Horoscopul Succeselor 1-30 noiembrie

Când vremea este capricioasă, se accentuează incertitudinile şi emoţiile, stările sufleteşti care ne-au urmărit uneori pe parcursul anului. În mod surprinzător, dacă vom discuta cu trei-patru persoane din acelaşi semn zodiacal vom observa că fiecare se va manifesta diferit, iar ascendentul va avea un cuvânt de spus.

Până-n data de 11 noiembrie, se confruntă cu dificultăţi nativii care debutează într-un domeniu de activitate, cei care trebuie să călătorească pe distanţe mari şi îndeosebi întreprinzătorii care trebuie să finalizeze contracte-unicat în domeniul lor de activitate.

În acelaşi timp, împreună cu persoanele pe care contăm trebuie să luăm decizii de moment şi să ne asumăm răspunderea pentru rezultatele finale.

De aceea, în prima parte a intervalului este bine să reflectăm la experienţele pozitive din trecut, la toate iniţiativele care s-au finalizat cu succes în ultimele trei luni . Va fi în avantajul nostru să nu demarăm alte proiecte şi să nu ne grăbim să revigorăm relaţiile cu persoanele de decizie din domeniul nostru de activitate. Întâlnirile cu partenerii Scorpioni şi Vărsători pot fi urmate şi de neînţelegeri în privinţa deciziilor financiare pe termen lung.

În acest interval vă preocupă în mod deosebit şi promovarea unor noi produse din domeniul vostru de activitate.

Venus stimulează preocuparea pentru viaţa spirituală alături de partenerul vostru de viaţă. Pe parcursul lunii, să privim lucrurile prin prisma prezentului. În acest interval, se vor bucura de succes studiile în domeniul medicinii, biologiei şi chimiei.

Din 5 noiembrie, Venus trece în zodia Capricornului; de aceea, astrul iubirii ne îndeamnă să aspirăm la o dragoste romantică, la fidelitate şi să avem mai multă încredere în puterea iubirii. În intervalul 10-20 noiembrie, Venus îşi uneşte forţele cu Pluto (10-20 noiembrie) şi în aceste zile trebuie să fim realişti şi să nu fim foarte exigenţi cu persoana iubită. Toată luna noiembrie, Marte staţionează în zodia Fecioarei şi va fi alături de nativii harnici şi metodici, ajutându-i să elimine restanţele şi să finalizele proiectele practice. . Berbecul (21 martie - 20 aprilie)

Când strategiile voastre sunt eficiente

Sunteţi pregătiţi să uimiţi anturajul cu fapte foare mari. Acum, configuraţia astrală vă ajută să finalizaţi o bună parte dintre proiectele importante, dar vă impune şi unele restricţii. Reuşitele depind de armonia din anturajul vostru şi de şansele financiare din prima parte a lunii noiembrie ( 7 şi 17).

Deşi sunteţi în contratimp cu unii parteneri de afaceri şi cu rudele de acelaşi sex ( în 5, 12, 19, 28 noiembrie), finalizaţi obiectivele majore cu ajutorul partenerului de viaţă, care nu vă părăseşte la greu. Tot acum, confidenţele persoanei iubite şi veştile bune legate de viitorul relaţiei voastre vă asigură că pregătirile de nuntă intră în linie dreaptă. Mai ales în intervalul 3-10 noiembrie, este bine să vă asumaţi noi responsabilităţi, dar să fiţi cu ochii-n patru din cauza unor dispute între prietenii voştri. Mergeţi înainte şi mulţi dintre voi veţi întâlni sufletul- pereche.

Cu tact, depăşiţi momentele dificile

Astrele vă protejează! Între 13-22 noiembrie rămân în urmă multe blocaje financiare şi emoţionale. Preluaţi cârma unei afaceri noi în familia voastră. Renumele de bun strateg pe care l-aţi dobândit în ultima vreme cere sacrificii din partea voastră. Este în avantajul vostru să vă mobilizaţi şi să concepeţi şi proiecte pe termen scurt. Dincolo de aparenţe, neliniştea vă însoţeşte şi poate să influenţeze deciziile voastre financiare în a doua parte a intervalului.

Aveţi şanse pe plan financiar ?

Veţi fi foarte fermi în privinţa finalizării proiectelor prioritare. Totodată, acum hărnicia merge la braţ cu eficienţa şi perspectivele financiare nu bat pasul pe loc. Mai mult, în pe-rioada 29 octombrie- 12 noiembrie, în carieră vi se recunosc meritele şi veţi fi promovaţi sau felicitaţi pentru modul în care finalizaţi o misiune de onoare. Şi în acest interval, chestiunile financiare presante vă mobilizează zile în şir:acum trebuie să returnaţi anumite sume de bani, să recuperaţi nişte bani împrumutaţi sau să împliniţi unele obligaţii morale.

