Horoscopul toamnei 2015

Ultima actualizare:

    Nativii fiecărei zodii se pregătesc să răspundă provocărilor
Nativii fiecărei zodii se pregătesc să răspundă provocărilor

A venit toamna ! În anotimpul recoltelor bogate primite de la natură, nativii fiecărei zodii se pregătesc să răspundă provocărilor, păstrând trofeele reuşitelor obţinute în acest an. Pe parcursul lunilor de toamnă, energia este deschizătoare de drumuri pentru fiecare zodie.

De la începutul lunii septembrie, Venus străbate semnul de foc al Leului. De aceea, climatul astral va stimula emoţiile noastre constructive şi ne vom mândri cu reuşitele noastre pe plan profesional, vom fi mai sociabili şi vom depune eforturi susţinute pentru a ieşi în evidenţă. După exemplul Leilor din anturaj, vom alege cele mai potrivite strategii pentru a ieşi în evidenţă în domeniul de activitate preferat.  La începutul lunii septembrie, climatul astral va fi mai critic, datorită Eclipsei parţiale de Soare la Luna Nouă din Fecioară, din data de 13 septembrie. Cu acest prilej, mulţi dintre noi vom fi surprinşi de provocările ce apar în calea noastră şi ne vom pregăti să facem schimbări importante pentru a menţine cadenţa. .

Cum ne influenţează astrele

Marte care va tranzita zodia Fecioarei de la mijlocul Lunii septembrie până  în data de 13 noiembrie va fi de bun augur pentru nativii care vor să  se remarce într-o nouă carieră sau să colaboreze într-un domeniu preferat şi foarte bine retribuit. În acest interval, vom lupta să recuperăm timpul irosit în activităţi  nesemnificative… Acum, vom avea succes şi ne vom strădui să fim foarte apreciaţi în domeniile de activitate preferate sau de mare precizie. Intervalul lunilor octombrie şi noiembrie va fi mai liniştit, iar armonia va stimula inspiraţia. Succesele noastre vor fi apreciate doar de persoanele care ne iubesc şi ne preţuiesc cu adevărat.  Cu eforturile de rigoare, Berbecii, Leii şi Săgetători au şanse deosebite dacă sunt preocupaţi de schimbări majore în viaţa lor, inclusiv pe plan profesional. Semnele de pământ, mai ales Taurii, vor avea posibilitatea să câştige mai mulţi bani, dar în viaţa de familie, bate vântul nemulţumitilor. Semnele de apă ( Racii, Scorpionii şi Peştii) vor fi influenţate şi ele de eclipsă şi în multe privinţe trebuie să se adaptaze la unele schimbări care apar în anturajul lor. De asemenea, problemele de sănătate vor fi în centrul atenţiei Racilor şi Scorpionilor. Semnele de aer (Gemenii, Balanţele şi Vărsătorii) vor combina acţiunea cu imaginaţia , iar Cupidon are să le complice existenţa lor sau a rudelor apropiate. Oricum, şi pentru ei există clipe de fericire..      

Ce urmează după Năvalnicul 13 septembrie ?

După Eclipsa parţială de Soare, la Luna Nouă din Fecioară din 13 septembrie,  15 zile mai târziu, pe 28 septembrie, va urma o Eclipsă tolată la Luna Plină din Berbec. De aceea, zodiile de Foc  (Berbecii, Leii şi Săgetătorii) vor avea prilejul să -şi rezolve o problemă  importantă la care au visat în ultima vreme. Pentru celelalte zodii, Luna Plină din Berbec va fi însoţită de surprize  plăcute care să-i stimuleze pentru a împlini viitoare proiecte ambţioase. Totodată, această eclipsă va stimula şi sentimentele umanitare şi cei puternici vor colabora cu persoanele competente, dar mai puţin norocoase în viaţă.

Berbecul ( 21 martie-20 aprilie)

Eforturi şi beneficii

În această toamnă, luna septembrie vă aduce cele mai multe bucurii. Pe plan profesional se conturează multe reuşite, iar  după data de 16 septembrie  un bărbat din anturajul nostru vă stârneşte orgoliul şi veţi trece la acţiune. Pentru tinerii Berbeci nu există cuvântul “Nu pot!” şi  pentru a atinge ţinta dorită vor face şi eforturi  financiare ieşite din comun.  Veţi munci în ritm susţinut, dar în luna noiembrie trebuie să faceţi o mică pauză, să vă odihniţi.   Pentru proeictele mai dificile trebuie să apelaţi la experienţa persoanelor diplomate şi cu experinţă în domeniul care vă preocupă. În viaţa  personală sosesc şi surprizele pe care le visaţi cu ochiii deschişi.

