Numărul de suflet vă dezvăluie caracterul și șansa voastră în viață

Ultima actualizare:

    Numărul de suflet ne dezvăluie caracterul Sursa foto: Click.ro
Numărul de suflet ne dezvăluie caracterul Sursa foto: Click.ro

Fiecare dintre noi are un număr special, ”Numărul de suflet”, studiat cu mare atenție de numerologi. Specialiștii în numerologie apreciază foarte mult semnificația acestui număr care ne influenţează viaţa pe mai multe coordonate. Numărul de suflet ascunde deseori dorinţele unei persoane, dorinţe păstrate în sufletul său și adesea nemărturisite.

Totodată, numerologii susţin că acest număr dezvăluie caracterul unei persoane, şansa acesteia în relaţiile cu anturajul și vârsta la care norocul îi iese în cale.    

Cum se calculează Numărul de suflet

Putem să calculăm Numărul de suflet adunând cele două cifre care alcătuiesc data nașterii, când data respectivă este formată din două numere, iar cifra obţinută se simplifică astfel:

De exemplu: Dacă o persoană s-a născut la o dată de 12, în oricare lună a anului, iată cum calculăm Numărul de Suflet: 1+2 =3; dacă s-a născut la o dată de 25 atunci adunăm 2+5=7

Ce semnificaţie are Numărul vostru de Suflet:

Dacă Numărul vostru de Suflet este  1:

Sunteţi o persoană norocoasă şi şansa vă însoţeşte  mereu. Sunteţi hotărâtă, perseverentă şi vreți să luaţi decizii  în cunoştinţă de cauză. De obicei, nu vă temeţi de greutăţile care vă întâmpină în mod neaşteptat. Preferaţi confortul, luxul şi  orice noutate care v-ar îmbunătăţi situaţia financiară. În relaţiile cu persoanele din anturaj sunteţi corecţi. Deveniţi severi doar atunci când o persoană din grupul vostru relațional este incorectă.

Norocul vă surâde la vârstele de:  : 28, 37, 46, 55 şi la 64 de ani.

 Dacă Numărul vostru de Suflet este 2:

Sunteţi o persoană sensibilă, paşnică şi prietenoasă în relaţiile cu ceilalţi. Vă displace monotonia şi căutaţi soluţii cât mai confortabile pentru  problemele de fiecare zi. Intimii apreciază la voi inspiraţia şi inventivitatea. În situaţiile fortuite, luaţi decizii rapide şi eficiente. De asemenea, sunteţi o persoană harnică şi nu vă temeţi de obligaţiile suplimentare.

Norocul vă surâde la vârstele de : 2o, 29, 38, 47, 56 şi 65 de ani.

Dacă Numărul vostru de Suflet este 3:

Sunteţi o persoană ambiţioasă. Deseori vă displace să fiţi umilită de persoanele de decizie. Munciţi mult şi ştiţi să luptaţi pentru reuşita proiectelor voastre dificile. În dragoste, sunteţi apreciată pentru fidelitatea de care daţi dovadă faţă de partenerul de viaţă. De asemene, demnitatea este o calitate foarte apreciată de prietenii voștri.   

Norocul vă surâde la vârstele de : 21, 30, 39, 48, 57 și 66 de ani

Dacă Numărul vostru de Suflet este 4:

 Persoanele din anturaj apreciază răbdarea şi corectitudinea voastră. Sunteţi o persoană activă și harnică, dar viaţa voastră nu este lipsită de griji deosebite şi de suferinţe. Deseori, sunteţi criticată pe nedrept, dar depăşiţi momentele dificile fără prea multe lacrimi. Chiar dacă sunteţi cheltuitoare, reuşiţi să fiţi foarte practică la momentul potrivit.  La vârste înaintate vă bucuraţi de succese deosebite.

Norocul vă surâde la vârstele de : 22, 31, 40, 49, 58 şi 67 de ani.

Dacă Numărul vostru de Suflet este 5:

Reflectaţi cu atenţie la problemele voastre majore; logica  este un atu cu care vă mândriţi. De asemenea, intuiţia vă scoate, deseori, din impas. Dincolo de aparenţe, sunteţi o persoană foarte sensibilă. Vă displace izolarea şi răspundeţi bucuroasă invitaţiilor lansate de prieteni şi de rude. Şansa vă surâde şi vă puteţi  revigora financiar destul de repede. În dragoste, vă puteţi considera o persoană norocoasă.

Norocul vă surâde la vârstele de : 23, 32, 41,50, 59 şi 68 de ani .

Dacă Numărul vostru de Suflet este 6:

 Sunteţi o persoană delicată şi amabilă în relaţiile cu cei din jur. Vă place luxul şi obiectele de artă. Din păcate, sunteţi o persoană cheltuitoare şi vă descurcaţi financiar cu ajutorul persoanelor care vă preţuiesc foarte mult. În acelaşi timp, şansa vă susţine când nu mai speraţi. Norocul vă surâde la vârstele de: 15, 24, 33, 42, 51 şi 69 de ani.

Dacă Numărul vostru de Suflet este 7:

Sunteți o persoană sensibilă, romantică, sentimentală, plăcută, chiar fermecătoare şi pasionată de noutăţi. Aveţi atâtea calităţi, încât cei din jur vă apreciază şi vă invidiază în egală măsură. Apreciaţi foarte mult independenţa personală, nu vă temeţi de schimbări şi uneori vă atrag enigmele din univers. Veţi fi  o persoană de succes, deşi grijile nu vă ocolesc.

Norocul vă surâde la vârstele de :16, 25, 34, 43, 52 şi 61 de ani.

Dacă numărul vostru de Suflet este 8:

Vi se apreciază vigoarea și curajul deosebit. Puteţi îmbrăţişa o serie de profesii: veţi fi un bun politician, finanţist, om de ştiinţă sau  jurnalist. Deseori treceţi de la o stare de euforie la una de nelinişte. Nu vă prieşte singurătatea, dar ocoliţi anturajul persoanelor ipocrite, care trişează cu uşurinţă.

Norocul vă surâde la vârstele de:17, 26, 35, 44, 53 şi 62 de ani.        

Dacă Numărul vostru de Suflet este 9:

Sunteţi un exemplu pentru cei din jur. Vă caracterizează curajul, ambiţia, pasiunea pentru studiu, optimismul, spiritul practic și discreția. Şi calităţile voastre nu se opresc aici. Totodată, nu vă place anturajul persoanelor curioase  şi critice, care se amestecă în treburile voastre personale.

Norocul vă surâde la vârstele de:9, 18, 27, 36, 45, 54 şi 63 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net