Horoscopul pentru 26 august

Ultima actualizare:

    Horoscop pentru 21 august
Horoscop pentru 21 august

Berbec   21.03 - 19.04Iubire. Neînţelegerile cu rudele vă apropie mai mult de persoana iubită.Sănătate. Sensibilitatea vă face să suferiţi pentru orice cuvânt.Bani. Aveţi pentru moment o grămadă de şanse de a vă îmbunătăţi situaţia financiară.

Taur  20.04 - 20.05  Iubire. Găsiţi cea mai bună metodă de a inspira persoanei iubite sentimente de posesie.Sănătate. Aveţi un comportament care se poate caracteriza ca fiind cam nevrotic.Bani. E lăudabil că intenţionaţi să faceţi investiţii, numai că exageraţi.

Gemeni    21.05 - 21.06Iubire. Vă iubiţi partenerul cu dis­pe­rare şi treceţi printr-o criză de gelozie.Sănătate. Este posibilă apariţia unor afecţiuni uşoare.Bani. Sunteţi acuzat de avariţie şi nu este exclus să vi se ceară socoteală de şefi.

Rac    22.06 - 22.07Iubire. Persoana iubită susţine că a fost jignită de una dintre rudele dv. apropiate.Sănătate. Există un risc sporit de accidentare la nivelul mâinilor.Bani. Primiţi bani, la care nici nu aţi îndrăznit să visaţi.

Leu    23.07 - 22.08Iubire. Persoana iubită are neplăceri legate de sănătate şi staţi pe acasă.Sănătate. Este de preferat să renunţaţi la excese şi să consultaţi urgent un medic cardiolog.Bani. Nu sunteţi de acord cu risipa pe care o face persoana iubită.

Fecioară   23.08 - 22.09  Iubire. Încercaţi să evaluaţi situaţiile în care persoana iubită v-a respins.Sănătate. Nu aveţi probleme de sănătate care să vă creeze situaţii de risc.Bani. Luaţi decizii pentru a îndepărta rudele de resursele financiare.

Balanţă   23.09 - 23.10Iubire. Aveţi şanse să găsiţi calităţile dorite la o persoană mai tânără.Sănătate. Vi se recomandă de medici să evitaţi situaţiile ce induc stresul.Bani. Se deschide un sac plin cu bani, dar e de aşteptat să vă gândiţi şi la viitor.

Scorpion  24.10 - 22.11Iubire. Evaluaţi în mod corect calităţile persoanei iubite şi propriile sentimente.Sănătate. Sunteţi predispuşi la excese.Bani. Sunteţi obligat să renunţaţi la o parte din banii ce vi se datorează de rude. Posibile câştiguri excepţionale.

Săgetător  23.11 - 21.12Iubire. Doriţi să deveniţi un „izvor” de fericire pentru persoana iubită.Sănătate. Senzaţia de bine e susţinută de hrana uşoară.Bani. Familia aşteaptă de la dv. numai victorii financiare, imposibile momentan.

Capricorn 22.12 - 20.01  Iubire. Sunteţi sensibil şi aveţi tendinţa să exageraţi.Sănătate. Vi se recomandă un regim bazat pe consumul de peşte, ouă şi pâine integrală.Bani. Veţi pune o bază „bună” şi pentru economiile dv. viitoare. Nu sunt excluse momentele de avariţie.

Vărsător 21.01 - 19.02Iubire. Este posibilă o răcire a relaţiei amoroase din pricina suspiciunilor dv.Sănătate. Pentru moment, organismul dv. nu mai suportă alcoolul.Bani. Creşterea prestigiului dv. ca „emiţător” de idei lucrative vă dezavantajează.

Peşti 20.02 - 20.03Iubire. Trăiţi momente de armonie perfectă, mai ales dacă respingeţi intruziunile.Sănătate. E important să nu renunţaţi la „porţia” dv. de somn.Bani. Distribuirea optimă a fondurilor personale e azi unica dv. preocupare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Horoscop jpg
1 ardei umpluti cu orez si legume jpg jpeg
zodie floare jpg
Barfa colegi birou munca FOTO Shutterstock jpg
cea mai puternică zodie jpeg
visinata jpeg
horoscop png
neti sandu zodii colaj instagram pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net