Numerele şansei voastre în această toamnă:  6-7-9-13-17-20-21-22-27-29-30-36-37-38-40-46-47-49    

Taurul (21 aprilie-20 mai)

Provocările sunt la ordinea zilei

 Pe parcursul acestui interval veţi face multe investiţii -surpriză. Norocul vă surâde pe plan financiar şi puteţi obţine sume suplimentare de bani. Deseori, nativii tineri vor dori să-şi schimbe locul de muncă şi să se specializeze într-un nou domeniu de activitate. Poate fi vorba şi despre un nou job în care să lucraţi cu plăcere, fără prea multe momente stresante. Trebuie să răspundeţi multor provocări, mai ales la locul de muncă, pentru că rivalii sunt în septembrie a doua voastră umbră. În octombrie, apar alte urgenţe în căminul vostru şi trebuie să ţineţi seama şi de părerile vârstnicilor care nu renunţă la pretenţiile lor. Şi problemele de sănătate vă trezesc interesul şi nu le puteţi neglija: oasele, digestia şi articulaţiile  vă solicită mai mult. 

Numerele şansei voastre în această toamnă: 1-4-5-6-11-12-15-20-21-25-27-30-31-39-40-46-49.

Gemenii (21 mai-21 iunie)

Liniştea sufletească este prioritară

Pentru voi este valabil proverbul:” Acum este momentul!”În septembrie  trebuie să găsiţi soluţii pentru a scăpa de unele  obligaţii morale. În acelaşi timp, cu tact, persoanele autoritare din familie şi din anturajul vostru trebuie convinse să renunţe la vechile strategii. În orice context, argumentele vor fi o armă sigură pentru încheierea unui acord  important pentru liniştea voastră sufletească. Proiectele de familie vor da roade de câte ori veţi lucra în echipă. La serviciu va fi mult de lucru, dar nu este momentul să spuneţi : “Aşa nu se mai poate!” Nu renunţaţi la momentele de relaxare, nici la colaborările cu persoanele flexibile din anturaj. În octombrie, puteţi începe să economiţi din nou pentru un proiect de suflet, iar în noiembrie să vă ocupaţi mai mult căminul vostru. 

Numerele şansei voastre în această toamnă : 3-4-6-12-15-18-21-22-23-30-33-34-35-40-43-45-48.    

Racul (22 iunie-22 iulie)

Oferte  şi strategii discrete

Vigoarea este un lucru foarte important pentru voi, iar în lunile septembrie şi octombrie este firesc să vă drămuiţi forţele. Fie că  practicaţi un sport de performanţă , fie că sunteţi dornici să călătoriţi, este momentul să stabiliţi din timp fiecare strategie.  Nu călătoriţi la distanţe mari, dacă nu este necesar şi nu faceţi investiţii suplimentare în căminul vostru. În această toamnă apar o serie de priorităţi obositoare şi poate din noiembrie să aveţi timp şi pentru obligaţiile morale.  Spre sfârşitul toamnei, după 15 noiembrie, începeţi să reveniţi asupra  proiectelor abandonate în ultimele şase luni. Cel mai plăcut moment din această toamnă are legătură cu o rudă mai bogată care vă pregăteşte o surpriză foarte plăcută. 

Numerele şansei voastre în această toamnă : 2-3-5-8-10-13-17-19-20-23-25-28-32-33-35-40-45-47.

Leul (23 iulie-23 august)

Decizii delicate

Şansele apar tip-til în viaţa voastră! În primele două luni de toamnă  trebuie să fiţi forte atenţi la oportunităţile promise de persoanele influente din anturaj. Vegheaţi cu tact la norocul financiar care se conturează în lunile septembrie şi octombrie. Priorităţi financiare apar după data de 15 octombrie şi este posibil să cheltuiţi sume neprogramate. Pentru menţinerea armoniei în viaţa de familie    veţi lua decizii delicate, dar  finalul contează. Acum, o serie de probleme de sănătate vă pun pe gânduri, chiar dacă bravaţi foarte bine. Este fieresc să nu munciţi în salturi şi din când în când să vă luaţi şi momente de răgaz. Probleme importante trebuie să le rezolvaţi până în noiembrie; altfel, nu veţi avea linişte de sărbători…

