Mărţişoare alese din Drumul Destinului. Ce vi se potriveşte, conform principiilor numerologiei

Ultima actualizare:
Ştiţi că puteţi alege cel mai norocos mărţişor cu ajutorul numerologiei? (Foto Shutterstock)
Ştiţi că puteţi alege cel mai norocos mărţişor cu ajutorul numerologiei? (Foto Shutterstock)

Ce poate fii mai captivant decât să oferi celor dragi o fărâmă de Soare? Pentru că, potrivit tradiţiei seculare, Mărţişorul este un odor sfânt şi trebuie respectat ca atare: el aduce norocul şi sănătatea, alungă paguba şi duşmănia; de aceea, cel care-l dăruieşte oferă celui drag o fărâmâ de Soare. Tot tradiţia spune că persoana care-l poartă se împrieteneşte cu Soarele, protectorul sănătăţii, iar acesta îi dă tot ce-i stă în putere: mai întâi frumuseţe ca a lui, apoi veselie şi sănătate, cinste, iubire şi puritate sufletească.

Ştiţi că puteţi alege cel mai norocos mărţişor cu ajutorul numerologiei? Drumul Vieţii sau Drumul Destinului este metoda prin care adunaţi cifrele care fac parte din datele personale-ziua+luna+anul naşterii a persoanei dragi şi obţineţi o sumă . Apoi, adunaţi din nou cifrele şi reduceţi suma obţinută la o singură cifră.

De exemplu: Vreţi să alegeţi un mărţişor pentru o persoană care este născută la 16 .o9. 1973. Adunăm 1+6 + 9+1+9+7+3--36; apoi adunăm 3+6--9.Numărul Drumul Destinului pentru persoana respectivă este 9.


    Ştiţi că puteţi alege cel mai norocos mărţişor cu ajutorul numerologiei? (Foto Shutterstock)
Ştiţi că puteţi alege cel mai norocos mărţişor cu ajutorul numerologiei? (Foto Shutterstock)

Iată ce mărţişoare personalizate alegeţi pentru cei dragi, ţinând cont de data naşterii lor.

1. Numărul Soarelui, alegem mărţişoare pentru prietenii din zodia Leului : talismane confecţionate din argint sau din aur ; figurinele precum: Soarele, o făclie, ochiul de tigru, un bănuţ strălucitor, palmierul şi pietrele preţioase, precum jadul, chihlimbarul, rubinul sau diamantul, atrag norocul în viaţa celor care le primeşte.

2. Numărul Lunii, alegem mărţişoare pentru prietenii din zodia Rac : talismane confecţionate din argint sau din perle, de culoare argintie ; de asemenea, figurine de culoare argintie: flori, peşti, delfini, steluţe de mare, raci sau melci şi pietre norocoase : piatra lunii, onixul negru sau smaraldul.

3. Numărul lui Marte este reprezentativ pentru nativii Berbeci şi pentru Scorpioni. Pentru cei dragi din zodia Berbec alegem mărţişoare figurine : corabia bogăţiei ( Feng Shui), o stea, luna, o făclie, vulturul, flori de culoare roşie sau portocalie, pietre norocoase cum ar fi: jaspul, ametistul şi acvamarinul. Pentru Scorpioni alegem bijuteriile de argint, talismane cu pietre norocoase : topazul şi mai ales acvamarinul. Totodată, sunt de bun augur talismanele cu simboluri cereşti ( luna) şi cele din zona acvatică: steaua de mare, ghiocul, scorpionul, şarpele; nu trebuie trecut cu vederea un simbol al belşugului-un mărţişor din ceramică sub formă de ulcior.

4. Numărul lui Mercur este reprezentativ pentru nativii Gemeni şi pentru Fecioare. Pentru Gemeni sunt norocoase talismanele: păsări, fluturi, o pană de pasăre, iar pentru alungarea ghinionului: o oglindă . Pietrele de bun augur specifice acestui număr al destinului safirul, agata, smaraldul atrag şansele în viaţa Gemenilor.

Pentru Fecioare sunt norocoase brăţările împletite din mătase, cele împodobite cu jasp roz, cu agată sau cu pietre naturale de culoare maron, bej şi verzi. De asemenea, dăruiţi celor dragi din această zodie talismanele trifoi cu patru foi, potcoava, bănuţii, iar pentru prosperitate sunt norocoase mărţişoarele în formă de fructe : mere, piersici, pere şi struguri.

5. Numărul lui Jupiter este specific nativilor Săgetători.

Pentru ei alegeţi bijuteriile cu topaz, dar şi figurinele din cositor : inimioarele străpunse de săgeată, cerbii şi căprioarele. Acestea au devenit simbolurile bucuriilor reuşitelor în afaceri şi în viaţa personală. Pentru fericirea în dragoste sunt de bun augur talismanele confecţionate din sidef care se poartă sub formă de brăţară. Piramidele, coşarii, potcoavele sunt mărţişoare care atrag şansele în afaceri.

6. Numărul lui Venus este reprezentativ pentru nativii Taur. Pentru cei dragi, protejaţi de Numărul destinului 6, alegem bijuterii cu pietre benefice: opal, cuarţ şi safir; de asemenea, obiectele în miniatură : casă, vioară, carte, o potcoavă din cupru apără de ghinion şi de pierderi financiare. O inimioară argintie este simbolul dragostei împărtăşite.

7. Numărul lui Saturn este specific nativilor Capricorni.

Pentru ei sunt norocoase talismanele tradiţionale: potcoava, coşarul, trifoiul cu patru foi, un şnur specific împletit din mătase şi purtat ca brăţară. De asemenea, ametistul şi cuarţul roz s-au dovedit pietre norocoase care aduc în viaţa Capricornilor noroc în carieră, în afaceri şi în dragoste. Totodată, un talisman inedit, confecţionat din mătase de culoare albă, de care este ataşată o bucăţică din metalul aurul nebunilor, alungă orice pagubă din viaţa celui care primeşte ineditul mărţişor.

8. Numărul lui Uranus este reprezentativ pentru nativii Vărsători. Talismanele păsări: vultur, rândunică sunt simboluri ale norocului. De asemenea, talismanul buburuză apără de accidente , iar libelula stimulează puterea de creaţie. În acelaşi timp, albina este un mărţişor foarte apreciat, deoarece protejează persoana care primeşte acest talisman de pierderi financiare.

9. Numărul lui Neptun este specific nativilor Peşti. Dacă avem prieteni dragi cu acest număr al destinului le putem dărui talismane confecţionate din argint. Figurinele norocoase reprezintă cascade, peşti, vapoare, însemnele corpurilor cereşti-Soarele şi Luna, dar cărţile în miniatură. Pietrele care atrag norocul şi stimulează buna înţelegere în casa celor cu Numărul Destinului 9 sunt: piatra lunii, smaraldul şi ametistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop 26 martie jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
Carne de pui jpg
horoscop jpeg
sorin bontea instagram jpg
zodii norocoase jpg
Rugaciune jpg
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net