Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă

Lorina, astrologul Click, ne aduce horoscopul pentru săptămâna 10-16 mai 2024. Câteva zodii au noroc în următoarele zile. Se anunță câștiguri financiare, dar și o relație amoroasă. Hai să vedem ce se întâmplă în viața celor 12 zodii.

Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024

Berbec

Planul material vă cere acțiune. Luați lucrurile în ritmul propriu, nu cedați nici presiunilor exterioare, nici celor din interior care vă cer materializare. Aveți creativitate, putere de pătrundere, în mod normal intuiția v-ar putea călăuzi să găsiți momentul perfect pentru investiții sau pentru a retrage bani de pe piață. Vă confruntați însă cu discuții referitoare la cât de solvabil sunteți și dacă puteți aduce argumente pentru a vi se acorda încredere la locul de muncă, cu sarcini mai bine plătite sau în cadrul asocierii cu un partener. Aveți obiective personale bine stabilite dar cei din jur se înfiltrează cu propriile îndoieli și nevoi de dovezi palpabile încât ajungeți să vă simțiți încorsetat și să alergați de colo colo pentru a aduna acele dovezi. Ambiția e cea care vă salvează și vă motivează.

Planul sănătății poate resimți aceste presiuni și să reacționați la nivel de sistem osos, drumurile dese fiind mai greu de suportat datorită unor dureri la nivelul bazinului sau al genunchilor.

Tot financiar, datoriile și cheltuielile se rostogolesc și, chiar dacă reușiți să stabiliți ordine a priorităților și să achitați din ele, nu vă e ușor.

Taur

Veți fi atrași de oameni care știu să-și exprime frumos gândurile, să se dezvolte în mod diversificat și să fie interesați foarte mult de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Veți afla răspunsuri la întrebările voastre, căutând adânc în diferite surse literare. Dacă cineva vă place, nu vă temeți să vă deschideți inima și să găsiți cuvinte care vă pot exprima simpatia și sentimentele.Iubirea este acum ceva la care vă place să vă gândiți și să vorbiți cu ceilalți despre ea.

Pentru cei aflați în relații neoficiale, viața este să zicem armonioasă, ca și cum soarta vă arată voalul unui viitor nou si frumos. Puteți merge într-o călătorie și puteți lua o hotărâre importantă vizavi de căsătorie.

Pentru cei căsătoriți, atmosfera confortabilă din casă vă permite să vă simțiți bine, deoarece acționează asupra dumneavoastră într-un mod tare liniștitor. În timp ce apreciați pacea și armonia dintre oamenii apropiați, nu lăsați însă circumstanțele exterioare să rupă armonia existentă.

Gemeni

Mediul de comunicare se va schimba, se vor ivi noi interese, iar vechiul mediu, deși prietenos, va ajunge în fundal. Veți începe să apreciați bucuriile vieții, indiferent de ce fel sunt. Într-o relație romantică, puteți deveni mai încrezători în voi și crește dorința de a avea grijă de cel apropiat.

De asemenea, este un moment propice pentru preocuparea de carieră, de muncă, în special de afaceri personale. Familiștii își pot pune casa în ordine și vor petrece mult timp cu copiii lor.

Puteți gândi la o mutare într-un alt oraș sau într-o altă țară sau pur și simplu să schimbați vechea locuință într-una nouă.

Cei aflați în cuplu neoficializat vor avea momente plăcute, vor călători, se vor odihni, ba chiar pot lua o decizie neașteptată, aceea de a încerca să trăiască împreună.

Rac

În primul rând trebuie să fiți extrem de sinceri și cinstiți, atât cu voi, cât și cu oamenii din jurul vostru, căci altfel,relațiile nu vor aduce decât probleme. Uitați-vă mai cu atenție la sexul opus care se află în mediul vostru apropiat, căci vă

recomand să alegeți ca partener un tovarăș de viață care să aibă calități care nu sunt tipice pentru voi, să fie cu principii serioase și bine stabilite. Doar un astfel de om vă va netezi puțin temperamentul și rebeliunea. Și încă ceva! Nu intrați în relații cu persoane căsătorite. Atrageți karmă grea astfel.

Nativii căsătoriți trebuie sa petreacă mai mult timp cu rudele mai în vârstă și care au nevoie de ajutorul lor. Acest lucru se poate datora fie bolilor, fie conflictelor pe care vă sfătuiesc să le aplanați. În legătura de cuplu, soții vor petrece mai puțin timp împreună. Fiți răbdători și la fiecare ocazie acordați atenție unii altora, deoarece dragostea este o plantă pe care trebuie să o udați în fiecare zi.

