Horoscop săptămâna 2-8 februarie 2024. Patru zodii renasc la începutul lunii și au noroc pe toate planurile

Lorina, astrologul Click!, ne aduce horoscopul pentru săptămâna 2-8 februarie. Veștile sunt minunate pentru patru zodii. Acestea renasc și au norocul de partea lor în perioada următoare. Iată previziunile complete!

Horoscop săptămâna 2-8 februarie 2024
Horoscop săptămâna 2-8 februarie 2024

Berbec

Devine important să învăţaţi din lecţiile trecutului, să ştiţi să citiţi semnele de avertizare, ce să evitaţi şi când să vă implicaţi. Riscaţi să faceţi investiţii nu tocmai profitabile în domenii cunoscute şi unde v-aţi mai încercat norocul. Acum nu pare să vă iasă pasienţa. Semnale sunt, intuiţi cumva că totul e prea frumos ca să fie adevărat şi e indicat în orice aveţi de întreprins să faceţi analize amănunţite, să notaţi cu lux de amănunte avantaje şi dezavantaje.

Şansa ar putea veni pentru aceia care sunt dispuși să pună la bătaie stabilitatea profesională sau financiară actuală şi să se comporte ca şi cum nu au nimic de pierdut. Puteți să riscaţi, dar vorbim de perioada de mijloc a săptămânii şi de ferestre mici de oportunitate. Păstraţi viziunea realistă, reevaluaţi,mai ales la început de perioadă şi acordaţi timp celor dragi, luaţi masa mai des cu familia şi distraţi-vă în special cu copiii sau cu cei mai tineri.

Taur

Investiţi timp în cămin, poate programaţi o consultaţie cu un specialist în design sau în feng shui, consultaţi-vă cu diverşi specialişti, cu familia şi luaţi în calcul o schimbare de peisaj. Faceţi drumuri numeroase pentru a pune la punct detalii, a rezolva atât sarcini pentru voi, cât şi pentru alţi membri din familia extinsă. Comunicarea este accentuată şi devine importantă atitudinea cu care abordaţi diversele subiecte supuse negocierii întrucât, dacă deveniţi prea intens sau pasional în argumentare, intraţi în lupte de putere sau discuţii prea filozofice din care va fi greu sa ieşiţi cu imaginea intactă.

Sunt în mijlocul perioadei momente de ajutor în care, dacă simţiţi impulsul de a face investiţii, mai ales în domeniul artelor sau al obiectelor artizanale unicat, e indicat să vă ascultaţi şi să nu pierdeţi oportunitatea. Nu lăsaţi deoparte de pe agendă momentele de relaxare care acum capătă o notă care vă place, de stabilitate în ideea că puteţi face un obicei din a ieşi la o anumită oră cu un anumit grup de prieteni sau de a merge în locuri cunoscute unde să nu fie foarte multe lucruri noi care să vă pună în alertă.

Gemeni

Începeţi treptat să acordaţi mai multă importanţă spre tot ce vă sporeşte confortul din casă, spre aspecte şi activităţi care să vă uşureze munca, să vă aducă stabilitate şi să veniţi cu drag înapoi în cămin.

Puteţi fi implicat în discuţii mai tensionate cu familia, ori sunt consultaţii de ansamblu privind situaţii care privesc familia în sens extins. Sau pot apărea unele probleme privitoare la starea de sănătate a unui membru. Indiferent despre subiect, nu aveţi motive reale de îngrijorare, deoarece în final totul se aşează cum nu se poate mai bine pentru voi şi cei dragi.

Veşti bune pot apărea din partea partenerului care acum poate primi o promovare sau avansează profesional şi e nevoie să marcaţi momentul şi să vă sprijiniţi reciproc. Similar, se pot aduce pe firmament discuţii legate de sectorul imobiliar, fie doriţi să reamenajaţi, fie chiar luaţi în calcul să schimbaţi spaţiul locativ actual.

Starea interioară dă tonul, de aceea e important să începeţi o rutină de exerciţii de respiraţie, să mergeţi mai mult pe jos şi să investiţi eventual în ceva legat de stilul propriu.

Rac

Orice activitate colectivă poate fi însoțită de o ciocnire de interese și nu va aduce rezultatul dorit. Există o mare probabilitate de apariție a unei situații periculoase pe drumuri, în manipularea echipamentelor, prin urmare, neglijența, graba pot duce la răniri, accidente și avarii.

În continuare, Nodul Sud traversează un sector casnic, garantând că veți găsi o mulțime de lucruri de finalizat acasă.

Relațiile cu membrii familiei ar trebui să fie mai armonioase sau dacă vă căutați decor, mobilier pentru a vă amenaja spațiul de locuit, nu ratați această oportunitate.

Veți găsi articole rafinate! Și nu de alta, dar următoarele mari teme vor fi pasiunea, dragostea și expresia!

Nativele singure trebuie să circule, să iasă, să socializeze și să se pună în evidență.

Cei deja în cuplu, se pot bucura de mai multă dinamică, plăcere și distracție împreună.

Weekendul va fi pozitiv, iar relațiile cu ceilalți mai constructive și mai fructuoase. În acest timp, ar fi bine să construiți relații pe termen lung și să întăriți legăturile care să vă ajute să vă simțiți mai încrezători și mai independenți.

Leu

Litigii sunt posibile din cauza banilor, a unei moșteniri sau a împărțirii bunurilor după divorț. În plus, probabilitatea de furt și fraudă este mare. Nu este de dorit să luați decizii importante, să intrați în noi relații contractuale, căci cel mai probabil, multe vor fi schimbate și revizuite ulterior.Temerile, complexele, fricile pot să înfrâneze inițiativa creativă.

Treptat, atmosfera va deveni mai calmă și mai favorabilă comunicării, dezvoltării afacerilor și a relațiilor apropiate, călătoriilor și întâlnirilor. Vor exista oportunități de a rezolva unele situații controversate care au apărut în prima jumătate a lunii noiembrie. Acordați-vă un moment pentru a evalua unde vă aflați și începeți să planificați și mai multe pe termen lung.

Lordul Karmei atrage atenția asupra datoriilor și împrumuturilor și s-ar putea vedea o schimbare în jurul acestora. Este posibil să observați de asemenea, sosirea unei sume mari de bani sub forma unui acord de divorț, capital de risc, bursă, control de redevențe sau renegociere a unui pachet de beneficii.

Fecioara

După 6 februarie, situația se va stabiliza. Atunci, acest timp devine favorabil pentru rezolvarea problemelor financiare, pentru creșterea veniturilor dintr-un talent, pentru achiziții și vânzări profitabile de teren, precum și pentru construirea de parteneriate și relații de dragoste într-un mod nou, conștientizare a talentelor, negociere și comunicare la un nivel înalt.

Energia va fi probabil cea mai intensă, pe măsură ce Luna se apropie de Capricorn spre finalul perioadei. Vor fi atunci evidențiate relațiile cu copilul, creativitatea sau o nouă cunoștință care va însemna ceva în viața voastră. Pentru ultima variantă, când veți realiza că sunteți cu partenerul potrivit, vă veți muta împreună, vă veți lua angajamente pe termen lung, vă veți logodi sau chiar vă veți căsători.

Din dezvoltarea unui talent, al unui hobby sau din premiile obținute cu ocazia participării la un concurs, pot ieți venituri bune ce vor rotunji conturile voastre.

Balanță

Aveți planificate sau apar pe parcurs întâlniri numeroase, prezentări și devine importantă organizarea timpului. Provocarea principală apare de la comunicare. Aveți nevoie să treceți peste frustrările de acasă, pentru că da, pe plan relațional, pot apărea conflicte care pentru voi iau proporții mult mai mari decât au fost în realitate și vă consumați astfel din energie pentru a face față tumultului de temeri sau îngrijorare privind soarta relației. Așadar, se pot ivi momente când să simțiți că nu puteți vorbi de nervi sau tristețe interioară și să fie nevoie tocmai de cuvinte, de abilitățile de socializare.

Nu folosiți argumente pentru care să nu aveți baza statistică sau științifică, apelați la lucruri și formulări clare, la studii de caz, evitați criticile strecurate subtil. Nu dați ocazia la prea multe întrebări deschise nici celor din cadrul mediului de lucru, nici persoanelor din anturaj, fie vecini, fie prieteni. Fiți mai discret și ascultați mai mult unde se poate.

Scorpion

Luați atitudine și așteptați-vă să fie nevoie să vă apărați punctul de vedere. Butoanele vă pot fi apăsate de mai multe categorii de persoane și s-ar putea să aveți impresia că toată lumea are ceva cu voi. Provocări și discuții pot veni din zona financiară, puteți fi excepția de la bonusurile acordate la serviciu sau să nu fiți luat în calcul la unele aprecieri, iar asta să vă dea peste cap starea interioară și să vă porniți în tirade și argumente pentru a vă cere drepturile.

Ați putea să lăsați lucrurile așa, chiar dacă vi se pare injust, ați evita epuizarea și consumul psiho-emoțional, dar probabil că orgoliul personal va fi mai puternic. Important e să vă exprimați punctul de vedere și să ieșiți cu demnitatea intactă, cu imaginea unei persoane care știe să lupte pentru interesele sale și nu a unei persoane care e doar răzbunătoare. Vă așteptați la sprijin din partea celor de acasă, dar ține tot de voi asta, în ideea în care trebuie să vă formați alianțe și să renunțați la speranțele de suport necondiționat din prima.

Săgetător

Veți fi mai îngrijorați de evenimentele care au loc în lume și veți dori să înțelegeți totul pe cont propriu și în stilul vostru. Căutarea adevărului, interesul pentru istorie sau politică nu numai că vă vor lărgi orizonturile, ci vă vor permite să decideți asupra propriei poziții, ba chiar să vă enunțați părerea.

Toată săptămâna universul o să vă împingă la acțiune. Veți lucra astfel, dintr-o dată, pe toate direcțiile: casa, familie, părinți, munca zilnică și agitația gospodăriei, scris, studiu și cercetare, creativitate și îngrijire a copiilor. Mai puteți? Să nu mai spun că cei pasionați de sport vor găsi timp și pentru asta,căci se vor simți doar așa revigorați. Grijă însă la atitudini extreme, la mișcări necoordonate!

Acasă veți avea de rezolvat probleme, la drum iarăși trebuie să fiți atenți, veștile dinspre rude nu vor fi prea plăcute, iar unele pierderi bat la ușă. Oricum vă recomand rezolvarea propriilor probleme pe cont propriu, fără sprijinul altor persoane.

Capricorn

Vă confruntați cu momente de decizie destul de intense, întrucât acum se ating anumite limite. Realizați că trebuie să renunțați la activități sau persoane care vă cauzează pierderi. Faceți calcule concrete, stabiliți costuri și venituri, estimați ce e cazul să păstrați și la ce e cazul să ajustați sau chiar să tăiați de pe lista de sarcini.

Dispare entuziasmul față de anumite proiecte care păreau promițătoare, evaluați primele rezultate și vedeți ce e nevoie să modificați. Asta presupune să discutați cu multe persoane implicate, să renegociați anumite clauze, fără să lăsați bagajul emoțional să intervină. Este nevoie de detoxifiere, nu mai aveți răbdare cu relațiile care funcționează după un tipar disfuncțional și e posibil să tăiați în carne vie fără regrete. Deveniți propria prioritate, vedeți ce abilități aveți pe care să le folosiți în continuare.

Vărsător

Situația va începe încet dar sigur să-și revină. Activitatea personală va reînvia. Principalul lucru este să vă îndreptați forțele în direcția corectă, astfel încât să nu fie irosite în van și să alergați în cerc.

Locul de muncă, va fi și el o provocare. Responsabilitățile vor crește semnificativ, deși acest lucru nu va presupune o îmbunătățire a situației financiare. Răgazul va veni tot spre sfârșitul perioadei. Abia atunci veți avea ocazia să atingeți un nou nivel, să începeți o afacere, să descoperiți mai multă creativitatea în rezolvarea lucrurilor.

Oricum, este un moment minunat pentru a medita, a vă odihni și a vă reîncărca bateriile, în loc să vă epuizați. Altfel, perioada vă poate aduce în contact cu personalul medical.

Financiar, este posibil să vedeți mai multă abundență în cale, mai multe cadouri și posesiuni frumoase care se manifestă în fața ochilor sau chiar posibilități la locul de muncă.

Pești

Cuvântul cheie e temperanța. Vă treziți implicat în dileme de familie, în discuții pe care le-ați mai purtat și acum pot apărea consecințele. Ori vi se degradează starea fizică de la nervi și veți fi forțați ca în decursul perioadei să vă concentrați să eliminați simptomele neplăcute, ori unele relații vă pot cere atenție pentru a repara daunele făcute de cuvinte spuse la nervi. Aveți putere și diplomație să gestionați conversațiile de după, dar e mai indicat să opriți din fașă izbucnirile nervoase de furie și resentimente.

Căutați metode de a descărca forța interioară, optați să mergeți la sport, să faceți mișcare mai ales în natură sau în medii care să vă facă plăcere și prin alte simțuri – vizual, olfactiv sau auditiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image png
culoare zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net