Neti Sandu anunță dezastru în luna august. Ce se întâmplă cu zodiile

Ultima actualizare:

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Neti Sandu a dezvăluit ce se întâmplă cu zodiile în luna august, când Mercur o să fie retrograd și Marte o să se întâlnească cu Jupiter în Gemeni. De asemenea, celebrul astrolog a vorbit și despre vacanța din Cappadoccia, unde a fost cu nepoata ei, Alice.

Neti Sandu spune ce se întâmplă cu zodiile în luna august / foto: colaj Instagram/Pixabay
Neti Sandu spune ce se întâmplă cu zodiile în luna august / foto: colaj Instagram/Pixabay

Neti Sandu spune ce se întâmplă cu zodiile în luna august. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, „La Măruță”, celebrul astrolog a dezvăluit că, în luna care vine, Mercur o să fie retrograd și Marte o să se întâlnească cu Jupiter în Gemeni, astfel că se vor întâmpla multe fenomene și toate de-odată. Totodată, a precizat că 2024 este anul comunicării.

„Mie îmi este mai teamă de luna care vine”

Mie îmi este mai teamă de luna care vine decât de luna asta. Se vor întâmpla multe fenomene și toate de-odată. Mercur o să fie retrograd și Marte o să se întâlnească cu Jupiter în Gemeni. Anul ăsta e anul comunicării și se vor tot lega lucruri, se vor face noduri.. dar cu siguranță există și o modalitate de a deznoda totul”, a spus Neti Sandu, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

De asemenea, tot în cadrul emisiunii „La Măruță”, astrologul a povestit ca a fost în vacanță în Cappadoccia, Turcia, alături de nepoata ei, Alice. Cele două au mărturisit că s-au distrat de minune, au zburat cu balonul cu aer cald și au vizitat numeroase obiective turistice.

Jupiter, planeta expansiunii și a abundenței, a intrat în curiosul și versatilul semn al Gemenilor pe 26 Mai 2024, unde va sta până pe 10 Iunie 2025. Astrologii antici considerau Jupiter planeta norocoasă și credeau că atunci când era în semnul tău, erai învăluit în noroc!

Ultima dată, Jupiter a tranzitat semnul Gemeni în perioada Mai 2012 - Iunie 2013. Pe 20 iulie, Marte va intra în Gemeni, unde va rămâne până pe data de 4 septembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net