Supa delicioasă care poate încetini procesul de îmbătrânire! Este foarte ușor de făcut acasă

Supa este o alegere perfectă pentru zilele de vară, când ne dorim o mâncare ușoară și răcoroasă. Iar o supă anume conține numai ingrediente extrem de sănătoase, care ne pot ajuta să ne prelungim speranța de viață!

Supele sunt o alegere perfectă pentru zilele de vară
Supele sunt o alegere perfectă pentru zilele de vară

Această supă unică ne poate ajuta să încetinim procesul de îmbătrânire, datorită ingredientelor speciale și sănătoase din acestea! Această supă este bogată în grăsimi sănătoase, antioxidanți, cât și lapte de cocos și pudră de colagen! Iar partea cea mai bună este că supa este foarte simplu de făcut!

Pentru a pregăti această supă delicioasă, va trebui să avem la îndemână două legături de sparanghel, semințe de dovleac decojite, maxim 4 linguri de ulei de avocado, o ceapă galbenă, tocată mărunt, 3 bucăți de praz, toate tocate, 3 linguri cu aminos de cocos, patru căni de supă de legume, o linguriță de boia afumată, o linguriță de pudră de usturoi, jumătate de linguriță de sare de mare, o coajă de lămâie, rasă, o cană de lapte de cocos neîndulcit, patru măsuri de pudră de colagen, iar, în final, piper negru.

Cum putem pregăti supa

Pentru a pregăti această supă, tot ce trebuie să facem este să adăugăm semințele de dovleac într-o tigaie încălzită, vreme de aproximativ 5 minute. Apoi, le punem deoparteș și adăugăm într-o oală trei linguri de ulei de avocado. Mai departe, ceapa trebuie sotată vreme de 5 minute, apoi adăuăm ghimbir, praz, cât și aminos de cocos. Totul se amestecă bine și se lasă să se călească, 5 minute.

Acum, putem adăuga sparanghelul tăiat în bucăți, supa de legume, dar și pudra de usturoi, boiaua, cât și restul condimentelor. Odată ce supa dă în fiert, trebuie să o lăsăm la foc mic și să adăugăm laptele de cocos și coaja de lămâie rasă.

Mai departe, supa trebuie lăsată să se răcească, iar apoi punem totul într-un blender, alături de colagen și amestecăm bine. Mai putem să sotăm sparanghelul în tigaie, cu puțin ulei de avocado, vreme de 3 minute, iar apoi îl putem adăuga în supă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
horoscop (1) jpg
MixCollage 29 Jun 2024 09 04 PM 4666 jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Gratar FOTO Shutterstock
horoscop jpeg
gem picant de piersici jpeg
horoscop jpg
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net