Ce-ți rezervă astrele pentru 2014


    Pentru unii nativi anul 2014 aduce schimbări
Pentru unii nativi anul 2014 aduce schimbări

Pentru unii nativi, anul 2014 aduce schimbări pozitive atât pe plan material, cât și în dragoste, în timp ce pentru alții urmează o perioadă a încercărilor. Toți cei care vor reuși să se adapteze și să acționeze cumpătat, vor trece cu ușurință peste toate obstacolele care le vor ieși în cale.

Berbec

Noul an se anunță promițător din toate punctele de vedere datorită planetelor Marte, Jupiter și Pluto care „lucrează“împreună.

Sănătate: În prima jumătate a anului, starea ta de sănătate este excelentă, însă în a doua parte este posibil să te confrunți cu câteva probleme minore. Dacă ești atentă la ceea ce mănânci și renunți la proastele obiceiuri, vei trece repede peste ele.

Bani:Spre sfârșitul anului, te poți încumeta să faci investiții mai mari, dar până atunci este bine să fii prudentă și calculată. La serviciu vei avea mult de muncă, însă îți vei duce la bun sfârșit toate sarcinile.

Dragoste: Relația cu partenerul stă sub semnul compromisului. Încearcă să-l asculți și să ajungeți la un punct comun, decât să-l tot judeci. Dacă nu ai pe nimeni, astrele îți vor scoate în cale persoane cu care vei lega relații strânse și poate chiar îți vei găsi jumătatea în toamnă.

Taur

Opoziția Saturn-Soare îți poate da senzația că lucrurile nu merg în direcția dorită, însă cu răbdare și chibzuință, vei reuși să treci peste toate hopurile.

Sănătate: Ca să eviți micile probleme, cel mai bine este să previi decât să tratezi. Așadar, fă cât mai multă mișcare și optează pentru o dietă echilibrată. Astfel reduci riscul de a suferi de dureri musculare sau de afecțiuni digestive.

Bani: Vei întâmpina câteva probleme financiare în lunile de primăvară, dar își vor găsi rapid rezolvarea. Evită cheltuielile importante de pe-o zi pe alta. Cel mai bine este să-ți planifici investițiile.

Dragoste: Odată cu intrarea lui Saturn în casa cuplului din luna martie, îți propui ca în noul an să fii ceva mai înțelegătoare cu partenerul de viață. Este de preferat, de asemenea, să nu-l sufoci și să-ți expui sentimentele, treptat, pentru a-i da răgaz să-și pună ordine în gânduri.

Gemeni

Este momentul să pui în practică toate ideile pe care le ai. În noul an poți progresa în carieră, dar va fi nevoie de multă strădanie.

Sănătate:  Este al doilea an la rând când Saturn stă la pândă ca să te prindă cu garda jos. Spre jumătatea anului vei da semne de oboseală, motiv pentru care este necesar să te mai și relaxezi. De asemenea, te poți implica în activități sportive ce te vor ajuta să te menții în formă.

Bani: Se anunță o perioadă înfloritoare din punct de vedere al finanțelor, așadar îți poți pune în practică toate ideile pentru a culege roadele. În plus, vei avea șansa de-a face bani chiar de pe-o zi pe alta.

Dragoste: Ai tendința de-a spune dintr-o răsuflare tot ce ai pe suflet, dar uneori e mai bine să fii cumpătată. Dacă eviți gesturile extreme, ai toate șansele ca spre sfârșitul anului să-ți faci planuri de căsătorie.

Află de pe clickpentrufemei.ro care sunt predicțiile pentru celelalte zodii!

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
masina culita jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
7538113 jpg
Oraș plutitor Foto AT Design Office via The sun webp
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)