Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii

Horoscopul pentru săptămâna 17-23 mai 2024 aduce schimbări importante. Patru zodii au noroc pe toate planurile: iubire, sănătate și bani. A doua jumătate a lunii le va aduce doar vești bune. Lorina, astrologul Click!, are informații noi pentru fiecare nativ.

Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024

Berbec

Potențialul energetic este scăzut, așa că, vă sfătuiesc să petreceți măcar o oră pe zi în aer liber și,de asemenea, să calmați agitația și nervozitatea. Este momentul în care stabilitatea este importantă pentru vitalitatea voastră și trebuie să faceți tot ce-i necesar pentru asta. Dacă simțiți o suprasolicitare nervoasă, asigurați-vă că trece, iar pentru asta, faceți ceea ce vă aduce bucurie și emoții pozitive.

Pielea este acum predispusă spre reacții alergice. De aceea, băile liniștitoare, de exemplu cu decoct pe bază de plante, sunt benefice.

Veniturile pot scădea ,iar cheltuielile pot crește iar această situație se poate prelungi. Prin urmare, calculați cheltuielile și, dacă este posibil, reduceți-le și faceți economii! Planificați toate de afaceri actuale și viitoare, lucrați pentru a crea în echipa de lucru o atmosferă prietenoasă. Este chiar un moment bun pentru a vă îmbunătăți abilitățile profesionale, pentru a studia, pentru a citi literatura de specialitate, pentru a învăța ceva nou.

Taur

Pregătiți terenul pentru unele discuții delicate. E momentul să vă exprimați nemulțumirile față de comportamentul celorlalți și să risipiți tensiunea din relații. Viitorul unei relații sau comportamentul celorlalți e greu de prezis sau de intuit, dar e bine să stabiliți limite mai ferme pentru viitor. Nu deveniți prea acid sau agresiv, dar faceți-vă clar punctul de vedere.

Rolul vostru acum e să vă concentrați pe ce aveți personal nevoie, să căutați să găsiți răspunsuri în relații raportat la propria persoană și apoi să stabiliți pentru ce merită să vă ajustați și la ce e cazul să renunțați. Ascultați-vă ghidul interior, chiar dacă resimțiți neliniștea care vi se strecoară în suflet. E doar puțină teamă de necunoscut. O să vedeți ulterior că lucrurile se schimbă, dar pentru a evolua favorabil, e necesar să comunicați clar și ferm propria poziție. Acordați-vă timp și pentru activități care vă fac plăcere. Vă permiteți unele răsfățuri datorită sectorului financiar care vă aduce vești bune.

Gemeni

Aceia dintre voi care se gândesc serios la crearea unei familii, vor avea mai multe șanse să-și dea seama ce vor. Și, dacă vă pregătiți bine pentru acest eveniment, puneți-vă totul în ordine, pornind de la gânduri. Țineți cont și de faptul că încrederea în sine este jumătate din succes. Nu respingeți ofertele de a dialoga, folosiți toate oportunitățile oferite pentru a vă prezenta în formă, utilizați simțul subtil al umorului și nu mai fiți încruntați și morocănoși! Dacă nu puteți fi pozitivi și optimiști, atunci mai bine stați acasă!

Cei care se află deja în parteneriat oficial, se vor bucura de compania celuilalt și de succesul copiilor. Mulți din cei tineri chiar se gândesc la mărirea, la completarea familiei. Fiți convinși că, doar încărcătura emoțională pozitivă va schimba în bine toate zonele din viața voastră. Singurul lucru mai solicitant poate veni acum dintr-o complicație a relațiilor cu una dintre rudele prin alianță.

Rac

Lucrați asupra răbdării. Vă propuneți să realizați o multitudine de activități, sunteți plin de avânt,dar ceilalți nu țin ritmul cu voi. Faceți numeroase drumuri, vă deplasați atât pentru a rezolva lucruri personale, cât și pentru a face favoruri pentru prieteni. Se dovedește o perioadă activă, dinamică în care vă folosiți talentele și abilitățile la modul cel mai profitabil întrucât știți să vă vindeți pentru prețul potrivit.

Vă arătați disponibil să ajutați, dar totul vi se recompensează pe măsură. Aveți talent oratoric, reușiți fără prea mult efort să îi convingeți pe cei din jur că opțiunea propusă de voi e cea potrivită, indiferent că este vorba despre culoarea tavanului de pe holul blocului sau de modul de prezentare în cadrul unei discuții de familie. Profitați de aceste abilități pentru a vă negocia prețul muncii pe care o prestați sau recompensele pe care le solicitați contra serviciilor oferite. Vă bucurați de șansa de a putea să fiți remunerat cu exact cât cereți, deci încercați să fiți realist și corect.