Leu

Prin natura aspectelor astrale prezente, nu beneficiați de o sănătate de invidiat. Acesta este unul dintre punctele slabe și trebuie să aveți în vedere situația de acum. Nu exagerați nerespectând reguli, nu vă suprasolicitați cu alimente nesănătoase și grase, nu abuzați de alcool. Evitați transpirația și luați măsuri de protejare. Acest lucru poate provoca răceala sau poate declanșa apariția bolilor de piele.

Se pare că organismul vostru simte o lipsă acută de vitamine, minerale și substanțe nutritive. Luați în considerare această stare dacă ea se manifestă și luați măsuri preventive pentru a nu se agrava lucrurile. Acum este momentul să vă îngrijiți voi înșivă. Discutați eventual cu un nutriționist, faceți mișcare, orice fel de terapie este bună și găsiți online sfaturi ale specialiștilor. Toate aceste activități vor aduce beneficii sănătății .

Financiar, starea se ameliorează începând cu sfârșitul de săptămână, dar dacă primiți oferte de colaborare sau parteneriat, încă nu le parafați.

Fecioara

Va trebui să petreceți o mulțime de timp pentru creșterea și educarea copiilor. Veți fi complet scufundați în problemele lor și veți face multe pentru dezvoltarea lor armonioasă. Dacă aveți relații tensionate cu vreo rudă, atunci este momentul pentru a armoniza relațiile cu oamenii apropiați. Folosiți această ocazie pentru a ierta și pentru a scăpa de insulte, deoarece, în primul rând, ele au un impact negativ asupra soartei voastre și vă poartă ghinion.

Financiar, încercați să țineți sub control situația și vă sfătuiesc și pe voi să nu împrumutați bani. Nu de alta dar, mai târziu, puteți constata că nu mai aveți nici bani, nici prieteni.

Profesional de asemenea toate obligațiile și acordurile trebuie discutate și executate în mod corespunzător , pentru a se evita problemele în viitor.

Cu 3 astre în zodie benefică cu semnul vostru, norocul vi-l faceți singuri dacă vă lăsați ghidați de intuiție, dacă veți avea astfel ultimul cuvânt de spus, dacă veți acorda atenție dezvoltării în zona spirituală. Lansarea în afaceri cu tentă artistică iarăși e un avantaj, iar comunicarea empatică, suportul psihologic acordat altora și ținerea activităților personale departe de ochii curioșilor vă sunt benefice.

Balanța

Sunteți tare nerăbdători la mijloc de lună, dar optimiști și cu zâmbetul pe buze. Iar ca rezultatele să fie satisfăcătoare, trebuie să priviți realist lucrurile, fără să rămăneți prea mult timp cu capul în nori. Nu ar fi exclus să vă gândiți acum doar la iubire și la organizarea vieții voastre personale, în special dacă sunteți femei. Ori asta înseamnă să pierdeți din vedere alte domenii importante de viață, ca spre exemplu câștigurile bănești sau avansarea în carieră. Și când veți realiza cât ați pierdut, să vă așteptați la scăderea încrederii în forțele proprii, după care să căutați să vă izolați. La urma urmei, primim în schimb de la viață ceea ce dăm noi înșine. Tot referitor la viața sentimentală, nu este indicat să vă întoarceți la trecut, mai ales la fostele iubiri. De data asta, unii nativi vor atrage în viața lor o nouă iubire numai atunci când se va lua adio de la vechile atașamente.

Scorpion

Potențialul energetic și vitalitatea sunt destul de ridicate și vor permite să faceți față în mod adecvat problemelor acestei săptămâni. În plus, față de posibilele complicații ale bolilor cronice, voi nu veți avea situații critice cu starea lor fizică .Călătoriile, relaxarea, ieșirileîn natură, mai alespe 11 și 12 mai, vor contribui nu numai la o dispoziție pozitivă, ci și la întărirea generală a corpului. Cu toate acestea, să fiți deosebit de atenți atunci când urcați în locuri înalte!

În planul cosmetic, acesta e un timp favorabil pentru continuarea și repetarea programelor adoptate deja. Cea mai eficientă grijă este aceea pentru păr și pielea din zona ochilor.

