Horoscopul toamnei. Ce îţi şoptesc astrele pentru acest sezon guvernat de Mercur retrograd

Ultima actualizare:

    Toamna aceasta este un sezon al începuturilor, aşa că fii deschis la nou! @shutterstockclickpentrufemei.ro
Toamna aceasta este un sezon al începuturilor, aşa că fii deschis la nou! @shutterstockclickpentrufemei.ro

Lunile de toamnă debutează cu o serie de avertismente legate de retrogradarea planetei Mercur, începând cu 27 septembrie, în semnul Balanţei, până pe 17 octombrie, însă efectele mişcării retrograde se resimt până spre 3 noiembrie. Vestea bună este că după 20 octombrie, în plan profesional, lucrurile par să se desfăşoare rapid, pe linie ascendentă.

Până atunci, cu Mercur retrograd care bate la uşă, vorbim despre acea perioadă a anului, din nou, când comunicarea în relaţiile familiale, colegiale, profesionale dă erori. Tot ce spunem poate fi interpretat greşit, aşa că este necesar să reflectăm asupra explicaţiilor. Atenţie, legăturile înşelătoare din trecut pot reveni în prezent şi ne pot devia de la drumul stabilit, de la planuri şi vise!

În multe privinţe, toamna aceasta este despre sine, despre a acorda mai mult timp sufletului. Multe întrebări existenţiale ne vom pune şi multe răspunsuri ne va fi dat să auzim. Pe 6 octombrie, avem Lună nouă în Balanţă, care ne va ajuta să găsim soluţii alternative pentru multe probleme în carieră. Mai mult, pe 20 octombrie, Luna plină din Berbec va aduce o energie imensă, de ajutor să finalizăm proiecte importante, să urmăm vise, să facem planuri la care nu aveam curaj să lucrăm.

Citește aici previziunile pentru fiecare zodie în parte!

image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
image png
horoscop sanatate jpg
horoscop jpeg
image png
horoscopul zilei de 25 februarie jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net