Horoscop rune 11-17 septembrie 2023. O zodie începe o poveste de iubire, iar alta renaște după un eșec

Ultima actualizare:

Horoscop rune pentru 11-17 septembrie 2023. Majoritatea zodiilor au parte de vești bune pe toate planurile. Totuși, nu toți nativii sunt atât de norocoși. Unii vor avea zile nefericite. Se anunță reîntâlniri vechi, avansări profesionale sau începuturi amoroase. E clar, va fi o săptămână încinsă la început de toamnă.

Horoscop rune pentru 11-17 septembrie 2023
Horoscop rune pentru 11-17 septembrie 2023

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru următoarele șapte zile, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3. Expertul a venit cu o noutate în această ediție. Voropchievi și-a bazat previziunile în funcție de figuri geometrice de diverse culori!. Hai să vedem ce îți rezervă viitorul pentru mijlocul lunii septembrie.  

Horoscop rune pentru 11-17 septembrie 2023

Berbec

Berbec are în perioada 11-17 septembrie o protecție foarte puternică, din partea unei persoane cu funcție bine pusă. Este interesant că persoana respectivă poate să fie cineva pe care nici nu l-aţi văzut vreodată, dar care v-a ţinut sub observație.

Horoscopun runelor anunță că berbecii vor fi generoși la mijlocul lunii septembrie. „O să faci cadouri, o să ajuți pe cineva, dai dovadă de altruism. Deci Berbecul, sub protecția unei persoane influente, devine mult mai bun și mai atașat de oameni”, transmite Voropchievici.

Taur

Horoscop rune 11-17 septembrie. Taurii pot intra într-o nouă profesie, îşi pot schimba locul de muncă sau, pur și simplu, pot să-și schimbe din prietenii vechi care nu mai dau randament.

Pentru următoarea perioadă, taurii vor avea parte de o realizare materială substanțială. 

Gemeni

Gemenii vor avea o săptămână cu un echilibru foarte bun. Vor fi stăpâni pe situație și se anunță o călătorie. Cei singuri vor avea șansa unor descoperiri pasionale.

Sunt veșit bune și pe plan profesional. Dacă e cazul să schimbați un loc de muncă, succesul e garantat prin semnarea unui contract foarte bun, transmite numerologul Mihai Voropchievici. 

Rac

Raci au la rândul lor o săptămână productivă. Se prevede o schimbare de situație benefică. Prin multă alergătură vor realiza ce și-au propus. Se anunță o veste fantastică.

Leu

Leii se asociază cu oameni școliţi, care dau dovadă de o seriozitate extraordinară și care, pur și simplu, caută să aducă liniștea în viața acestui nativ. Totodată, apare și o recompensă financiară care i se cuvine de multă vreme, dar Leul va fi tentat să o refuze.

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru 11-17 septembrie

Fecioara

Horoscop rune 11-17 septembrie. Fecioare au parte de un nou început. Dacă sunt oameni de afacere, se lansează într-o nouă afacere, o acțiune nouă.

Dar la fel de bine poate să fie începutul unei poveşti de dragoste. Veți cunoaște un tânăr sau o tânără, veți avea energie combativă. Pentru cei care au stat în expectativă în ultima perioadă, aceștia au șansa să acționeze.

Balanță

Balanța are o energie benefică bine canalizată, are forță activă și poate domina o situație în care este pusă față în față cu o anumită persoană. Și pentru balanțe se anunță o perioadă productivă și norocoasă. 

Scorpion

Este momentul să întreprindeți ceva, să acționați. Cu alte cuvinte, da, acționați fără restricții, fără frică, fără temere, pentru că veți reuși! Reușita va fi excepțională, dar la fel de bine veți auzi și despre deznodământul fericit al unei situații care v-a ținut undeva așa, în suspans, transmite Voropchievici.

Săgetător

Pentru Săgetător se anunță o săptămână cu bune și rele. O zi mai bună, una mai puțin bună. Totodată, este începutul unei noi acțiuni în profesie. Acest început îți va aduce o realizare financiară importantă.

O întâlnire cu o persoană vârstnică poate pune bazele unei relații benefice atât profesional, cât și personal. 

Capricorn

Capricornul e plin de sentimente altruiste și pozitive în perioada 11-17 septembrie. Are multe influxuri benefice. Vrea neapărat schimbări, dar schimbări rentabile. Şi chiar vor veni aşa.

Vă veți bucura de întoarcerea unei persoane pe care n-ați mai văzut-o de mult sau care n-a dat semne, n-a comunicat în ultima perioadă. 

Vărsător

Vărsătorul ajunge la sfârșitul unei situații, a unei situații care l-a ținut mult timp destul de încordat. Ca să scăpați de această situație se impune automat o transformare. Deci luați hotărâri benefice, gândiți-le bine, deoarece asta înseamnă sfârșitul unui eșec de care v-aţi temut foarte mult.

Chiar dacă pare o perioadă nefastă, finalul va fi unul fericit.

Pești

Horoscop rune 11-17 septembrie. Peștișorii au parte de o renașterea, o reînnoire, un sens benefic al tuturor lucrurilor care îi înconjoară. Au parte de libertate și se vor salva dintr-o situație dificilă în care au intrat de bunăvoie, cu promisiuni pe care nu le-au onorat. Întoarcerea cuiva drag sau apropiat o vă va producă o mare bucurie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net