Teste de rezistenţă

La capitolul sănătate, se conturează multe semne de întrebare: oboseala îşi spune cuvântul şi imunitatea voastră scade în mod îngrijorător. Problemele cardiovasculare şi respiratorii ar putea să vă creeze probleme. Stările subfebrile vă dau de gândit. Totul se poate termina cu bine, dacă luaţi măsuri pentru a ţine departe de voi răcelile şi dacă urmaţi o terapie pentru creşterea imunităţii: consumaţi usturoi, alegeţi o dietă bogată în fructe (îndeosebi mere şi struguri), în lactate degresate şi în drojdie de bere.

Numerele şansei voastre: 6-7-9-17-21-22-29-30-37-38-46-47. Taurul (21 aprilie - 20 mai)

Când strategiile voastre sunt eficiente

În acest interval colaboraţi cu succes cu persoanele binevoitoare şi entuziaste . Pentru voi este foarte important să nu amestecaţi priorităţile-în profesie şi în dragoste şi să acţionţi într-o direcţie constructică. Evenimentele sociale şi profesionale urmează un ritm susţinut şi vă obligă să fiţi combativi. Totodată, în această lună, trebuie să fiţi prevăzători în relaţiile cu sexul opus, pentru că bucuriile pot fi umbrite de situaţii neaşteptate. Proiectele în curs de derulare vor fi eficiente, pe termen lung, iar persoanele influente vă ajută să avansaţi. Autocontrolul este partenerul ideal dacă semnaţi documente legate de afaceri riscante (7 şi 11 noiembrie).

Cu tact, depăşiţi situaţiile dificile

Colaboratorii apropiaţi, dar şi partenerul vostru de viaţă vă susţin să acţionaţi cu tact şi să vă bucuraţi de succes. În ciuda aparenţelor,veţi fi un partener agreabil şi optimist, iar buna înţelegere este esenţială pentru împlinirea proiectelor voastre de suflet. Profitaţi de calitatea voastră de multiîntreprinzător: în curând veţi semna câteva contracte; această strategie are să faciliteze relaţii de afaceri de succes. Totodată şi protecţia foarte discretă a cuiva din anturaj veghează la reuşita iniţiativelor voastre noi începând cu data de 12 noiembrie. Totodată, în acest interval familiştii au şansa să rezolve împreună problemele cele mai spinoase, după data de 19 şi trebuie să lupte pentru menţinerea climatului de armonie.

Aveţi şanse pe plan financiar ?

Acest interval este benefic pentru stabilitatea voastră financiară. În demersurile voastre, este bine să contaţi pe propriile voastre iniţiative, până în data de 7 noiembrie. Cei care doriţi să găsiţi un loc de muncă mai bine remunerat, înarmaţi-văcu tact, pentru că aveţi de alergat în prima parte a lunii. În perioada 13-20 noiembrie, Taurii întreprinzători vor putea încheia contracte foarte avantajoase. Totuşi, unele veşti sunt derutante pentru toţi nativii, deoarece concurenţa este " la datorie".

Teste de rezistenţă

Pe tot parcursul lunii, sănătatea nu ridică probleme majore. Pentru că situaţiile fortuite vă obligă să faceţi eforturi fizice foarte mari, rinichii trebuie protejaţi; de asemenea, şi ligamentele care pot avea de suferit. Îmbrăcaţi-vă corespunzător şi nu consumaţi grăsimi şi băuturi acidulate. Tot acum este necesar să faceţi câteva şedinţe de aromaterapie . În data de 15 noiembrie, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele din anturaj, pentru că acestea pot degenera în conflicte pe termen lung.

Numerele şansei voastre: 1-4-9-11-16-19-20-26-27-36-41-49

Gemenii (21 mai - 21 iunie)

Când strategiile voastre sunt eficiente

Atmosfera la locul vostru de muncă nu va fi aşa cum aţi sperat ( 9, 16 şi 20 noiembrie). De aceea, cariera va fi în centrul preocupărilor voastre. În acelaşi timp, este bine să călătoriţi şi să faceţi cunoştinţă cu specialiţi din domenii de activitate care vă preocupă. Tot acum trebuie să reveniţi asupra amănuntelor legate de proiecte şi de iniţiative pe termen mediu. Totodată, pentru ca armonia în viaţa personală să nu fie ştirbită, trebuie să acordaţi o atenţie sporită investiţiilor de orice natură. Desigur, nu este cazul să renunţaţi la invitaţiile primite. Ieşiţi în lume alături de persoana iubită. Participarea voastră la evenimente mondene vă ajută să vă detaşaţi de griji. Cu acest prilej, veţi face cunoştinţă cu persoane utile şi plăcute. Profitaţi de farmecul vostru irezistibil!

Cu tact, depăşiţi momentele dificile

Un stil de viaţă sănătos, iată deviza acestui interval. Dialogul cu intimii se bazează îndeosebi pe această temă, până la mijlocul lunii noiembrie. În acelaşi timp, energici aşa cum sunteţi, veţi dori să aveţi o agendă încărcată cu evenimente interesante. Se conturează acţiuni, proiecte şi activităţi gândite în timp record. Odată cu obligaţiile profesionale noi, veţi avea parte şi de aspiraţii pe măsură. 5 noiembrie poate fi o zi de referinţă pentre fericirea cuplurilor stabile, deoarece discuţiile se îndreaptă spre data când în jurul lor va răsuna urarea ."Casă de piatră!"În acest climat încărcat de evenimente, relaţia cu persoana iubită depăşeşte momentele tensionate. Orice situaţie incertă se poate rezolva prin dialog şi umor, iar buna dispoziţie revine, cu adevărat, în viaţa voastră, după data de 13 noiembrie.

Aveţi şanse pe plan financiar?

Cariera şi viaţa de familie nu vă permit momente de răgaz. Acum, veniturile voastre suplimentare depind de rezolvarea priorităţilor de serviciu, îndeosebi pentru cei care lucraţi în mass media, învăţământ şi în cultură 3,11, 15, 20) Pentru cei care speraţi să obţineţi venituri suplimentare, prima parte a lunii noiembrie este o etapă favorabilă. Acordaţi atenţie actelor financiare, pentru că puteţi rătăci un document bancar important (16, 19). Tot acum, aflaţi noutăţi interesante de la foştii colegi şi de la prieteni. Ţinând seama de aceste mesaje, acum vă programaţi noile deplasări şi întâlnirile cu persoanele utile. Este important să uitaţi de resentimentele din trecut şi să-i apreciaţi pe cei din jur pentru calităţile lor sufleteşti şi profesionale.

Teste de rezistenţă

Starea de sănătate revine în atenţia voastră în prima parte a lunii noiembrie, iar investigaţiile medicale vă ajută să urmaţi un tratament complet pentru problemele respiratorii, cardiace şi reumatice, care se pot reactiva. Fiţi prudenţi la locul de muncă, deoarece există un risc crescut de accidente. Data de 5 este benefică pentru începerea unui tratament complet. Fructele bogate în vitamina C, curmalele şi smochinele vă ajută de depăşiţi problemele delicate. Trebuie să consultaţi şi un nutriţionist!

Numerele şansei voastre :3-12-18-22-25-30-33-34-35-40-45

Racul ( 22 iunie-22 iulie)

Când strategiile voastre sunt eficiente

Pentru voi, caracteristica lunii este pasiunea pentru situaţii inedite. Este o etapă plină de surprize foarte plăcute şi ... surprinzătoare. Vă impresionează întâmplările din jurul vostru: colaboratorii voştri lansează proiecte voi, persoana iubită trebuie să rezolve probleme profesionale şi de familie, iar voi trebuie Cu tact, depăşiţi situaţiile să-i veniţi în ajutor şi să-i dovediţi că este universul vostru.

Cu tact, depăşiţi situaţiile dificile

Agerimea Racilor este în creştere; acest aspect îi ajută să scape de anumite situaţii de dependenţă, îndeosebi pe plan financiar. După data de 10, trebuie să rezolvaţi o serie de urgenţe profesionale, impuse de şefii voştri. Verificarea corectitudii unor informaţii şi păstrarea secretului profesional sunt la ordinea zilei. Situaţiile tensionate merită să le ţineţi sub control în viaţa de familie. Pentru celibatari, relaţiile cu partenerul de viaţă ridică semne de întrebare în intervalul 13-18 noiembrie. În schimb, în cazul cuplurilor solide, care s-au consolidat până în data de 19 noiembrie partenerii s-au hotărât să întemeieze o familie.

Aveţi şanse pe plan financiar ?

În zilele de 11, 12, 15 şi 19 noiembrie inspiraţia voastră urcă la cota performanţelor. Pentru rezolvarea problemelor profesionale trebuie să vă concentraţi cu toată atenţia. Vor fi norocoşi partenerii voştri care urmează cursuri de specialitate şi colaborează cu investitori cu experienţă. În prima parte a lunii, eforturile voastre pot fi răsplătite cu o primă sau cu avansarea într-un post la care au sperat şi alţi colegi. Pentru voi, este o etapă de bun augur pentru că hărnicia şi diplomaţia vor fi aliaţii loiali în rezolvarea problemelor curente. Este bine să cheltuiţi bani mai puţini pentru probleme de protocol.

Teste de rezistenţă

Paza bună trece primejdia rea! În primul rând, supravegheaţi-vă alimentaţia. Reduceţi consumul de grăsimi şi ţineţi seama de afecţiunile voastre cronice: infecţiile respiratorii, depresia de toamnă şi stările febrile.Continuaţi tratamentul recomandat de medicul de familie şi nu uitaţi că o cură de detoxifiere cu miere şi scorţişoară vă ajută să fiţi în pas cu evenimentele. Mare atenţie, pentru că unii dintre voi vă puteţi confrunta cu complicaţii respiratorii şi indigestii, după data de 10 noiembrie.

