Neti Sandu vorbește despre o mare provocare a meseriei de astrolog! Ce face atunci când astrele arată că o persoană apropiată este în pericol

Meseria de astrolog nu este una tocmai ușoară, iar Neti Sandu a vorbit despre o provocare anume pe care a trebuit să o înfrunte de-a lungul timpului.

Neti Sandu a vorbit despre o provocare anume din meseria de astrolog
Neti Sandu a vorbit despre o provocare anume din meseria de astrolog

Neti Sandu a povestit că prima regulă în astrologie este că nu ai voie să spui ceva rău, indiferent de cât de dure sunt previziunile astrale. De asemene, faimosul astrolog a spus că în timp ce publicului larg oferă doar previziuni scurte, când vine vorba despre apropiații ei, nu se abate niciodată de la regula de a nu spune ceva rău.

„De multe ori sunt într-o pasă proastă și le spun: „Trebuie să ai răbdare! A intrat Marte în Balanță, iar tu ești Balanță! Nu are cum să fie bine! E un moment de criză, dar trece!” Nu e voie să spui! Orice carte de astrologie începe cu așa ceva, că nu ai voie să spui ceva rău! Omul poate schimba. Chiar dacă e o iminență de moarte sau de accident, omul își poate schimba atitudinea interioară!”, a povestit Neti Sandu, potrivit ego.ro.

„De asta nu e voie”

Neti Sandu a explicat că există riscul ca unele persoane, dacă aud că este posibil să li se întâmple ceva rău, vor crede că totul este pierdut și nu mai pot face nimic. În plus, Neti Sandu a mai spus că dacă știe că urmează o perioadă dificilă, are grijă să nu facă lucruri riscante, pentru a minimiza cât mai mult un potențial risc.

„De asta nu e voie! Dacă eu îți spun că o să mori și ești o fire slabă, o să crezi că nu se mai poate face nimic! Ba da, se poate! Am avut răbdare să treacă momentul, știu să mă dozez!

Am și momente de criză când mă enervez rău și nu mai contează, dar nu în clipe foarte importante! Dacă știu că urmează o perioadă grea, am grijă să nu fac lucruri riscante, dar nu pot să zic că îmi ghidez viața după asta!”, a mai spus Neti Sandu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net