Diferența neașteptată de vârstă dintre Mircea Badea și Carmen Brumă! Cu câți ani este mai mare prezentatorul TV

Ultima actualizare:

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de peste 25 de ani. Chiar dacă nu s-au căsătorit, relația lor pare că este una echilibrată și plină de înțelegere. Împreună, formează o familie frumoasă și au un fiu de 10 ani pe nume Vlad. Totuși, puțini știu ce diferență de vârstă este între cele două vedete.

Cine este mai în vârstă dintre ei
Cine este mai în vârstă dintre ei

Ce diferență de vârstă este între Mircea Badea și Carmen Brumă

Mulți admiră relația lor de cuplu, fiind una dintre cele mai consolidate din showbizz. Nu au fost implicați în scandaluri și și-au văzuți liniștiți de dragostea lor. Mai mult, s-au și afișat destul de rar și asta pentru consideră că intimitatea este cea mai importantă. Carmen Brumă mărturisea la un moment dat că nu îi place să își spele rufele în public, așa că, atât bune, cât și rele cei doi le-au ținut doar pentru ei. Puțini știu însă ce diferență de vârstă este între ei!

Mircea Badea este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști și realizatori TV din România și a împlinit 50 de ani, pe când soția sa a făcut o frumoasă carieră în mai multe domenii! Este, printre altele, jurnalistă, tehnician nutriționist, instructor sportiv și autoare de cărți! Ea în schimb, deși multora nu le-ar veni să creadă, a împlinit 47 de ani, fiind astfel cu doar 3 ani mai mică decât soțul său! Carmen Brumă a reușit să se mențină într-un mare fel, ani de zile, datorită stilului său de viață sănătos.

Puțini știu însă și cum s-au cunoscut cei doi! În 1999, Mircea Badea și Carmen Brumă au început să lucreze împreună, ea devenind asistenta lui la emisiunea „Noaptea târziu", pe care o realiza împreună cu Oreste Teodorescu.

„E o poveste pe care am preferat să o ținem pentru noi. Ne-am dorit foarte mult să o ținem pentru noi și asta facem de mulți, mulți ani pentru că viețile noastre, meseriile noastre sunt de așa natură încât o doză prea mare de expunere simt că ne-ar crea un disconfort. L-am cunoscut la un moment dat, cred că sunt peste 25 de ani. (…)

Există o poveste care circulă, care a fost spusă de Mihai Mitoșeru, cum că el ne-a prezentat, nu este adevărată. Nu atunci ne-am cunoscut noi, adică atunci are el senzația că ne-am cunoscut, dar noi nu ne-am cunoscut atunci. (…) Nu ne-a introdus, nu ne-a făcut cunoștință Mihai Mitoșeru, ne-am descurcat singuri.”, a spus Carmen Brumă pentru unica.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net