Numerele şansei voastre : 2-3-8-10-13-17-25-30-32-38-47

Leul (23 iulie - 23 august

Când strategiile voastre sunt eficiente

Marte v-a părăsit şi neliniştea cea mare se îndepărtează de voi. Profitaţi de momentele de linişte, iar planurile voastre pe termen lung încep să funcţioneze. De aceea, vă îndreptaţia atenţia spre proiectele concepute cu rudele. Configuraţia astrală favorizează asocierile cu persoane de încredere-cu rude şi vechi colaboratori de la drum. Prima parte a lunii favorizează munca intensă şi eficientă, restul trece pe plan secundar. Totodată, folosiţi strategiile care, în timp, v-au adus venituri sigure. Într-adevăr, în acest interval căile bătătorite sunt surse de câştig : se reactivează alianţele care v-au purtat noroc în 8, 12 şi 18 noiembrie.

Cu tact, depăşiţi situaţiile dificile

Multe probleme apar atunci când colaboraţi cu persoane " prea dintr-o bucată" şi vă complicaţi viaţa de fiecare zi. Totodată, vă convingeţi că, mai ales acum, prietenii de încredere trebuie aleşi după criteriul generozităţii şi loialităţii. Deciziile practice şi norocoase le luaţi împreună cu rudele abile, inspirate şi diplomate, tocmai când se anunţă mai multe urgenţe (8,18 noiembrie). După data de 19 noiembrie, sunt favorizate călătoriile în străinătate şi pe distanţe mari, iar persoana iubită îşi doreşte de mult o astfel de călătorie. Tot acum, este momentul să fiţi pe fază, pentru că se activează alianţele de culise la locul de muncă; este posibil ca un coleg să încerce să vă submineze popularitatea. Proiecte propuse de persoana iubită vă dovedeşte că, atunci când vrea, poate fi şi tandră, şi înţelegătoare. .

Aveţi şanse pe plan financiar?

Este o perioadă obositoare, dar satisfacţiile vă ajută să uitaţi de orice problemă sâcâitoare. După data 7 noiembrie, climatul astral este favorabil pentru schimbarea locului de muncă. Dacă mergeţi la un interviu, până-n data de 12 noiembrie, şansele sunt de partea voastră. Există şansa să primiţi anumite facilităţi în prima parte a lunii şi să vă programaţi priorităţile. Munciţi mult şi vă atrageţi norocul în timp ce concurenţa poate să piardă teren (6- 12 noiembrie). Tot în acest interval sunt posibile întâlniri interesante în timpul unor competiţii profesionale sau sportive.

Teste de revigorare

Problemele de sănătate cu care v-aţi confruntat în ultima vreme se ameliorează treptat. Însă, terapiile de revigorare trebuie continuate, îndeosebi pentru sistemul nervos, pentru inimă şi pentru coloana vertebrală. În prima parte a lunii, îngrijiţi-vă mai ales pielea şi respectaţi regimul indicat de medicul de familie pentru problemele cronice. În aceste zile, salatele de crudităţi, din care să nu lipsească ţelina, sunt tonice de viaţă lungă. În anturajul vostru acţionaţi fără teamă ca mediatori; disputele care se conturează în aceste zile merită un surplus de atenţie.

Numerele şansei voastre: 1-9-10-11-18-19-25-28-29-31-46

Fecioara (24 august - 22 septembrie)

Când strategiile voastre sunt eficiente

Este o perioadă foarte solicitantă, îndeosebi pentru nativele acestei zodii. Tocmai de aceea, pentru a menţine armonia la locul de muncă şi în familie fiţi atenţi la ceea ce vorbiţi. De asemenea, când sunteţi supăraţi nu faceţi confesiuni; totdeauna vorba zboară şi nu se mai întoarce înapoi. În acelaşi timp, sunteţi mai norocoşi în acest interval, pentru că obţineţi venituri suplimentare, beneficiaţi de diverse oferte şi de contracte avantajoase în prima parte a lunii. De aceea, aveţi ocazia să vă împliniţi unele dorinţe. Aceste situaţii financiare plăcute vă ajută să faceţi faţă în cazul cheltuielilor neprevăzute.

Cu tact, depăşiţi situaţiile dificile

Mesagerii surprizelor plăcute sunt partenerii voştri de viaţă , îndeosebi până-n data de 16 noiembrie. Tot cu ajutorul său veţi reuşi să demaraţi proiectele "bănoase" şi să vă revigoraţi din punct de vedere financiar. Comunicarea cu viitorii voştri socri va fi mai degajată, deoarece după data de 16 noiembrie găsiţi modalităţi de reconciliere cu părinţii persoanei iubite.

Dacă vă planificaţi mai bine timpul, veţi ţine sub control situaţiile tensionate. Adunaţi tot ceea ce aţi împrumutat: bani şi obiecte de strictă necesitate în gospodărie. Discutaţi deschis problemele care apar în anturajul şi nu vă izolaţi. Este momentul să vă remarcaţi ca o prezenţă agreabilă la evenimentele mondene şi oficiale la care participaţi. Pentru cuplurile stabile, configuraţia astrală aduce în prim plan tema căsătoriei în primele trei săptămâni ale etapei.

