Horoscop săptămâna 19-25 iulie. Racii traversează una dintre cele mai bune perioade ale vieții lor, două zodii au parte de transformări

Horoscop săptămâna 19-25 iulie. Descoperă ce îți rezervă astrele în următoarea săptămână. Lorina, astrologul Click!, a consultat astrele și a realizat predicții detaliate pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop săptămâna 19-25 iulie
Horoscop săptămâna 19-25 iulie

Berbec

Faceți compromisuri. E vorba despre a primi ce aveți nevoie, nu neapărat ce vă doriți. Dacă visați la prăjituri, dar acum zahărul vă provoacă probleme digestive, este cazul să acceptați schimbări. Ori găsiți înlocuitori și vă preocupați de a descoperi informațiile cele mai pertinente și care vi se par verificate și autentice, ori pur și simplu renunțați la alimente ce conțin cu preponderență substanțele nocive. Principiul se aplică în domenii variate dar cu precădere focusul va fi pe transformările necesare a fi făcute în planul sănătății și al modului cum vă desfășurați munca, precum și în a accepta o redistribuire a sarcinilor între voi și partener.

Căutați soluții care să vă ușureze sau să eficientizeze munca de la birou, umblați la programul de somn, la introducerea unui timp de activitate fizică. Este momentul să aplicați practic aceste noi obiceiuri, întrucât puteți să ajungeți să fiți forțați să acordați atenție mai mare sănătății. Pot apărea probleme pe zona renală sau a sistemului reproducător ori să se complice unele afecțiuni cronice.

Taur

Aveți parte de suport de la persoanele pe care le vedeți ca pe o autoritate în domeniul lor de activitate sau chiar de la persoanele mai în vârstă din propria familie. Abilitățile de leadership sunt accentuate și îi motivați pe cei din jur să vi se alăture în planificarea obiectivelor următoare. E o perioadă în care vi se oferă posibilitatea să învățați, să integrați și să puneți și în practică imediat, fără timpul intermediar de a mai sta pe gânduri, a analiza și a găsi modalitatea optimă. Acum lucrurile se întâmplă și nu prea reușiți să realizați exact momentul când s-au produs modificările. Din când în când, sunt importante mici pauze și reconectare cu propria persoană pentru a înțelege impactul emoțional, a vă da totuși seama dacă simțiți confort sau disconfort în interior. Șansele apărute în prezent nu se materializează imediat în soldul contului bancar, dar e bine să profitați, să acceptați și să vă potriviți cum puteți la fluxul lucrurilor.

Gemeni

Încercați pe cât posibil, să evitați disputele referitoare la subiecte din trecut, în special dacă e implicat și unul din părinți sau cineva dintre rude. Vă enervați rapid,nu prea vă stăpâniți răbufnirile temperamentale și apar repercusiuni în zona sănătății. Vor fi sub formă de tuse sâcâitoare, sau probleme ale circulației sanguine, sau tensiune. Similar, e posibil să vă confruntați cu probleme de sănătate din partea mamei ori a cuiva drag. O să fie nevoie ca tot calmul și energia să fie direcționate către aceste priorități.

Apar suișuri și coborâșuri și în relațiile amoroase sau de prietenie, întrucât cei dragi se pot simți neglijați. Petreceți cam mult timp la locul de muncă, iar cu cei apropiați ați lăsat să se instaleze o rutină care acum produce nemulțumiri și discuții cu vocea mai ridicată. Umblați la economii și planificați un eveniment de grup sau doar cu partenerul, care să aplaneze situația și să readucă puțină armonie.

Rac

Perioada va fi deosebit de favorabilă și veți avea ocazia să rezolvați destul de simplu probleme complexe, apoi să începeți o nouă etapă de viață. De asemenea, este o perioadă de reînnoire spirituală, precum și de transformare a legăturilor și relațiilor mai vechi. Acțiunile inamicilor secreți și ale conflictelor din trecut vor provoca iritații și stres, dar vor ajuta să alegeți tactica potrivită de comportament. O să vă adunați toată voința într-un pumn și să luați poziții rigide și atitudini intransigente. Datorită acestui fapt, vă atingeți obiectivele, puteți demonstra că ați învățat din greșelile trecute, puteți avea creștere spirituală și înțelegere înțeleaptă a evenimentelor curente. Există totuși o vulnerabilitate în situația acționării cu încăpățânare. Dacă încercați cu orice preț să vă susțineți părerea când ea este eronată, atunci riscați să risipiți puterea.

