Horoscop săptămâna 27 iulie - 3 august 2024. Cele 4 zodii protejate de Dumnezeu. Își pot schimba viața, daca acceptă un cadou neașteptat

Horoscop săptămâna 27 iulie - 3 august 2024. Urmează 7 zile decisive pentru câțiva nativi. Aceste zodii întră cu dreptul în luna august. Vor fi protejate de Dumnezeu și vor primi un cadou complet inedit.

Horoscop săptămâna 27 iulie - 3 august 2024
Horoscop săptămâna 27 iulie - 3 august 2024

Horoscop săptămâna 27 iulie - 3 august 2024

Berbec 

Sectorul familiei va fi slăbit, relațiile cu cei dragi pot fi instabile, ceea ce complică viața de zi cu zi pentru această zodie

După 27 încolo, sunt posibile plecări neplanificate ori o transformare bruscă a evenimentelor poate forța schimbarea de urgență a planurilor. Va trebui să fiți mai atenți în alegerea partenerilor și la semnarea diverselor documente financiare! Orice greșeală, impulsivitate poate aduce nu numai daune fizice, ci și traume psihologice. 

Prin urmare, pentru voi, tot perioada dintre 27 și 29 iulie este cea mai bună, cea mai relaxată și atunci vă sfătuiesc să vă ocupați de lucrurile importante, să vă extindeți afacerile. După aceea, abandonați planurile nerealiste, evitați  măsurile riscante, ascultați sfaturile și opiniile înțelepte ale oamenilor cu experiență pentru a interacționa mai mult cu succes cu echipa, cu partenerii. 

Prezența saturniano-retrogradă aduce în continuare sănătatea în discuție (a voastră sau a cuiva drag), modul de viață, rutina zilnică și cum vă îngrijiți dacă primiți semnale de la corpul fizic. 

Taur 

Vă puteți trezi în centrul unor evenimente importante, astfel încât acestea pot compensa pierderile trecute, lucru care vă va bucura. Așteptați-vă la aventuri romantice, distracție și divertisment, dar în același timp și la luarea de decizii serioase, încheierea de  alianțe importante sau puteți face bilanțul planurilor din trecut. 

E indicat să urmăriți fluxul financiar. Dacă un sector de activitate nu mai dă randamentul cu care v-ați obișnuit sau merge spre pierdere, o să fiți obligat să vă reorientați către alte surse de venit. E mai bine să fiți pregătit cu soluții. Vi se cere atenție și în domeniul călătoriilor. Vă puteți confrunta cu întârzieri cauzate de evenimente asupra cărora nu aveți nici un control sau de dezinformări legat de traseu. 

Ultimele 5 zile, ar trebui să fiți atenți, deoarece activitățile riscante ar putea submina încrederea în oameni și în forța lor. Nivelul energetic planetar va scădea, atenția poate slăbi, iar de aici și până la erori sau chiar situații periculoase, nu ar mai fi decât un pas. Dacă veți reuși să evitați așa ceva, se deschide calea succesului. Oricum, concentrarea trebuie să fie mai mult  pe comunicare, finalizări de etape decât pe întâlnirile romantice. Pentru asta, vă sfătuiesc să vă axați pe menținerea la înălțime a relațiilor cu membrii familiei. 

Gemeni 

Controlul emoțiilor și evitarea comportamentului nesăbuit vă  ajută foarte mult pentru a evita problemele dificile din zilele de vară care-au mai rămas. Fiecare decizie pe care o luați nu trebuie să fie spontană, negândită, săvârșită din încăpățânare sau din dorința de a dovedi ceva cuiva. Altfel, se pare că norocul se îndepărtează de voi și veți înceta să simțiți armonie cu „eul  vostru”. 

Puteți lua contact cu un lucru sau  întâlni o persoană care va veni din trecut, poate dintr-un loc foarte îndepărtat și nu este vorba nici de ultimii ani, nici din copilărie, ci dintr-un trecut pe care să nu-l mai amintiți. Se pare că voi cunoașteți această persoană din legături karmice. Cu această ocazie, veți începe să vă gândiți la destin. Poate părea că realizările de până acum sunt minore și veți dori să încercați ceva nou. Ascultați-vă flerul deoarece universul însuși vă oferă indicii și determină ceea ce este cel mai important.  Deși nu tot ceea ce ați planificat până acum sau ce planificați zilele următoare se va dezvolta așa cum doriți, din orice situație dificilă puteți face o experiență pozitivă. 