Aveţi şanse pe plan financiar ?

Acum este bine să vă concentraţi asupra surselor de informare; acestea se pot transforma în... venituri suplimentare, pentru că o persoană avizată ştie cât să investească. Pentru a avea succes în demersurile de conjunctură, manifestaţi vigilenţă în privinţa documentelor pe care trebuie să le semnaţi. De asemenea, reflectaţi asupra investiţiilor pe care vreţi să le faceţi în obiecte pentru confortul căminului vostru. Intervalele critice sunt 9-16 şi 20 noiembrie, când apar blocaje şi din această cauză puteţi pierde un contract important.

Teste de rezistenţă

Bucuriile de fiecare zi vă revigorează sufleteşte. Până la data de 11 noiembrie este bine să faceţi investigaţii medicale, pentru că starea voastră de sănătate ridică semne de întrebare. Munciţi mai mult, dormiţi mai puţin, mâncaţi în grabă şi afecţiunile cronice vă sâcâie din nou : sistemul nervos, tranzitul intestinal, insomniile, tensiunea arterială. Oboseala şi dieta nesănătoasă sunt factorii vinovaţi de acest disconfort. Numai după data de 19 noiembrie, puteţi avea energia necesară pentru soluţionarea problemelor planificate. Ceaiurile de afin şi scorţişoara sunt leacuri eficiente pe tot parcursul zilei.

Numerele şansei voastre:4-8-10-15-19-20-24-27-35-40-45

Balanţa (23 septembrie - 22 octombrie)

Când strategiile voastre sunt eficiente

Urgenţele din această etapă se adună în sfera financiară şi imobiliară. Acum, împreună cu prietenii şi colegii profesionişti care vă împărtăşesc ideile alcătuiţi proiecte care vor da roade în următoarele trei săptămâni, dar cele mai bune rezultate se pot concretiza în luna decembrie. În acest context, partenerul de viaţă munceşte mult, cu spor şi starea sa de spirit este excelentă, favorizând buna înţelegere şi în viaţa personală. În prima parte a intervalului, studiul şi cercetarea în sensul larg al cuvântului sunt favorizate de conjunctura astrală. Tot acum apreciaţi ajutorul oferit de rude şi prieteni pentru îmbunătăţirea confortului din căminul vostru. De asemenea, în intervalul 1-12 noiembrie, spre bucuria persoanei iubite, primiţi oaspeţi şi vă reîncărcaţi bateriile pentru un proiect temerar.

Cu tact, depăşiţi situaţiile dificile

Aveţi motive să acordaţi o atenţie sporită persoanei iubite. Complimentele şi recunoaşterea meritelor sale pe plan financiar sunt de bun augur. În acelaşi timp, este de datoria voastră ca în viaţa de cuplu să-l menajaţi pe omul iubit, să-i supravegheaţi dieta. Tot acum, asociaţii voştri vă reamintesc cât de importante sunt competiţiile şi performanţele profesionale. Astfel că vă mobilizaţi intens pe aceste coordonate pe parcursul acestei etape. De asemenea, este bine să vegheaţi ca partenerii voştri de afaceri şi de viaţă să nu frecventeze un anturaj dubios care să-i îndepărteze de priorităţile lor profesionale şi de familie.

Aveţi şanse pe plan financiar?

Îndeosebi, Balanţele care se ocupă de afaceri imobiliare şi de comerţ vor rezolva, cu multe eforturi, priorităţile şi proiectele restante. În schimb, din neatenţie, unele femei Balanţe vor avea probleme: ele vor recupera după multe insistenţe sume de bani sau obiecte împrumutate cui nu trebuie. Bărbaţii Balanţă vor beneficia de venituri financiare suplimentar şi de promovări pe plan profesional. În orice împrejurare, surprizele-bune sau neaşteptate- vă însoţesc tot timpul. Şi, fiecare zi este o lecţie de viaţă.

Teste de revigorare

Vă menţineţi vigoarea cu terapii care vor creşte imunitatea în intercalul 15-22 noiembrie. Tratamentele de întreţinere, în cazul nativilor cu afecţiuni cronice, îşi fac efectul mai bine decât altădată după data de 12 noiembrie. De asemenea, momentele de meditaţie şi plimbările în aer liber vă ajută să dobândiţi liniştea interioară de care aveţi mare nevoie. O plimbare în locurile care vă amintesc de etapele norocoase din viaţa voastră poate avea acelaşi efect.

Numerele şansei voastre: 2-8-9-10-11-17-19-26-29-30-36

Scorpionul ( 23 octombrie -22 noiembrie )

Când strategiile voastre sunt eficiente

Pentru voi, angajamentele imediate şi proiectele noi sunt evenimente importante ! În această lună, treceţi la o nouă etapă de muncă şi abandonaţi o veche strategie. Vă adunaţi forţele şi speranţele ca totul să fie mai bine. Nativele singure ar putea să-şi găsească sufletul-pereche şi vor fi bucuroase să scape de povara singurătăţii.

