Iată care sunt zodiile care cedează greu!

16 septembrie 2015
image
Femeile din zodia Balanță nu cedează ușor și le place să fie în centrul atențieiwww.clickpentrufemei.ro

În general, te consideri o persoană ușor de influențat sau te știi stăpână pe situație când vine vorba să fii cucerită? Află din clasamentul nostru care sunt zodiile feminine care cedează cel mai greu!

Zodii care cedează greu – Capricorn

O femeie aflată sub semnul zodiacal capricorn este practică, realistă și se mândrește cu o ambiție aproape ieșită din comun când vine vorba despre țelurile sale.

Cel mai bine se simte când muncește și, de aceea, își dorește cu ardoare să promoveze. Urăște bărbații comozi, care primesc totul de-a gata, fără efort.

Dacă un reprezentant al sexului tare vrea să cucerească o femeie în zodia capricorn nu este indicat să-i facă avansuri din prima seară.

Preferă stilul clasic, care nu acționează din impuls și când îi e „foame“. O femeie în zodia capricorn se lasă într-un final pradă cuceritorului, dacă acesta are un comportament ușor indiferent, diplomat și respectabil.

Zodii care cedează greu – Scorpion

Ca să-i cedeze o femeie în zodia scorpion, un bărbat trebuie să-și construiască o imagine încununată de mister. Le place intriga și preferă ca bărbatul de lângă ele să facă ceva eforturi pentru a le capta atenția, chiar dacă pentru asta trebuie să joace puțin teatru.

Află pe clickpentrufemei.ro care sunt celelalte zodii care cedează greu.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
Sare  jpg
image png
image png
image png
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg