Aţi cules un buchet de trifoi? Veţi fi apreciaţi şi «bănoşi». Totuşi, când visaţi un tramvai fiţi foarte prudenţi.

Ultima actualizare:

    Trifoi cu patru foi
Trifoi cu patru foi

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Am primit de la voi multe veşti, şi emoţionante, şi foarte amuzante. Cei care ne-aţi scris vă bucuraţi de venirea primăverii şi de sărbătoarea Mărţişorului.

 În mesajele voastre povestiţi despre vise cu simboluri foarte interesante. De aceea, apare şi curiozitatea firească de a şti ce urmează în viaţa voastră de fiecare zi, într-un viitor apropiat.

Mă bucur că ne-au scris din nou vizitatorii loiali acestei ediţii, dar şi vizitatori care ne scriu în premieră. Pentru această etapă, munca în echipă şi colaborarea cu nativii Capricorni şi Berbeci vă antrenază în proiecte deosebite şi cu şanse de a vă remarca în anturajul vostru. Dintre mesajele onirice trimise de voi le-am ales pe cele care prevestesc revigoarea financiară sau anticipează evenimente care îndeamnă la prudenţă.

Aţi întâlnit o pajişte cu trifoi? Veţi fi „bănoşi"şi apreciaţi

Visul: Maria, Eva şi Corina ne-au povestit un vis asemănător: În drum spre compania în care lucrează au traversat un parc cu alei împodobite cu trifoi. Cele trei vizitatoare au cules câte un buchet de trifoi şi au descoperit multe fire superbe de trifoi cu patru foi.

Semnificaţia visului: Este un vis de bun augur. Când visezi sau mai ales când culegi fire de trifoi înseamnă că vei fi bine văzut pe plan profesional. Mai mult, atunci când printre firele de trifoi obişnuit se regăseşte şi trifoiul cu patru foi, pentru persoanele care au avut un astfel de mesaj oniric urmează o perioadă de prosperitate, vor câştiga în plus şi nu vor mai avea probleme materiale.

Amuleta norocoasă: Trifoiul cu patru foi.

Ai visat un As de treflă? Eşti o persoană foarte norocoasă

Visul: Irina a visat că făcea o pasienţă şi Asul de treflă era mereu în prim plan. Cât timp a durat visul, Irina a trăit un sentiment de mulţumire sufletească.

Semnificaţia visului: Asul de treflă este reperul succeselor, deoarece anticipează bucurii depline şi sume suplimentare de bani. Aceste beneficii vor intra, foarte curând, în casa persoanei care a avut un vis de acest fel.

Amuleta norocoasă: Asul de Treflă aduce noroc tot anul.

Te plimbi cu tramvaiul în jurul oraşului? Fii foarte prudent

Visul: Ovidiu, un nou vizitator, ne-a povestit cât de fericit era în vis. Pentru prima dată avea timp să se plimbe cu tramvaiul în jurul oraşului natal.

Semnificaţia visului: Totdeauna un mesaj oniric de acest fel îndeamnă la prudenţă şi în viaţa de familie, şi pe plan profesional.

Ovidiu trebuie să respecte regulile de circulaţie ca şofer şi ca pieton. De asemenea, trebuie să evite conflictele cu persoanele capricioase din anturaj, deoarece orgoliul unora îi poate aduce multe necazuri.

Amuleta norocoasă: O cheiţă.

Ai aprins o ţigară în vis? Vei avea multe emoţii

Visul: Deşi nu este fumătoare, Corina a visat că aprinsese o ţigară şi evita să fie văzută de familie că intenţionează să fumeze. Tot în vis, ea se întreba dacă este bine să fumeze, deoarece este o fire plăpândă, cum ne spune ea.

Semnificaţia visului: În acest caz este vorba despre un mesaj oniric avertisment. Visul în care aprinzi o ţigară anticipează o situaţie neprevăzută care te nelinişteşte. Într-o împrejurare, Corina va trage o spaimă. Totuşi, ea n-a fumat şi, în final, va ieşi dintr-un cerc vicios.

Amuleta norocoasă: Buburuza

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net