Leu

Gândiți-vă la cum pot reacționa ceilalți. Tendința acum e de a fi un spirit lucrător, care face ce vrea, când și cum vrea, care nu suportă restricțiile foarte bine, dar tocmai asta vă poate provoca neplăceri. Vă simțiți bine, vă distrați, atmosfera este ideală pentru o persoană cu exact natura descrisă, aveți parte de aventură și de tot ce înseamnă amuzament și trăirea clipei. Doar că natura vă e alta. Plus că riscul apare și de la ceilalți, care acum au nevoie să fie incluși mai concret în planurile voastre. Ei vă solicită insistent să îi implicați și să țineți cont de alegerile și opțiunile lor.

Dacă vă lăsați în baza impulsului de a respinge orice gen de negociere, nemulțumirea celuilalt vă va sâcâi pe fundal, până la momentul când poate ajunge la pusee de tensiune, iritare sau răbufniri de nervi. Indiferent că este vorba despre colegii de la muncă sau de partenerul ori asociații oficiali, faceți unele compromisuri și ajustați-vă planurile.

Fecioara

Problemele legale nu sunt atuul acum. Mintea vă este cam încețoșată, neglijați detalii importante din negocieri și, mai ales dacă e vorba de sume de bani, e bine să mai așteptați până semnați acordul final. Starea fizică e bună, dar deveniți anxioși, temperamentali și riscați să luați decizii care să vă dezavantajeze.

Planul social trebuie de asemenea tratat cu atenție, întrucât sunt mai indicate întâlnirile sau ieșirile mai intime, cu oameni a căror gusturi și preferințe le cunoașteți și care, la rândul lor, știu când să vă acorde spațiu și când să vă asculte. Evitați grupurile mari de persoane și dedicați timp celor din imediata apropiere. O idee favorabilă vine de la activitățile mai solitare - să pictați, să participați la un grup de meditații sau să vă aplecați asupra unor cărți cu subiecte mai profunde, de unde să trageți niște concluzii adaptate la starea avută.

Balanța

Distracția rămâne în plan secundar. Relațiile și socializarea par să capete un ton serios și chiar și cele mai relaxante medii sau anturaje duc în final către a scoate la suprafață răni mai vechi sau ce a rămas nespus la un moment din trecut. Partea bună e că acest proces se desfășoară armonios, deși lucrurile se răscolesc și apar senzații neplăcute. Dar concluziile sunt favorabile și situațiile gestionate amiabil și deschis de către cei implicați.

Vi se solicită mai multă implicare și chiar un angajament oficial față de relația cu partenerul. Vă puteți preocupa de probleme legate de spațiul locativ, fie de renovări, fie chiar de căutarea unui nou spațiu de locuit. E un moment bun să explorați unele variante de a genera venituri pasive, puteți să subînchiriați ceva, să cumpărați acțiuni sau să speculați piața bursieră. Planul financiar aduce vești bune.

Scorpion

E un moment în care vă definitivați și consolidați poziția. Marcajul mare e pe zona profesională, dar sunt necesare eforturi pentru a vă îmbunătăți imaginea. Acceptați responsabilități noi, vă faceți speranțe, nu fără frici ce-i drept. În același timp, entuziasmul unui nou pas în carieră vă dă impulsul și motivația să faceți planuri atât de a rezolva micile lacune pe termen scurt, cât și planuri pe termen mai îndelungat. Să aveți o strategie pentru ce vine acum ca ofertă, chiar este o idee utilă.

Sunt necesare și momente de reflecție, în care să pregătiți reacții, să gândiți modul de ambalare și comunicare a răspunsului. E posibil să vă simțiți mai izolat chiar fiind în cadrul unei ieșiri de grup, ceilalți putând fi de ajutor în ideea că vă oferă suport să stabiliți unele limite sănătoase la nivelul de stres și să vă mai scoată din negativism. Starea emoțională nu e strălucită, soluția vine de la prieteni care, cu o vorbă bună, o îmbrățișare sau pur și simplu prin prezența fizică, ei vă ridică moralul.

