Horoscop 1-7 septembrie. Patru zodii au succes pe toate planurile la începutul lunii. Au karma bună și e bine să le ții aproape

Ultima actualizare:

Horoscop pentru săptămâna 1-7 septembrie. Lorina, astrologul Click!, are toate previziunile pentru începutul lunii septembrie. Patru zodii au parte de vești bune pe toate planurile. Din păcate, nu toți nativii vor traversa o perioadă bună.

Horoscop săptămâna 1-7 septembrie
Horoscop săptămâna 1-7 septembrie

Berbec

De orice se poate spune perioada asta pentru voi, dar mai puțin despre confort. De acesta nu poate fi vorba. Veți avea însă suficientă putere pentru a vă consolida propriile poziții. Acest lucru ar trebui făcut în primul rând în domeniul afacerilor, unde cel mai probabil veți obține greu succesul dorit.

Poate doar să primiți o recompensă decentă pentru toate eforturile depuse în trecut. Cheia victoriei este întotdeauna munca. Acest lucru devine relevant nu numai pentru angajații obișnuiți, ci și pentru reprezentanții echipei de conducere. Aceștia din urmă ar trebui să fie atenți să nu mizeze prea mult pe exactitatea planurilor lor, să nu pună presiune pe oameni, să evite despotismul și dictatura.

Prima jumătate a perioadei va aduce mai multe rezultate și de aceea recomand să organizați atunci toate evenimentele importante, întâlnirile, decontările în numerar. Concentrarea eforturilor pentru un scop comun va contribui la crearea unei rezerve pentru viitor, la efectuarea unei lucrări organizatorice importante, la planificarea și calcularea pașilor următori. Pe lângă satisfacția morală, veți putea primi și o evaluare a acțiunilor voastre în termeni materiali.

Taur

Veți avea o oportunitate reală de a vă bucura acasă de o atmosferă plină de armonie și tandrețe. Doar planeta voastră guvernatoare își reia mersul direct. Interesant este faptul că la crearea unei atmosfere bune va fi meritul vostru. Veți investi mult timp și energie în asta pentru a beneficia voi, partenerul și copiii. În același timp, nu intenționați să vă relaxați. Cel mai probabil, veți face o revoluție în viața personală și chiar este o idee bună! Va fi important să funcționați în acord cu perechea, deoarece acest lucru va ajuta la atragerea de oameni care au aceeași idee. Și aceștia vor da viață vechilor idei, mai ales în primele 4 zile.

În cea de-a doua parte a săptămânii, puteți provoca probleme cauzate de abuzul de putere sau de dorința de a obține totul rapid. Alții pot fi nemulțumiți de acțiunile și deciziile voastre, vor apărea ciocniri de interese, tensiune în relații.

Gemeni

Veți fi direct dependenți de modul în care construiți relațiile cu ceilalți. Vă recomand să faceți tot posibilul să vă calmați nervozitatea și iritabilitatea, căci a comenta mereu și tuturor, nu va duce la nimic bun. Folosiți punctele forte existente pentru a întări legăturile vechi și pentru a construi altele noi.

Chiar și cu tensiuni, începutul va fi totuși destul de armonios, veți simți vibrații favorabile, veți putea contacta cu succes pe ceilalți, veți învăța și da examene, veți purta discuții importante și participa la întâlniri, la evenimente. Doar că este posibil să fiți nevoiți să finalizați lucruri vechi neterminate sau să vă întoarceți la proiecte anterioare care pot deveni relevante.

De joi încolo, probleme neașteptate se pot ivi, invidii, rivalități, conflicte. Nu-s excluse nici probleme financiare sau zădărnicire de planuri. Se pot prăbuși speranțe și veți fi dezamăgiți, așa că,nu faceți investiții, nici nu vă implicați în proiecte financiare comune cu alții! Aveți grijă de acte, concentrați-vă asupra lucrurilor mici,asupra detaliilor .

Rac

Este posibil să schimbați funcțiile oficiale, stilul de lucru, prioritățile, să vă adaptați în zone complet diferite de lucru.

Instabilitatea perioadei poate fi însoțită de o nervozitate crescută ce poate afecta negativ starea de sănătate, provocând o exacerbare accentuată a bolilor cronice și a leziunilor. În același timp, certurile și conflictele, atât cu colegii, cât și cu șefii sau cu cei dragi, vă vor obliga să cautați alte modalități de a rezolva problemele care apar .Situația poate fi complicată și de intrigi, invidii, gelozie și opoziție din partea unora.