Există şi situaţii nu prea vesele când unele native Scorpioni vor dori să li se recunoască independenţa şi persoana iubită să nu le spioneze la fiecare pas ( 13-22 noiembrie). Toţi Scorpionii se vor folosi de farmecul personal şi reacţiile evidente nu vor întârzia să apară. Sigur, în această lună, Scorpionii vor fi mai secreţi şi vor aduna mai multe dorinţe secrete. În general, Scorpionii nehotărâţi în dragoste vor fi abandonat fără regrete (13-16 noiembrie). Scorpionii singuri vor avea puterea să lase trecutul în urmă şi să privească viitorul prin prisma noilor oportunităţi.

Cu tact, depăşiţi situaţiile dificile

În prima parte a intervalului, mai ales în jurul datei de 10 noiembrie, ocoliţi controversele cu intimii şi cu rudele acestora. În această etapă, opiniile voastre ar putea fi interpretate, iar "ţânţarul"ar putea să se facă "armăsar", cum spune un proverb. Optimismul partenerului de viaţă vă mobilizează şi vă ajută să scăpaţi de unele obligaţii în primele trei săptămâni ale etapei.

Chiar dacă unele veşti vă tulbură anumite aspiraţii sau cineva vrea să vă pună beţe-n roate, acum nu este momentul să răspunedeţi provocărilor. Totuşi, unii Scorpioni sunt preocupaţi să menţină o notă de mister în relaţia cu persoana iubită, pentru că o astfel de strategie nu strică, spun ei.

Aveţi şanse pe plan financiar ?

În acest interval căutaţi liniştea şi echilibrul financiar într-unmod activ. Multe proiecte concrete se aliniază pe agenda voastră de lucru- fie că vreţi să puneţi pe picioare o nouă afacere sau să vă schimbaţi locul de muncă. Mai mult, este o etapă benefică pentru investitorii care vor să cumpere maşini sau alte obiecte care să le uşureze munca. Dacă vă realizaţi pe plan profesional şi vi se recunosc meritele , şansa vă surâde acum pentru că puteţi obţine câştiguri suplimentare. În relaţiile cu colaboratorii de la drum lung, receptivitatea lor se dovedeşte remarcabilă, chiar surprinzătoare. Dacă sunteţi conducători auto, nu depăşiţi viteza legală şi nu vă lăsaţi influenţaţi de teribiliştii din anturajul vostru.

Teste de revigorare

Pentru ca voi să fiţi în formă pe tot parcursul lunii voastre zodiacale, fiţi realişti. La capitolul sănătate se conturează evenimente. De aceea, nu trebuie să vă supraevaluaţi puterile. Unele întâmplări din trecut ar putea să vă tulbure liniştea, iar cancanurile de la locul de muncă vor înfluenţa starea voastră de spirit. De asemenea, oricât de bine vă programaţi unele priorităţi, nu aveţi vigoarea unui Hercule, iar prudenţa este mama înţelepciunii, dacă dozaţi efortul fizic şi intelectual în primele două săptămâni ale lunii.Dacă specialiştii vor stabili cu exactitate diagnosticul, terapiile vor avea efectul aşteptat.

Numerele şansei voastre : 4-5-8-13-16-29-30-35-38-46-48

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

Când strategiile voastre sunt eficiente

Totul este posibil! Starea voastră de spirit este bună, atunci când nu intervin evenimente neaşteptate: controverse cu şefii, probleme juridice, sănătate precară. În acelaşi timp, iubirea la prima vedere vă atrage ca un magnet, chiar dacă persoana iubită vă dezamăgeşte. Venus este generoasă cu voi şi vă susţine în jocurile în care vă antrenează Cupidon. Fiţi optimişti! Se conturează câştiguri mai mari sau mai mici, iar sprijinul partenerului soseşte discret de câte ori aveţi nevoie. Tot acum, este o etapă de bilanţ şi ( 17, 18 şi 22 noiembrie) puteţi programa priorităţile reale cu ajutorul partenerilor voştri de afaceri şi viaţă.

Cu tact, depăşiţi situaţiile dificile

Doruinţa de a progresa vă motivează să alcătuiţi un nou proiect de afaceri sau să căutaţi un nou loc de muncă. Venus vine în ajutorul vostru şi nu vă lasă la greu, pentru că este şi un protector financiar loial. Cu ajutorul său veţi depăşi momentele de incertitudine şi vă oferă adesea şi câştiguri-mai mari sau mai modeste. În intervalul 11-19 noiembrie, relaţiile cu prietenii sunt mai armonioase şi din experienţa lor aveţi de câştigat.

Aveţi şanse pe plan financiar

Cursul veniturilor voastre este în creştere şi câştigurile suplimentare vor completa în mod discret bugetul voastru. Acum conturile voastre bancare şi chiar puşculiţa pentru cheltuieli de conjunctură sunt pline şi nu trebuie să faceţi împrumuturi, ca luna trecută.