Numerele şansei în această toamnă: 1-5-8-10-15-18-20-21-25-28-27-29-30-33-34- 37-46 

Fecioara (24 august-22 septembrie)

Strategia paşilor mărunţi…  

După multe eforturi, apar primele performanţe pe plan profesional. Totuşi, sunteţi prea ambiţioşi şi vreţi să rezolvaţi prea multe proiecte în timp record. Mulţi dintre voi trebuie să schimbaţi ordinea priorităţilor şi să călătoriţi  în direcţii neaşteptate. După 25 septembrie, vă bucuraţi de şanse pe plan financiar, iar persoane de sex opus din anturaj sunt mesagerii veştilor bănoase. În ultima lună de toamnă, configuraţia astrală vă susţine să faceţi schimbări plăcute în căminul vostru. Toate priorităţile se pot finaliza, totuşi, la timp, dacă nu intraţi în conflict cu colegii şi cu rudele. Dorinţa de a critica şi de a da indicaţii trebuie ţinută sub control.

Numerele şansei în această toamnă: 4-5-8-10-14-15-18-27-32-34-38- 40-44-45-48

Balanţa (23 septembrie - 22 octombrie)

Soluţii noi pentru probleme vechi

Astrele devin aliatele voastre fidele pentru împlinirea proiectelor financiare. Rudele apropiate vor fi buni mediatori pentru activităţile de familie  pe termen lung. În acelaţi timp, toamna vă îndeamnă să visaţi la tot felul de proiecte romantice, dar riscante.

Pentru a creşte veniturile familiei, doar soluţiile noi, care se conturează la sfârşitul lunii septembrie, ar putea să rezolve această prioritate spinoasă. În octombrie, dacă veţi fi realişti, aveţi şansa să încheiaţi cu succes o afacere care v-a creat emoţii. Astfel de conjuncturi sunt ca o mană cerească pentru voi, deoarece vă eliberaţi de grijile financiare cotidiene şi, când sunteţi liniştiţi, evaluaţi mai uşor priorităţile şi vă redresaţi financiar mult mai repede. În privinţa problemelor de sănătate, trebuie să aveţi grijă de imunitatea voastră  pentru că răcelile şi bolile de sezon vă  complică existenţa.

Numerele şansei în această toamnă: 2-6-8-9-12-15-16-19-24-26-29-36-37-38-44-47.

Scorpionul (23 octombrie-22 noiembrie)

 Atenţie la datorii!

Voinţa voastră este extraordinară ! Cu orice preţ, vreţi să duceţi la bun sfârşit fiecare iniţiativă.  Cupidon vă stresează cu surprizele sale, iar cheltuielile  se adună şi datoriile devin un rival periculos. Toamna aceasta, astrele vă susţin pe toţi nativii ambiţioşi, dacă  lăsaţi pe plan secundar aventurile. Colaborarea cu persoanele din străinătate, cu prieteni sau colaboratorii din trecut, poate fi o sursă  de satisfacţii. De asemenea, în acest interval, persoanele mai în vârstă vin în ajutorul vostru în momentele delicate. Diplomaţia ar trebui să fie arma voastră secretă în acest interval, mai ales în relaţiile cu persoanele influente.  Este important că sănătatea nu vă crează mai probleme. De aceea, dozaţi eforturile, pentru că un om sănătăs poate să-şi împlinească mai uşor dorinţele de suflet.

Numerele şansei în această toamnă: 3-4-8-13-16-17-18-21-24-25-26-30-34-35-38-40-43-48.

Săgetătorul (23 noiembrie-21 decembrie)

Nu vă asumaţi riscuri  suplimentare

Dacă vreţi să vi se împlinească unele dorinţe, nu forţaţi mâna norocului !  În primele două luni de toamnă nu este firesc să vă complicaţi existenţa cu proiecte şi cu iniţiative suplimentare. Abia din noiembrie şansele apar în calea voastră pe mai multe planuri şi veţi putea să negociaţi la sânge fiecare contract sau ofertă.  Deciziile individuale nu vor fi eficiente. Consultaţi-vă cu prietenii, cu specialiştii sau cu rudele în chestiuni care implică un risc anume. Cu un strop de prudenţă, nu veţi pierde avantajele aşteptate. Oricum , în această toamnă proiectele majore trebuie bine gândite, pentru că schimbările rapide, stabilite peste noapte, nu vor fi norocoase. Dacă vreţi să gustaţi din cupa fericirii, când şi când, nu vă pripiţi, chemaţi norocul în gând. 

