Numerele şansei la Loto pentru joi, 23 iulie

numere jpeg

Pentru joi, 23 iulie, speranţele loteriştilor se îndreaptă din nou spre poturile ademenitoare care se ascund, cu multă abilitate, cel puţin de două ori pe săptămână, în preajma extragerilor. Nativii născuţi în data de 23 iulie sunt cei mai norocoşi din Familia numărului 5, pentru că în această zi intuiţia urcă la cota performanţelor.

La acestă dată de 23 iulie, de şanse deosebite la jocurile şansei se bucură şi nativii Balanţă. Pentru toţi aceşti norocoşi, intervalul 21-27 este deosebit de favorabil pentru demersuri financiare, pentru călătorii de afaceri şi pentru semnarea unor contracte cu persoane de sex opus. Pentru nativii născuţi în data de 23, care fac parte din familia Numărului 5 , sunt de bun augur şi proiectele sentimentale. De asemenea, există şansa ca nativii născuţi în data de 23 să colaboreze cu succes cu persoanele născute în zilele de 5 şi 14. Pentru tragerile de joi, 23 iulie , am ales numerele care fac parte din familia Numerelor 2-3-5( şi 7 -luna iulie; aceasta poate fi reprezentată şi de numerele 11şi 29 (prin transformarea literelor care formează luna iulie în numere :11-29)

Potrivit strategiei nostre de joc, am selectat şi cuvintele-cheie din visele analizate în ediţia recentă Traducătoarea de vise şi le-am transformat în numere. Din variantele realizate, puteţi alege numere pentru jocul vostru preferat: 6/49, 5/40 şi Joker.   

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
incendiu colentina foto isu  jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub șerban huidu png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
codruta began jpg
image
image
image
image
image
image
eurovision jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
neti sandu jpeg
SAGA jpg
horoscop 19 decembrie jpg
Consum de sare FOTO Shutterstock