Teste de revigorare

Liniştea sufletească este principala prioritate. În acelaşi timp, chiar dacă dorinţele voastre culinare sunt numeroase, este momentul să poftiţi doar la o hrană uşoară cu vitamine naturale şi cu fructe din belşug. În primele zece zile ale etapei, evitaţi activităţile care vă solicită emoţional şi fizic. În acestă lună, profitaţi de farmecul personal- care face totdeauna minuni.

Numerele şansei voastre :4-5-12-15-27-30-31-33-42-43-49

Capricornul (22 decembrie - 20 ianuarie)

Când strategiile voastre sunt eficiente

În acest interval, reflectaţi asupra marilor schimbări pe care vreţi să le faceţi, cu orice preţ în viaţa voastră. Munca intensă poate să alterneze şi cu momente de inactivitate. În timpul etapei foarte active, totul se derulează într-un ritm alert. Tot atunci trebuie să contaţi mai multe pe forţele voastre. Din păcate, prietenii de încredere îi puteţi număra pe degetele unei mâini şi tot acum, faceţi curăţenie în agenda personală. După această iniţiativă salutară, ştiţi cu cine să vă sfătuiţi în momentele mai dificile. Pentru a avea o viaţă liniştită în căminul vostru, unii Capricorni vor să renunţe la fumat, iar alţii vor îmbrăţişa un nou hobby. Toate aceste proiecte vor influenţa în bine starea de spirit a Capricornilor în primele trei săptămâni.

Cu tact, depăşiţi situaţiile dificile

Aveţi idei originale şi reluaţi preocupări din trecut care vă aduc succes în viaţa personală. Stimulentele pregătite pentru persoana iubită sunt mai costisitoare în acest interval, dar este important să-i dovediţi că ţelul vostru este să-i oferiţi doar surprize plăcute. Este posibil să vă reîntâlniţi cu prieteni din copilărie şi din timpul facultăţii, iar proiectele comune ar putea să fie profitabile din punct de vedere financiar în următoarele două-trei luni. Tot acum, dialogul cu rudele persoanei iubite de la drum sunt deconectante şi promiţătoare pentru viitorul relaţiei voastre. Celibatarii încearcă strategii ingenioase pentru a cuceri inima persoanei iubite.

Aveţi noroc pe plan financiar ?

Pentru mulţi dintre voi, un nou hobby poate să reprezinte o sursă sigură de câştig pe parcursul lunii, mai ales că până în data de 11 noiembrie riscul unor pierderi financiare este cert. Despre un proiect în care aţi investit timp şi bani, veştile sunt încă incerte. Parteneriatele cu rudele vă creează şi ele probleme în prima parte a intervalului. Prietenii de încredere vor veni în ajutorul vostru la momentul oportun. Începând cu data de 15 noiembrie, veţi găsi protectori care să vă susţină doar în proiectele constructive.

Teste de revigorare

În prima parte a intervalului renunţaţi la o ispită costisitoare care vă dă târcoale din această primăvară. Sănătatea voastră este relativ stabilă. Terapiile de revigorare a organismului sunt mai eficiente în primele două săptămîni ale etapei. De aceea, acum este bine să contaţi pe efectul curelor cu fructe bogate în vitamina C şi să vă gestionaţi cu atenţie energia pe parcursul lunii.

Numerele şansei voastre : 3-8-9-16-17-19-25-28-35-38-41

Vărsătorul (21 ianuarie - 18 februarie)

Când strategiile voastre sunt eficiente

În această lună vă confruntaţi cu provocări în viaţa de familie şi în carieră, îndeosebi. Pe parcursul acestei luni, este greu de prevăzut astăzi ce va aduce ziua de mâine. În primele trei săptămâni ale etapei, este bine să ocoliţi evenimentele mondene şi deplasările pe distanţe mari, pentru că zeiţa norocului nu va fi generoasă cu voi. Deşi veţi fi atraşi de activităţi deosebite, evenimentele neaşteptate vor umbri liniştea voastră sufletească şi optimismul. În familie, controversele cu persoanele de sex opus vor fi la ordinea zilei. De aceea, stresul trebuie ţinut sub control. În viaţa cuplurilor stabile, dialogul deschis poate să vă scape de incertitudini şi de resentimente, îndeosebi în zilele de 7, 14 şi 21 noiembrie.

Cu tact, depăşiţi situaţiile dificile

Pe plan profesional, stabiliţi priorităţile în funcţie de scopurile urmărite pe termen scurt. Dacă nu aveţi probleme la locul de muncă şi poziţia voastră socială este stabilă, neliniştea se ainstalează în viaţa de familie. Partenerul vostru de viaţa este dispus să se confeseze şi acum puteţi afla o bună parte dintre intenţiile lui referitoare la relaţia voastră. Distracţiile ocazionale renasc în sufletul vostru noi speranţe, nu le ocoliţi. Cupidon, deşi este pus pe şotii, poate să vă răsfeţe cu o surpriză foarte plăcută, în primele două săptămâni ale lunii.

Aveţi şanse pe plan financiar?