Leu

Nu o să fiți feriți de probleme, dar cred că veți rezista și le veți duce pe picioare, cum se spune. Viața vi se va schimba, iar voi trebuie să regândiți multe. Inclusiv stilul de comunicare în familie o să se modifice. O să vă simțiți nervoși și iritați de faptul că multe persoane importante din viața voastră nu vor spune lucrurilor clar pe nume, nu își vor exprima opinia în mod direct și deschis. Va exista dorința de a vă argumenta, dacă cineva o să obiecteze față de voi. Iar în problemele profesionale, acest lucru va crea dificultăți. Deci, urmăriți mai cu atenție substraturile cuvintelor, cât și intonațiile interlocutorilor!

Social, veți fi mulțumiți să luați parte la activități zgomotoase sau cu prietenii la petreceri de divertisment. Va fi însă ușor să pierdeți controlul asupra a ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Ar trebui să evitați vizitele în cluburi și locuri cu concentrații mari de oameni, nu doar acum, ci pe parcursul întregii luni. Parteneriatele vin cu surprize pentru voi, iar femeile puternice, autoritare, joacă roluri esențiale.

Fecioara

Unele lucruri s-au mai modificat în bine după stresul din ultimele săptămâni, poate veți mai economisi din venituri. Acum urmează o perioadă dedicată transformărilor interne, finalizărilor de proiecte, poate nu prea prielnică vouă. Ea vă testează răbdarea, puterea de acceptare sau corectitudinea. Greșelile se vor taxa rapid, inclusiv de autorități, la job puteți avea probleme ,iar în buzunar pierderi. Achitați-vă datoriile și fiți responsabili, dacă sunteți tineri, nu vă supărați părinții ori profesorii sau nu investiți deocamdată în imobile, nu vă hazardați la credite pentru asta! Nu vă bazați doar pe propria judecată, căci ea vă înșeală acum, ci ascultați de sfatul altora cu experiență! Posibil să aveți nevoie de o sumă mare să achitați ceva, nu dispuneți de ea și cereți altora, familiei în mod special. Doar că aceasta nu e de acord cu privire la modul în care ar trebui să o utilizați. Lucrurile se vor lămuri totuși, chiar dacă familia va propune altă variantă și o schimbare a priorităților voastre.

În relații, dacă sunteți printre persoanele care doreau cândva legiferarea unei relații, dar au intervenit blocaje, ar trebui vă faceți probleme! Intrarea Soarelui în Leu va readuce pentru voi subiectul în discuție, asta dacă mai vreți acum același lucru.

Balanța

Va trebui să acordați mai multă atenție casei, familiei, drumurilor, actelor, va trebui să aveți grijă de propria stimă de sine. Chiar acesta este momentul potrivit pentru promovarea voastră pe baza muncii din trecut, pentru ameliorarea stresului acumulat și pregătirea pentru noi cariere sau proiecte creative.

Este deosebit de important să fiți prudenți și să nu riscați! Există pericolul de distrugere a ceea ce s-a creat anterior.

Cea mai favorabilă perioadă ar fi 19-20 iulie. Atunci recomand atenție la informațiile din zona financiară, inclusiv la cele care parvin prin metode ilogice sau neobișnuite! Ele aduc vești bune. Doar să aveți apoi grijă, să nu faceți mari cheltuieli, mari achiziții, mari investiții.

Marte, planeta acțiunii, poate avea o influență mentală ceva mai activă ca până acum. Devine posibil să lucrați la un proiect care necesită să semnați documente juridice. Tot Marte însă poate vulnerabiliza la drumurile lungi și e indicat să deveniți mai atenți la călătorii.

Scorpion

Ceva se va modifica pozitiv în relațiile sociale, ori chiar pe sectorul legat de proiectele pe termen lung. Apar prieteni, susținători care vă ajută ți vă promovează ideile. Grijă însă la zona comunicării, riscați să vă faceți prost înțeleși, să aveți ieșiri din decor, să fiți încăpățânați. Drept urmare, nu veți fi avantajați pentru a accepta un acord important, fie verbal, fie semnând acte. Totul va fi confuz și în jur cu o atmosferă de dezordine neclară. Atunci veți avea nevoie de timp pentru a vă gândi foarte concentrat și a vedea cum se joacă lucrurile în afara voastră. Cineva poate veni puternic și să încerce să vă domine în acord cu ceva, dar veți dori să rezistați, să vă împotriviți. Dacă acest lucru rezonează și asta simțiți că trebuie făcut în mod calculat, nu aveți decât să întrerupeți conversația și să amânați subiectul până mai târziu.