În a doua jumătate din perioadă, situația va fi mai favorabilă și va deveni pentru mulți o perioadă de reînnoire spirituală și creativă. Începeți să aveți mai mult succes în chestiuni financiare și în comunicarea cu ceilalți.

Atenție, căci supraestimarea stimei de sine poate suferi din cauza eșecurilor în afaceri, în comunicare, sau odată cu ivirea unor situații incomode! Pentru a nu experimenta astfel de momente neplăcute, nu e nevoie să se facă planuri grandioase, să se anticipeze succesul în avans, ci ar trebui să vă mulțumiți cu mici victorii.

Leu

Veți cheltui multă forță și energie creativă pe dorința de a reuși peste tot, riscând însă o criză nervoasă și, ca urmare, probleme de sănătate.

De asemenea, aceasta este o perioadă nefavorabilă pentru întâlniri importante, negocieri, încheierea contractelor și clarificarea relațiilor, de aceea sugerez să le amânați.

Vă veți bucura totuși de autoritate, îi veți influența pe ceilalți și vă veți promova ideile. Relațiile cu ceilalți și cu partenerii vor deveni mai uniforme și mai spiritualizate, vor exista mai multe interese comune, puncte de contact, iar acest lucru vă va ajuta să fiți mai deschiși, binevoitori și diplomatici.

Se va stabiliza cu timpul și zona financiară, căci munca și afacerile pot aduce un venit stabil sau pot apărea noi surse de venit. Cu toate acestea, trebuie să achitați datoriile cu atenție și la timp, să faceți decontări cu autoritățile fiscale pentru a evita problemele.

Fecioara

Veți simți un aflux de energie, veți putea să rezolvați mai eficient și mai deschis problemele profesionale și creative și veți a avea mai mult noroc. Trebuie să fiți serioși și mai atenți la îndemnurile destinului pentru a vă rezolva problemele și a nu-i pierde pe cei dragi. Potențialul intelectual, abilitățile analitice sunt activate, ceea ce vă va ajuta să aveți succes în afaceri, în comunicare, în învățare și în rezolvarea celor mai dificile probleme.

Veți fi predispuși la exagerare, nepăsători în cuvinte și acțiuni activități riscante și veți manifesta risipă excesivă. Dacă nu aveți grijă, riscați să intrați în situații neplăcute și uneori periculoase. Plus că, dacă vă lăudați exagerat cu rezultatele voastre, stârniți invidii.

Colaborând cu colegii, veți obține mai multe, așa că, uniți echipa din jurul vostru, deveniti liderul sau asumați-vă responsabilitatea pentru planificarea proiectului. Acordați mai multă atenție verificării surselor de informații importante!

Spuneți adio de la tot ceea ce deranjează, apoi gândiți-vă cu atenție la modul în care puteți realiza un echilibru între nevoile proprii și cele ale celor apropiați. Dar nu încercați să remediați singur problemele!

Balanța

Prima parte va fi și pentru voi slăbită energetic, veți fi într-o stare psiho-emoțională instabilă din cauza slăbirii imunității a organismului, iar asta va afecta capacitatea de a lucra. Această perioadă pentru mulți nativi este și plină de pierderi financiare, de cheltuieli neprevăzute, așa că trebuie să fiți atenți, corelându-vă dorințele cu putereile și limitele de la ora asta.

Proiectele și investițiile riscante pot afecta de asemenea negativ activitățile profesionale sau afacerile. Cel mai bine ar fi să adunați informații, să studiați propunerile primite, acordând atenție tuturor argumentelor pro și contra pentru a vă proteja pentru viitor. Spun asta deoarece mulți dintre voi tind să se înșele și își stabilesc obiective nerealiste, intră într-un vis idealist și nu înțeleg pe deplin principalele sarcini cu care se confruntă. Bine-ar fi să cereți sfat celor experimentați și competenți.

Scorpion

Veți avea un comportament complex în funcție de energiile astrale, căci ele nu vor fi o linie continuă nici pentru voi. Cel puțin jumătate din perioadă va fi dezordonată și instabilă și, pe de-o parte veți fi curajoși și capabili să luptați pentru interesele voastre, dar pe de altă parte se accentuează încăpățânarea și lipsa de comunicare. Nu forțați nota cu dorința de dominare, mai ales cu cei apropiați, dar nici la serviciu!

