de corpul, dar și de sfuletul lor. 

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net