Zodiile din horoscop care își schimbă viața la final de iulie

Rac 

În special dacă v-ați născut în a doua decadă a zodiei, încercați să vă luptați mai activ împotriva neajunsurilor care vă împiedică să trăiți cu frustrări și fac să ia naștere în voi nemulțumirea interioară. Dorințele interioare se pot afla la o răscruce. Împărțiți între impulsurile iraționale, pe de o parte și nevoia de a vă stabiliza, pe de altă parte, este posibil să aveți dificultăți în găsirea unui echilibru corect. Problema este că nu știți ce vreți sau dacă ceea ce vreți este accesibil cu puterile voastre. 

Veți simți nevoia să aflați mai multe despre ce fac prietenii voștri și veți începe să vă dați întâlniri. 

Relațiile de cuplu vor fi presărate cu poticneli, dar cine a mai văzut să meargă acolo totul bine în perioada asta? Fiți și voi mai îngăduitori cu celălalt, nu puneți presiune, chiar dacă aveți dreptate în ceea ce susțineți! 

Leu 

E o perioadă de acumulat înţelepciune. Sunteţi mai filozofi în prima parte, aplicaţi sistemul de valori în ce faceţi, încercaţi să urmaţi principiile generale de morală, de etică şi în competiţiile profesionale şi în cele din viaţa de zi cu zi. Vă puteţi gândi acum chiar la cursuri de dezvoltare personală, la studii de perfecţionare, să învăţaţi o limbă străină. Planurile de viitor sunt susţinute, dar cu menţiunea că e nevoie să fiţi mai deschis ca de obicei, să abordaţi un unghi mult mai larg şi să acceptaţi să includeţi planurile şi interesele partenerilor. Sunt momente de acceptare, de eliberare de unele concepţii care acum nu vă mai aduc succesul urmărit. Similar, pot pleca din viaţa voastră chiar persoane, prieteni care pleacă în străinătate şi e bine să nu vă agăţaţi de ei ci să ieşiţi cu ei să vă luaţi la revedere fără regrete. 

Fecioara 

Vi se oferă posibilitatea de reînnoire intensă a viziunilor și relațiilor voastre. Comunicarea poate fi promițătoare și poate contribui la dezvoltarea carierei și a proiectelor creative, precum și la realizarea speranțelor și la extinderea oportunităților sociale. Participarea și popularitatea prietenoasă vă vor consolida influența și vor contribui atât la soluționarea problemelor importante, cât și la relaxarea distractivă. 

Divertismentul, relațiile afective poate că v-ar diversifica viața, oferidu-vă o experiență nouă. 

Însă problemele ce se pot ivi în a doua jumătate a perioadei, se pot prelungi și în săptămâna următoare chiar. Dacă ați făcut greșeli în trecut, va trebui să dați socoteală, să oferiți informații și scuze, căci veți fi criticați.  

Zodii din horoscop care primesc un cadou în săptămâna 27 iulie - 3 august

Balanța 

Oportunitățile  începute săptămâna trecută vor continua, astfel încât veți putea acționa activ și uneori cu succes, folosindu-vă influența și autoritatea. Trebuie să profitați și să fixați întâlniri importante, să finalizați activități și să discutați cu partenerii probleme, inclusiv pe acelea care afectează interesele financiare comune. 

Medical, nu veți fi în formă excelentă, căci există tendința scăderii imunității, așa încât e nevoie de grijă suplimentară. 

În a doua jumătate a perioadei, situația se va schimba, iar energiile cosmice le veți simți în starea voastră de zi cu zi. Veți avea de  întâmpinat dificultăți asociate cu greșeli din trecut, pentru care s-ar putea să deveniți ținta criticilor. 

Lipsa banilor va deveni și mai acută, sunt posibile pierderi monetare, dificultăți și dezamăgiri. 

Scorpion 

Voi o să fiți chiar în vervă, căci vă așteaptă o perioadă dinamică. Cu energie, creativi și intuitivi, puteți gestiona bine zona profesională, dar și comunicarea. Primiți oferte, aveți dorințe de a le accepta, iar uneori va trebui să acționați simultan în mai multe direcții. Unele din proiecte vechi vor avea riscul lor, dar încă promit un venit bun. 

Partenerii (de afaceri sau căsătorie), pot juca și ei un rol important în consolidarea poziției financiare, mai ales până pe 29 iulie. Bine ar fi să profitați de oportunități, de sfaturile partenerilor, de sprijinul și competența lor, pentru că ei vă pot promova ideile, vă pot ajuta în extinderea conexiunilor sociale importante pentru viitor! 

Fiți însă precauți, căci sunt posibile pierderi, costuri inutile datorate riscului nejustificat! 

Săgetător 

Să nu încercați să convingeți pe nimeni, iar proiectele importante să le țineți secrete, căci există invidioși care vă pot fura ideile sau vă pot face altfel rău! De asemenea, atenție la drumuri! 