Numerele şansei voastre în această toamnă: 2-3-7-9-11-12-14-20-23-27-30-32-37-39-40-44-49.

Capricornul (22 decembrie - 20 ianuarie)

Ceilalţi au nevoie de voi

Dacă aveţi tot felul de planuri, legate de urgenţele administrative, prima parte a lunii septembrie este favorabilă unor iniţiative de acest fel. Mai mult, armonia care se consolidează în familia voastră vă susţine moralul. De fapt, voi veţi fi sprijinul familiei şi al prietenilor voştri. Pe lângă problemele voastre, în acestă toamnă trebuie să săriţi şi în ajutorul altor persoane apropiate . 

În acelaşi timp, noii prieteni vor câştiga încrederea voastră şi veţi colabora cu ei pe mai multe planuri.  După 15 octombrie,  alături de  Fecioare puteţi pune în practică un proiect de suflet, iar Venus este aliata voastră în proiectele de suflet. În acelaşi timp, şi problemele tensionate din căminul vostru îşi pot găsi rezolvarea din luna noiembrie.

Numerele şansei voastre în această toamnă: 1-3-8-13-16-18-21-24-25-28-31-34-38-41-42-43. 

Vărsătorul ( 21 ianuarie --18 februarie)

Cu răbdare, aproape totul se rezolvă la timp

Iniţiativele voastre au şanse de reuşită, dacă vă păstraţi cumpătul. La începutul toamnei apar probleme de sănătate în familia voastră. Şi la serviciu veţi fi nemulţumiţi. Oboseala şi stresul vă conduc pe panta subiectivităţii. Important este să nu vă pripiţi şi să nu vă pierdeţi răbdarea. Stabiliţi ordinea priorităţilor cu tactul cuvenit. . Este posibil ca un proiect temerar să vă răpească mai mult timp sau să aşteptaţi până când primiţi undă verde.

Pentru nativii zodiei, data de 16 septembrie vine cu momente de reconciliere şi restabileşte armonia în cercul vostru relaţional.  În octombrie, chiar şi orgolioşii familiei se pot îmblânzi şi veţi cugeta în linişte la problemele voastre reale. Un important proiect de suflet se poate concretiza în noiembrie  şi, de aceea, vă puteţi bucura de mai multă linişte în prejma sărbătorilor de iarnă. Cei care vreţi să vă schimbaţi serviciul, după 15 octombrie vă surâde o şansă grozavă şi vă puteţi încărca bateriile. Pentru că sănătatea este bună, în general, aproape totul se poate rezolva la timp şi puteţi închina  o cupă cu şampanie pentru izbânzile voastre.

Numerele şansei pentru această toamnă : 4-7-8-11-12-14-15-20-22-24-27-28-34-40-41-42-45-48.

Peştii (19 februarie - 20 martie)

Vă regăsiţi liniştea interioară

Iată că astrele, mai ales Venus, vă întâmpină cu veşti bune. Treptat, aveţi ocazia să reflectaţi cu realism la problemele care v-au complicat existenţa. Tot acum veţi cugeta la greşelile pe care le-aţi făcut faţă de rude şi de persoanepe care le apreciaţi. Acum, pe plan profesional veţi fi apreciaţi, iar gafele sau stresul rămân în urmă. Din octombrie, începeţi să aveţi spor la bani, puteţi să economiţi şi să acoperiţi  unele datorii.  Şi partenerii voştri de vaţă vor fi mai chibzuiţi şi veţi găsi soluţii comune pentru tot ceea ce v-aţi propus.

În septembrie, situaţiile incerte vor fi analizate cu lupa alături pe persoanele de mare încredere. Dar luna voastră norocoasă este noiembrie, când vi se pot împlini dorinţe importante. Tot în acestă lună veţi fi mai inspiraţi de configuraţia astrală şi veţi lua decizii bine gândite, cu efecte benefice pe termen lung.                 

Numerele şansei voastre în această toamnă : 5-7-9-11-12-16-20-23-24-28-29-30-35-36-40-47.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net