Referitor la job, încă nu este potrivit pentru a vă lua o nouă slujbă până nu lămuriți lucrurile la vechiul loc de muncă. Poate dacă rămâneți unde sunteți, până la urmă șefii vă vor remarca și recompensa pentru implicare. Doar să aveți puțină răbdare.

Săgetător

Primele 3 zile ar fi ca perioadă acceptabilă să faceți ceva planuri, dar cu precauție și atenți la tot ce vine din exterior. Evitați marile achiziții, investițiile de capital, neteziți asperitățile din relațiile amoroase ori nu vă risipiți vlaga în proiecte nesustenabile!

Marte intră pe semnul opus vouă, lângă Jupiter deja aflat acolo. Vă va da tendința de a vă arunca în controverse parteneriale, dar de a vă înșela în privința forței voastre pentru a face față unei lupte deschise. A amplifica un eventual conflict, din contră, duce la pierderea oportunității de a rezolva unele probleme cu persoana dragă din trecut. Aflați unde-i realitatea, unde-i adevărul!

Jupiter, guvernatorul vostru aflat în casa relațiilor, poate aduce bineînțeles o dezvoltare pozitivă în viața de familie. Dacă vă aflați într-o relație angajată, este posibil să vă doriți copii sau dacă îi aveți deja, este posibil să aveți vești speciale și fericite despre unul dintre ei.

Capricorn

Nu este nevoie neapărat de discuţii intelectuale pentru a vă menţine atenţia. Aveţi nevoie mai curând să vi se povestească din experienţa personală, apreciaţi mai mult o conversaţie cu exemple practice, cu experienţe trăite concret şi din care aveţi de învăţat, de admirat. Sunteţi într-o dispoziţie jovială, vreţi să asimilaţi situaţii, poveşti, să trăiţi din plin experienţe noi chiar şi prin intermediul altora. Perioada vă trece prin diferite etape, de la a vă petrece timpul cu cei mai tineri şi mai lipsiţi de experienţă până la considera că, dacă le daţi o şansă şi nu îi priviţi de sus, aveţi de învăţat chiar şi simpla lecţie a recunoştinţei în faţa bucuriilor simple ale vieţii. Ulterior, încercaţi să importaţi plenitudinea şi armonia la locul de muncă, vreţi să îmbunătăţiţi colaborarea colegială pentru ca, la finalul perioadei, să alegeţi să staţi cu partenerul, să vă împliniţi sentimental şi să trageţi concluzii împreună.

Vărsător

Unele lucruri v-au luat timp și efort pentru a le dezvolta şi a le optimiza. Astfel sunt relaţiile de familie, tradiţii la care aţi lucrat şi pe care le-aţi perfecţionat în timp. Chiar dacă alte lucruri sau persoane sunt nesigure, pe acestea ştiţi sigur că puteţi pune bază. E important să recunoaşteţi valoarea acestora, să apreciaţi stabilitatea şi să nu încercaţi să modificaţi ce ştiţi sigur că funcţionează doar pentru acum aveţi o toană sau vreţi pur şi simplu altceva. Transformările ce vreţi să le aduceți trebuie calculate, planificate şi nu făcute pocnind din degete sau anunţând brusc pe ceilalţi că de acum încolo lucrurile se vor desfăşura după noi reguli. Puteţi fi copleşit de dorinţa de variaţie, să vă uitaţi în jur şi să trăiţi cu impresia că anumiţi colegi sau cunoştinţe au viaţa perfectă şi că e de ajuns să faceţi un anume lucru pentru a atinge acelaşi nivel de ideal.

Pești

Aşteptările nerealiste sau să credeţi prea mult în promisiunile altora, vă pot deturna de la propriile planuri profesionale, vă poate face să prioritizaţi oameni şi lucruri care destul de rapid se dovedesc doar o flamă de moment. Atenţia e importantă şi asupra banilor cheltuiţi acum, din dorinţa de a face impresie sau de a ajuta prieteni puteţi să scoateţi din buzunar mai mult decât vă puteţi permite. Moderaţia şi echilibrul reprezintă secretul în toate pentru a evita ca la finalul perioadei să luaţi contact cu realitatea. Aceasta nu-i aşa roz când dezvăluie interesele celor în care aţi crezut. Nu vă aduceți singur acuzaţii, ci fiți mai atenți pentru a evita capcanele! Tot legat de carieră, nu sunt utile schimbările de atitudine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Rania, Prințul Hussein, Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
happiness 839036 1280 jpg
gogosari jpg
horoscop 4 august jpg
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
1 cuplu cu soacra 1509671864 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
pexels shvets production 7544692 jpg
1 vergeturi 1192080961 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net