Traducătoarea de vise: Ai primit şampanie şi struguri albi? Vezi ce şanse ai în Noul An

Sunteţi nerăbdători să aflaţi ce semnificaţie au aceste mesaje onirice şi ce întâmplări anticipează ele în Noul An în care veţi păşi peste câteva ore.

În această săptămână vă relaxaţi cu adevărat, apoi reveniţi la programul obişnuit, de muncă intensă. Este bine că nu amânaţi întâlnirile şi dialogurile privilegiate şi că aplaudaţi la scenă deschisă veştile bune care vă împrospătează speranţele.

În acelaşi timp, visele voastre anticipează preocuparea voastră de a renunţa la tabieturi care v-au creat probleme de sănătate. Este bine să nu uitaţi un amănunt foarte important: când vă treziţi, să nu priviţi spre Răsărit, pentru a reţine amănuntele visului.

Eşti invitată la un eveniment filantropic ? Vei cunoaşte persoane generoase

Visul: Mura, o fidelă colaboratoare a acestei rubrici, a visat că a fost invitată la un eveniment filantropic. Prietena ei, iniţiatoarea evenimentului, a insistat ca ea să participe la acestă întâlnire. Era un prilej de relaxare pe care şi l-a dorit; în acelaşi timp, era o ocazie unică să cunoască mai multe persoane generoase .

Semnificaţia visului: Evenimentul filantropic, organizat în ajunul Anului Nou, simbolizează o nouă etapă de viaţă pe care o veţi petrece în compania unor persoane generoase şi influente din localitatea natală. De fapt, acest vis prevesteşte că, în viaţa reală, veţi avea noi prieteni loiali, pe care să contaţi la bine şi la rău.

Aduce noroc: Amuleta vâsc.. Ai primit şase sticle de şampanie? Sosesc noutăţi excelente

Visul: Maria a visat că logodnicul ei a venit la petrecerea de Crăciun cu şase sticle de şampanie şi cu un trandafir alb. Deşi bea doar la evenimente deosebite şampanie, Maria s-a bucurat de aceste daruri pe care le-a aşezat sub pomul împodobit cu multă beteală. Oare ce semnificaţie o avea mesajul oniric primit în ajunul Crăciunului?

Semnificaţia visului: Un astfel de vis anticipează un şir de evenimente plăcute. Fiecare realizare va fi sărbătorită în cercul ei profesional. Cele şase sticle de şampanie pline înseamnă şi o schimbare a statutului social, iar trandafirul alb poate fi o cerere în căsătorie. În următoarele şase luni, Maria se poate căsători cu persoana care i-a adus ineditul cadou.

Aduce noroc: Un trandafir alb.

În plină iarnă o rândunică zburdă la fereastra ta? Vezi ce semnificaţie are

Visul: Marius a avut un vis amuzant: o rândunică zbura spritenă în faţa ferestrei lui în jurul orei opt dimineaţa. Aripile sale aveau un colorit ieşit din comun: parcă erau aurii .

Semnificaţia visului: Când în vis apare o rândunică înseamnă că vei construi, în curând, propria ta casă sau vei strânge bani să-ţi

împlineşti o mare dorinţă legată de „cuibul tău" în care-ţi vei petrece mulţi ani fericiţi. În următoarele opt săptămâni, Marius va pleca într-o călătorie peste mări şi peste ţări, legată de cariera sa.

Aduce noroc: Amuleta piramidă.

Ai primit o fructieră plină cu struguri albi, copţi? E de bine

Visul: Ana era foarte fericită în vis: la masa de Crăciun ea primise cadou de la o prietenă o fructieră plină cu struguri albi, mari şi foarte copţi. În viaţa reală, se gândea de multă vreme să planteze o viţă de vie în curtea bunicii.

Semnificaţia visului: Un astfel de mesaj oniric, apărut într-o dimineaţă de duminică, prevesteşte succese la scenă deschisă. Totdeauna, visul cu struguri aduce spor în munca de fiecare zi. În viaţa reală, Ana trebuie să mănânce la masa de Anul Nou struguri sau stafide şi visul se poate împlini.  De asemenea, delicioasele fructe simbolizează vigoare, investiţii benefice şi rezolvarea problemelor dificile.

Aduce noroc: Amuleta clopoţel.

zodia care consuma alcool jpg
catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
image
image
image
image
image
image
zodia care consuma alcool jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg