Horoscopul erotic al weekend-ului! Ce zodii își găsesc jumătatea

Ultima actualizare:

Weekend-ul acesta, Mercur trece pe lângă Pluto, depășindu-l, acest lucru semnificând experiențe și conversații intense, de neuitat. Ziua Îndrăgostiților se apropie și ea cu pași repezi, așadar iată ce ți-au pregătit astrele în dormitor!

Horoscopul erotic al weekend-ului Foto: Pixabay
Horoscopul erotic al weekend-ului Foto: Pixabay

Mercur intră de luni în Vărsător, ceea ce va ajuta din plin la noi conexiuni. Planetele iubirii, Venus și Marte, se întâlnesc miercuri, tocmai bine pentru această perioadă destinată dragostei. Joi, Jupiter și Uranus formează o conexiune, sugerând că poți face schimbări majore în viața ta, dacă ești dispus. Iată ce ți-au rezervat astrele în horoscopul erotic al weekend-ului!

BERBEC

Acest weekend este unul extrem de emoțional și te simți profund apropiat de partenerul tău. Acest lucru poate fi grozav dacă ești într-o relație stabilă, însă dacă ai doar o chestie pasageră, mai bine te gândești de două ori înainte. În această perioadă e posibil să te îndrăgosteși până peste cap, așadar alege cu grijă. 

Planetele iubirii se întâlnesc în zona de relații a diagramei tale, așa că acum este oportunitatea ta să îți îmbunătățești starea relației tale amoroase. Dacă ești singur și gata de o relație, Mercur în Vărsător va face mai ușor ca niciodată să întâlnești pe cineva.

TAUR

Trebuie să fii mai îndrăzneț! E posibil să fii deja îndrăgostit de cineva, dar nu ai curajul să i-o spui. Ieșirea din zona ta de confort este dificilă, dar este necesar dacă vrei ca viața ta amoroasă să „strălucească”. Poți face minuni dacă îndrăznești, însă poți începe cu pași mici. Învită persoana pe care o placi în oraș mai întâi, iar apoi poți decide dacă îi mărturisești sentimentele tale. 

GEMENI

Ești „îngropat” în sentimentele în acest weekend. Va exista o discuție importantă (și probabil dură) între tine și partenerul tău în legătură cu relația voastră, în special latura sexuală a acesteia. Te plictisești în pat? Vorbiți despre cum îți poți condimenta viața sexuală. Indiferent dacă asta înseamnă să încerci ceva nou în pat (sau pe cineva nou, oops), misiunea ta în această săptămână este să explorezi. Relația ta va începe să se „trezească” după aceea – și te vei îndrăgosti din nou!

RAC

Dacă există o săptămână perfectă pentru a-ți găsi dragostea, aceasta este! Planetele iubirii, Venus și Marte, se conectează miercuri, punând pe jar zona de relații ale diagramei tale astrologice. Dacă vrei o relație profundă, aceasta este șansa ta! Sexul va fi mai fierbinte, dragostea mai „dulce”, iar sentimentul pe care îl ai cu partenerul tău va fi unul cât mai intim. Încearcă-ți norocul, ieși la o întâlnire, iar viața ta amoroasă este pe cale să se transforme! 

LEU

Nu te descurci prea bine la „amor” în acest weekend. Însă odată ce începe săptămâna, viața ta va deveni mult mai interesantă, promitem! Mercur, planeta comunicării, intră luni în zona de relații a diagramei tale, unde va rămâne timp de aproximativ trei săptămâni. Practic, aceasta este perioada perfectă pentru ca zodia ta să-și găsească jumătatea sau să ducă relația existentă la un alt nivel.

FECIOARĂ

Starea relației tale se schimbă. S-ar putea să vă despărțiți de partenerul vostru sau s-ar putea să întâlniți pe cineva nou. Oricare ar fi varianta însă, starea relației voastre se schimbă în bine. Dacă persoana care îți place ție nu te place atât de mult înapoi, și doar mai flirtați din când în când, uit-o!

Dacă ai o relație serioasă însă, în care există iubire, tu și partenerul tău vă veți apropia și mai mult în această perioadă. Conexiunea Jupiter/Uranus de joi va ajuta în acest sens, iar acesta poate să fie primul pas dintr-o călătorie lungă pe care o vei împărtăși cu partenerul tău, care poate să fie chiar jumătatea ta!

BALANȚĂ

Aceasta este deja una dintre cele mai frumoase perioade ale anului pentru tine, iar acum Mercur va face viața ta amoroasă să prospere! Dacă ești singur, acesta este un moment excelent pentru a întâlni pe cineva. Chiar și relațiile pasagere sau de o noapte sunt distractive acum pentru tine. Dacă nu cauți ceva serios, distrează-te, flirtează și totul se va așeza exact așa cum îți dorești.

SCORPION

Parenerul tău sau persoana pe care o placi și te place înapoi așteaptă un semn de la tine în perioada asta. Fie că e vorba de un mesaj drăguț sau o dezvăluire completă a sentimentelor tale.

Săptămâna aceasta este despre a învăța cum să-ți exprimi sentimentele, așa că nu mai aștepta ca altcineva să facă prima mișcare. Ia tu inițiativa! Odată ce faci acest pas, vei deschide o lume cu totul nouă de posibilități pentru viața ta amoroasă.

SAGETĂTOR

Ești foarte sensibil în această perioadă, însă asta nu este un lucru rău! Dacă ai deja un partener, aceste zile sunt ideale pentru intimitate și romantism. Planetele iubirii, Venus și Marte, se conectează miercuri și te îndeamnă să începi să iei relația ta mai în serios. Acesta este un moment minunat pentru a-ți stabiliza viața amoroasă și a te gândi dacă vreți să vă mutați împreună sau să vă căsătoriți chiar! Dacă ești singur însă, trebuie să fii precaut cu cine ieși la întâlnire, pentru că s-ar putea să te îndrăgostești. 

CAPRICORN

Această perioadă este perfectă pentru noi întâlniri, așadar pune-i marea întrebare persoanei de care îți place și scoate-o în oraș. Cuvintele tale au o putere imensă în acest weekend, iar Luna în Rac e favorabilă zonei de relații a diagramei tale. Este mai ușor ca niciodată să obții ceea ce vrei, sau pe cine vrei. Conexiunea Venus/Marte este în semnul tău săptămâna aceasta și devii mai carismatic. Lumea e a ta în această perioadă, ce să mai!

VĂRSĂTOR

Pe măsură ce Mercur intră în zodia ta săptămâna aceasta, îți este mai ușor să vorbești, să te simți auzit și să faci conexiuni înfloritoare cu oamenii – atât prieteni bine-cunoscuți, cât și persoane noi.

De asemenea, este probabil să reluați legătura cu vreun fost. Însă trebuie să vă gândiți bine dacă vreți să mai dați o șansă relației sau să puneți punct. Ascultă-ți inima și sigur vei lua alegerea corectă.

PEȘTI

Dragostea plutește în aer! Astrele te ajută să te simți extrovertit și carismatic. Personalitatea ta va fi contagioasă în această perioadă și oamenii din jur vor vrea să fie în preajmata. Astfel, dragostea poate fi găsită la fiecare colț chiar, în ceea ce te privește, și dacă nu e vorba despre o relație serioasă, ai putea găsi un partener de tipul „prieteni cu beneficii”. Ideea este că în această perioadă ai puterea să obții tot ceea ce îți dorești, informează Cosmopolitan.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net