Configuraţia astrală vă oferă şansa să vă consolidaţi prestigiul pe plan profesional. Este un prilej să vă realizaţi în carieră şi să vă remarcaţi prin idei şi prin soluţii. Totuşi, stă în puterea voastră să manifestaţi tact în orice strategie folosită pe parcursul acestei luni. Despre o schimbare a statutului vostru social puteţi discuta abia după data de 10 noiembrie. Totodată, relaţiile cu persoanele de decizie de la locul vostru de muncă se îmbunătăţesc spre sfârşitul lunii. Aveţi prilejul să achiziţionaţi unele obiecte necesare pentru gospodăria voastră. Scorpionii . întreprinzătorii vor investi cu succes într-un mijloc de transport. .Teste de rezistenţă

În această lună, organismul vostru se poate reface în mod surprinzător, dacă veţi fi consecvenţi cu terapiile recomandate de specialişti. Pentru revigorarea sistemului nervos, somnul de calitate va avea un efect extraordinar. Sistemul osos merită, de asemenea, o atenţie deosebită, iar ceaiul de coada calului este indicat de specialişti în această privinţă.

Numerele şansei voastre : 4-7-8-11-14-20-24-28-34-38-48

Când strategiile voastre sunt eficiente

Căutaţi răspunsuri la întrebări care vă frământă de multă vreme. Configuraţia astrală vă susţine să descifraţi un mister şi să găsiţi soluţii pentru problemele majore. În aceste zile, este firesc să vă deschideţi sufletul şi să vă consultaţi cu specialiştii în privinţa problemelor spinoase. Atenţi cui vă confesaţi în zilele de 8 şi 18 noiembrie. În acelaşi timp, în viaţa de fiecare zi revin insistent discuţiile legate de studii, de contracte de muncă şi de căsătorie. Acum, mărturisiţi intimilor dorinţele voastre fierbinţi- preocuparea pentru investiţii de suflet şi nostalgia pentru vremea când eraţi foarte răsfăţaţi. Partenerii de viaţă vor fi mai receptivi la sugestiile voastre în zilele de 11, 15 şi 19 noiembrie, iar ideile valoroase se transformă în valută .

Cu tact, depăşiţi situaţiile dificile

Inspiraţia face minuni în cazul Peştilor care vor să realizeze proiecte comune cu partenerii de viaţă. După data de 5 noiembrie, relaţia cu intimii se bazează pe înţelegere şi sprijin reciproc. Partenerii voştri sunt mai volubili şi îşi exprimă mai deschis sentimentele. În această etapă, incertitudinile şi blocajele în comunicarea cu persoana iubită vor rămâne în urmă. Respectul reciproc consolidează relaţia voastră, spre uimirea rivalilor din anturaj. Tot acum, puteţi avea probleme cu aparatura din căminul vostru, cu mijloacele de transport, dar şi cu rudele sau colegii de serviciu. De aceea, este bine să selectaţi cu diplomaţie cercul prietenilor voştri, pentru ca din sfaturile lor să învăţaţi lucruri constructive.

Aveţi şanse pe plan financiar?

În împrejurări favorabile, legate de carieră şi de afaceri, veţi cunoaşte persoane interesante şi generoase, gata să vă susţină interesele şi să vă admire calităţile. Fiţi prudenţi pentru că la locul de muncă pot interveni şi situaţii stresante sau accidente profesionale. Nativele Peşti visează să investească chiar într-o căsuţă de vacanţă. Iată că există posibilitatea ca ele să se asocieze cu prietene care să susţină acest proiect de suflet. Fiţi prudenţi cu actele şi documentele legate de firmă, de locuinţă şi de conturile bancare.

Atenţie sporită după data de 10 noiembrie, când există riscul să pierdeţi o sumă consistentă de bani. Proiectele comune cu persoanele de la drum lung, cu investitori cu experienţă vor avea succes, după data de 20. -+ îmbucurător: că mulţumirea sufletească s-a instalat în sufletul vostru. Atitudinea voastră pozitivă va influenţa în bine persoana iubită şi familia acesteia. Tot acum, cu o schimbare de look veţi face o impresie excelentă când mergeţi în cercuri mondene sau când discutaţi cu persoane de decizie. Teste de rezistenţă

În prima parte a lunii noiembrie, dieta sănătoasă şi gândirea pozitivă vor favoriza revigorarea întregului organism. Plantele purificatoare , precum salvia, menta, cimbrul vă sunt de mare ajutor, dar să nu depăşiţi recomandările din prospect.

Numerele şansei voastre: 5-7-9-11-15-19-28- 30-35-40-47

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
andreea esca si alexandre eram jpg
Cozonac
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
niculae si rodica badalau jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Suporteri iranieni femei la partida Iran SUA la Cupa Mondială din Qatar FOTO AFP (1) jpg
Cameră de hotel - bagaj FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Mâini uscate și crăpate
cum sa te machiezi ca wednesday addams jpg
Cozonac
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Machiaj simplu de seară