Financiar, chestiuni personale și familiale ori de moșteniri, pot deveni elementul principal pentru cheltuielile perioadei. De asemenea, este posibil să vă ceară ajutorul un prieten care se află într-o situație neplăcută. Într-o altă ordine de idei, sunt posibile probleme financiare grave în care unul dintre prietenii voștri poate fi implicat. Pentru tranzacțiile pe scară largă și achizițiile în rate pe termen lung, timpul este necorespunzător.

Săgetător

Nu lăsați gândirea hipercritică să vă împiedice să profitați de oportunități. Riscați să amânați progresul unui proiect doar pentru că sunteți prea blocat pe mici detalii. Încercați să depășiți propriile incertitudini și nevoia de control – munca celorlalți nu trebuie verificată mai mult decât e cazul. Dacă reușiți să vă eliberați de unele din ticuri, obiceiuri sau rutine care vă supraîncarcă sistemul atât nervos, cât și cel de la muncă, veți avea parte de o senzație frumoasă de ușurare. Cu cât vă străduiți mai mult, cu atât universul vă arată că el știe mai bine. Căutați să vă destindeți. Ați muncit mult sau oricum ați avut o perioadă dinamică. Acum e momentul să vă relaxați complet. Fiți însă atent la tendința de a descărca tensiunea prin cheltuieli

exagerate, impulsive. Dacă vă doriți ceva, rezervați obiectul și reveniți în altă zi, după ce ați avut timp să cumpăniți.

Capricorn

Focusul se îndreaptă către zona planurilor de viitor, a îngrijorărilor și a temerilor care reies acum la suprafață și, spre finalul perioadei, conștientizați că cea mai importantă persoană sunteți voi înșivă! Cel mai util și benefic lucru pe care îl puteți face e în fapt să vă sporiți confortul și bunăstarea. Vedeți mai clar direcția spre care vreți să vă îndreptați și asta vă inspiră și vă face dornic să ieșiți și să împărtășiți ideile și revelațiile avute. Resursa principală, rămân abilitățile personale. Dar nu strică să cunoașteți oameni noi sau să ascultați din experiența și părerea cunoscuților față de ideile prezentate.

Sectorul familal trece printr-o stare de ușurare, dar presiunea se va muta către domeniul întâlnirilor romantice sau de amuzament, precum și al speculațiilor financiare. Acolo însă, va fi nevoie să deveniți mai responsabil. Prietenii devin o sursă de idei și creativitate, dar în același timp vine scadența pentru sprijinul pe care l-ați primit și nu vă puteți eschiva de la a le fi alături.

Vărsător

Este un moment al schimbărilor cardinale în viața personală. Cei care caută în mod activ un partener de viață, vor avea șansa să îl întâlnească și chiar să formalizeze relația în viitor. Nativii vor deveni mult mai deschiși și mai prietenoși, vor ierta vechile nemulțumiri și vor decide să se implice într- o nouă relație. Chiar și cei mai timizi și indeciși reprezentanți ai semnului, vor putea să se exprime și să găsească curajul de a face primul pas spre întâmpinarea destinului lor. Să puteți fi siguri că veți magnetiza atenția persoanelor de sex opus asupra persoanei voastre, asta dacă nu cumva ați făcut-o deja zilele trecute.

Deși sunteți o zodie fxă, schimbările de stil, coafura, ținută cu siguranță vă vor fi de folos. Deci, fiți îndrăznețe și atrageți atenția asupra voastră, așa cumstă bine unei vărsătoriene!

Pești

Întrezăriți posibilitatea unei noi relații. Evitați să se întrepătrundă cu sarcinile de serviciu!

Apar schimbări importante la locul de muncă. Deși nu e o perioadă ușoară, simțiți că vi se simplifică sarcinile, dar numai dacă ați fost corect în perioada anterioară. Focusul va deveni sectorul romantic sau cel al întâlnirilor, al dialogurilor de amuzament. Fundalul astral vă permite să vă bucurați de relaxare și de viață socială și o să fiți surprinși că cei din jur vă urmează foarte repede exemplul.

E posibil să vă confruntați cu temeri legate de starea de sănătate, să vă îngrijorați, însă e mai indicat să aveți răbdare și să nu începeți acum tratamente dure sau fără să vă programați în prealabil la un consult care să specifice exact afecțiunea. Rămâneți axat pe ce vă face plăcere, ce vă amuză și vă aduce mai multă bucurie în ritmul cotidian, chiar dacă înseamnă să faceți lucruri noi sau diferite față de tiparul zilnic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
horoscop webp
flori de soc jpg jpeg
zodii meteoriti png
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net