Lăsați chestiunile și planurile importante pentru mai târziu, când veți deveni mai energici. Contrar sfatului meu, riscați să vă treziți epuizați sau chiar cu pierderi de bani. Deși perioada e dificilă, axați-vă pe treburi mărunte, de rutină, nu vă impacientați căci aveți un uriaș potențial. Doar că acum nu trebuie să puneți și voi paie pe foc prin acțiuni riscante. 

Evenimentele care se vor derula pot întoarce totul și schimba drastic conceptele pe care le aveți. O să vedeți lucrurile într-o lumină nouă, vă veți revizui comportamentul și stilul de comunicare. Iar după ce veți face asta, vă pot fi dezvăluite câteva secrete, fapte noi, pot apărea oameni din trecut și de toate puteți profita. E nevoie doar să vă concentrați pe obiectivele principale și să le promovați activ. 

Zodii protejate de Dumnezeu 

Capricorn 

Relațiile cu partenerii pot suferi schimbări, ceva nou poate apărea, iar situațiile pe cale să se ivească vor ajuta să vă vedeți reciproc dintr-o nouă latură necunoscută, dintr-un unghi pe care nu l-ați știut. Nu fiți egoiști pentru că dezvoltați conflicte în relațiile afective sau cu copiii! 

În același timp, veți fi buni organizatori și veți contribui la punerea în practică a ideilor interesante pe care le au alte persoane, ori asta înseamnă de fapt unitate intelectuală din care va fi imposibil să nu iasă ceva bun pentru toți. Dacă veți da dovadă de seriozitate în eforturile de îndeplinire a sarcinilor, aceasta poate deveni o perioadă rodnică. În plus, pe lângă faptul că acordurile, discuțiile și soluționarea litigiilor vă favorizează, vă veți și satisface ambițiile. Iar toate vor contribui la formarea voastră ca indivizi, ca profesioniști, ca lideri. 

Traversați o perioadă pasivă, în care să meditați la schimbările făcute deja anul acesta în zona profesională. Stați fără grijă, căci ele nu vă amenință viitorul! 

Vărsător 

Dați dovadă de creativitate, indiferent că vă gândiți la noi moduri de a vă spori veniturile sau la activitățile de planificat pentru petrecerea timpului liber. Aveți ocazia de a renegocia unele clauze din contracte cu anumiți colaboratori și a obține condiții mai avantajoase. Vă simțiți energic, aveți putere de muncă și dinamism, vreți să vă deplasați și să scăpați de rutină. Căutați persoane care să fie la fel de dornice de aventură, să fie pe aceeași lungime de undă cu nevoia de transformare și cu pasiunea pentru excursii sau ieșiri. 

Unele valori în care credeați sunt anulate, iar acum vi se modifică percepția și vă simțiți mult mai confortabil cu oameni care să vă întindă o mână de ajutor și să vă susțină emoțional prin acest proces. Trebuie să explorați noi credințe cu care să rezonați dar să fiți atenți la plaja prea largă de posibilități, alegeți câteva noi principii și vedeți cum funcționează mintea și cât de ușor vă adaptați. 

Profitați de grupul de prieteni, bucurați-vă de empatie și puneți mintea la treabă pentru a găsi soluții și la planul financiar. Ideile care apar acum trebuie notate, nu neapărat să le și puneți în practică. E posibil să mai fie nevoie de ajustări, să luați în calcul aspecte practice pe care acum le puteți pierde din vedere în febra entuziasmului de la început. 

Pești 

Va trebui să acceptaţi toate evenimentele ce se îndreaptă spre voi căci nu prea aveţi de ales, indiferent dacă vă place sau nu.  

Financiar, încă se mai reglează sectorul bănesc cu ajutorul partenerului şi vă ajută să vă menţineţi pe linia de plutire sau chiar să transformați uşor lucrurile acolo. Nu vă lăsaţi ghidaţi de emoţii atunci când vine vorba de gestionarea banilor pentru că riscaţi să vă confruntaţi cu o criză financiară.  

E posibil să fiţi criticaţi de şefi la serviciu, mai ales pe 31 iulie-1 august, dar, în loc să vă analizaţi greşelile, o să vă simţiţi doar ofensaţi. Acceptaţi că uneori nici voi nu le ştiţi chiar pe toate, căutaţi să-i mai ascultaţi şi pe alţii de la care chiar aveţi de experimentat! 

E momentul să învăţaţi trucuri comerciale şi de negociere, să vă perfecţionaţi abilităţile în dialog, pentru că toate astea vă pot pregăti pentru provocările din viitor. Poziția lui Saturn în Pești și Uranus în Taur , vă încarcă emoţional cu stres, pe măsură ce revin probleme din trecut. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net