Indivizii conservatori se pot confrunta cu nevoia de a se implica în noi planuri și schimbări, de a stăpâni cunoștințe noi, de a se obișnui cu noi responsabilități sau noi condiții. Afacerile vor avansa, dar cu eforturi mari, sfera financiară ar putea rămâne într-o stare de stagnare, partenerii s-ar putea să nu își îndeplinească promisiunile, așa că, nu ar trebui să faceți achiziții mari ori să vă implicați în activități impulsive sau dubioase .

Săgetător

Sentimentele și emoțiile pot fi intense, ceea ce poate afecta relațiile interumane, munca de echipă și mediul general, toate putând deveni mai electrizante. Relațiile cu colegii vor înceta să fie binevoitoare, fiecare își va apăra interesele, motiv pentru care activitățile colective pot merge prost și proiectele la fel. În astfel de context, voi trebuie să vă apărați pozițiile, să luptați pentru locul și reputația voastră.

Problemele la locul de muncă pot fi cauzate de dificultăți interne acumulate și de schimbări în viața societății. E nevoie să comunicați mult cu șefii și conducerea, să vă ocupați de problemele colective, să acționați foarte atent, să nu provocați conflicte, procedure incorecte, deoarece reputația și statutul în firmă pot fi atacate.

Nu veți întâlni întotdeauna înțelegerea și susținerea ideilor, iar interesele pot să difere radical de ale celorlalți. Pentru a nu ajunge în impas, nu lăsați lucrurile mici neplăcute să vă scoată din echilibru.

Capricorn

Interesați-vă de problemele rudelor,în special ale părinților și copiilor, investiți cât mai mult efort și timp posibil în consolidarea legăturilor de familie, asumați-vă responsabilitatea pentru crearea unei atmosfere pozitive în casă!

Perioada este potrivită pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi, reparații, reamenajarea mobilierului, curățenie generală. Va exista tulburare și excitare emoțională cu care nu vă veți putea obișnui, iar ritmul vieții va deveni mai rapid. Acceptați acest lucru și încercați să vă adaptați la noile circumstanțe externe! În caz contrar, veți deveni ostatici ai unor dispoziții pesimiste.

În a doua parte a perioadei, veți putea să demonstrați talente și abilități intelectuale și de afaceri, să vă angajați cu succes în speculații, să găsiți comenzi profitabile.

Vărsător

Multe pot afecta cariera, iar acolo sunt posibile schimbări, atât în stilul de conducere, cât și în ideologie, ceea ce va provoca nevoia de a sacrifica ceva nu doar să își mențină pozițiile, ci și pentru avansare.

Devine important să vă conturați planurile și este mai bine să amânați deciziile serioase pentru când influența unor energii mai armonioase va reduce gradul de tensiune în relații, când mulți vor începe să gândească mai constructiv și calm, deci orice transformare poate fi mai dinamică. Nativii care au un sentiment subtil al stării de spirit a societății și al motivației acțiunilor altora, pot lua o poziție foarte avantajoasă. Ei vor putea anticipa cum se va dezvolta situația și cum să procedeze.

Cu abilitățile, cunoștințele și experiența lor profesională, cu farmecul și magnetismul lor, vor reuși să depășească competitorii. Deși vor trebui să lucreze din greu pentru a schimba opinia publică, vor avea satisfacția consolidării autorității.

Pești

Toate eforturile nu vor fi în zadar, lucru care va fi observat nu numai de voi, ci și de rude, mai ales că, din când în când, îi veți încânta cu surprize, chiar și mici cum ar fi mâncăruri delicioase pregătite de voi. Puteți fi însă generoși pentru ceva mai ambițios, de exemplu, pentru renovarea casei, schimbarea mobilierului, amenajarea locuinței.

Poate în prima jumătate din săptămână dificultăți se pot manifesta în relațiile cu ceilalți, ele pot deveni mai tensionate, mai agresive, iar reacția este instantanee astfel încât conflictele, certurile pot izbucni uneori din nimicuri. Va trebui să vă reconsiderați punctele de vedere, principiile, să sacrificați ceva pentru a stabili contactul cu lumea din jur.

În afaceri, vă confruntați cu mai multe pierderi decât achiziții și profit. Interesele financiare pot fi un factor de descurajare, dar aceasta este o perioadă nefavorabilă pentru încheierea de parteneriate și semnarea contractelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tv rusia jpg
image
image
image
image
image
image
vopsea de par profesionala jpg
suplimente pentru somn jpg
zodii meteoriti png
Alege un desert preferat si afla cum esti perceput  Sursa foto shutterstock 1013046382 jpg
chiftele pexels jpg
ceai verde jpg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net