Mesajul astrelor pentru 2 zodii din horoscop. Pierd bani, suferă din dragoste și au conflicte în familie

Sfârșitul lunii mai nu se anunță a fi unul favorabil pentru anumite zodii din horoscop. Potrivit astrelor, în jurul lor se vor crea situații conflictuale, ba chiar vor avea de suferit pierderi financiare și există riscul să se despartă de partener.

Fecioarele și Balanțele au parte de ghinion pe toate planurile / Sursă foto: Colaj Pixabay
Fecioarele și Balanțele au parte de ghinion pe toate planurile / Sursă foto: Colaj Pixabay

Fecioarele vor avea parte de dezamăgiri pe toate planurile

Nativii Fecioară se pot confrunta cu probleme în relațiile cu cei din jur. S-ar putea ca aceștia să atragă mai multe situații neplăcute în viața lor din cauza lipsei de comunicare. În familie vor exista câteva certuri pe tema banilor sau ar putea fi vorba despre niște lucruri nerezolvate din trecut. Astrologii le recomandă să fie sinceri și să dea cărțile pe față la momentul oportun pentru a evita tensiunea și disputele interminabile.

Pe plan amoros, Fecioarele nu se bucură de prea mare succes. Actualul partener de viață s-ar putea să le dea o veste proastă în ceea ce privește relația, iar dacă nu acordă suficientă atenție comunicării, nativii își pot pierde sufletul pereche. Nici în privința bugetului nu primesc vești prea bune. Cei născuți în zodia Fecioară vor pierde o sumă considerabilă de bani, pe care își doreau să o investească într-o afacere sau într-un imobil.

Balanțele vor avea probleme în relația de cuplu și vor suferi pierderi financiare

Balanțele au nevoie de o pauză de la tot ce se întâmplă în jurul lor. În ultima perioadă s-au implicat prea mult în problemele apropiaților, iar asta i-a încărcat negativ, din punct de vedere emoțional. Au nevoie de o vacanță, sau cel puțin ar trebui să dispară o perioadă din viața celor din jur. Banii vor fi o problemă în viitorul apropiat, iar dragostea, se pare, că nu le aduce mari satisfacții. Fie se vor despărți de actualul partener, fie vor avea parte de mai multe discuții conflictuale care nu vor aduce nimic pozitiv, dacă nu rămân calmi și nu se axează mai mult pe ceea ce lipsește în relația de cuplu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Viktor Orban shutterstock 1649868622 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
inghetata lamaie adobestock jpg
om care numara banii jpg
Batrani pensionari fericiti FOTO Shutterstock jpg
horoscop freepik jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (9x16) jpeg
1000088088 jpg
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net