Săgetător

Nu dați înapoi de la discuții legate de specializări sau deplasări în interes profesional. Vi se pot propune și e indicat să vă gândiți cu seriozitate la ce aveți de câștigat și ce costuri presupun, fie de timp, fie de bani sau îndepărtarea de cei dragi. Discutați liber, exprimați-vă gândurile și îngrijorările și aveți răbdare dacă partenerul sau superiorii nu vă pot răspunde acum la toate întrebările.

Faceți propria scanare a obiectivelor personale și vedeți dacă acest tip de responsabilitate se încadrează în modul de evoluție previzionat. O parte din voi vrea să păstrați status-quo-ul, o parte își dorește să se avânte spre ceva nou, incitant, dar nici o parte nu dorește să facă un salt fără plasă de siguranță. Evaluați și încercați să găsiți soluții la cât mai multe lipsuri din plan, pentru ca atunci când schimbarea devine inevitabilă, să aveți o bază pe care să construiți.

Dacă aveți ceva de finalizat, nu ezitați să vă ocupați de asta, oricât de greu v-ar fi.

Capricorn

Ca și săptămâna trecută și până pe vreo 20 mai, încă vor fi probleme nerezolvate, tensiuni cu ceilalți, confruntare și concurență, iar ele pot submina puterea morală și fizică. Prin urmare, va fi greu să mențineți reținerea și controlul asupra emoțiilor, să nu vă implicați în intrigi, să nu răspundeți la critici și suspiciuni din partea prietenilor sau a inamicilor secreți.

Unii se vor simți, rău, depresivi sau bolnavi, așa că ar putea prefera activitățile individuale și retrase, în afara evenimentelor sociale. Pot apărea și dificultăți legate de greșelile trecute, de acțiunile necorespunzătoare, de ingratitudinea sau invidia umană.

După 21 încolo, este important să vă bazați pe experiențe din trecut, pe sprijinul persoanelor dragi și partenerilor de încredere, pentru a nu acționa decisiv sub influența impulsurilor. Oricum, importantă este concentrarea asupra principalului lucru, iar cu capacitatea de a vă separa de lumea exterioară de dragul obiectivului principal, asta va ajuta să faceți față situației. Ba chiar să fiți la final un câștigător.

Vărsător

Vine o perioadă care va aduce multe planuri de schimbări în carieră și de poziție. Unii vor putea face strategii de afaceri, căci se vor deschide noi discuții la nivel superior pentru perspective în activitățile profesionale și cele sociale. Aveți așadar ocazia să demonstrați și să valorificați talentele, neratând oportunitățile în noi domenii de activitate de viitor. Dar încă nu-i momentul potrivit pentru a începe orice fel deactivitate ,ci doar pentru contacte la diferite niveluri, pentru vorbire în public, pentru construirea autorității și obținerea faimei.

Orice întâlniri și colaborări pot avea perspective bune până la sfârșitul lunii. Căutați deci să vă reconstruiți relațiile cu ceilalți, să acceptați cooperarea amicilor, căci sprijinul reciproc vă va consolida poziția într-o echipă! Totul e să nu abordați o poziția greșită, prea dură și prea compromițătoare. Dacă o faceți, e ca și cum v-ați tăia craca de sub picioare. Iar de aici, afaceri, viața personală, relații cu colegii, totul riscă să se tensioneze maxim.

Pești

Vine o perioadă extrem de importantă și chiar favorabilă dacă vă învățați lecțiile prin relații. Veți putea să ocoliți obstacole și să neutralizați conflictele, veți fi activi, mobili. Dar să fiți aventuroși, asta să vă iasă din cap! Capacitatea de a vedea principalul lucru și de a-i organiza în mod corespunzător pe cei din jur, nu va găsi înțelegere și apreciere din partea superiorilor și colegilor. Se pot constata diferențe fundamentale de opinii și dorințe în cercul interior. Poate că, la cum se vor precipita lucrurile, chiar va trebui să vă schimbați locul de reședință, să vă mutați ori să plecați mai mult timp în delegații, fie că nu vă convine.

Deloc viață simplă nici pentru cei care călătoresc. Ei se pot confrunta cu probleme cauzate de lipsa de înțelegere a fundamentelor morale ale altor persoane.

Însă perioada de după 20, lucrurile se modifică benefic, vine un mic succes, în special în activitățile educaționale, pentru discursurile publice, pentru promovarea ideilor, pentru căutări spirituale și extinderea conștiinței de sine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
beneficii sex freepik jpg
nougat 1206707 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
mojito cu sampanie jpeg
horoscop webp
FotoJet jpg
horoscop webp
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net