Top 3 zodii care primesc inelul de logodnă în noaptea de Crăciun. Moșul le face cel mai frumos dar!

Bucurie mare pentru 3 dintre cele 12 zodii ale horoscopului! După îndelungi așteptări, acestea urmează să primească inelul de logodnă de la partenerii lor, chiar în noaptea de Crăciun. Practic, moșul va fi cum nu se poate mai darnic!

Moș Crăciun vine cu cel mai frumos cadou pentru 3 dintre zodiile horoscopului: un inel de logodnă! Evenimentul este cu atât mai fericit cu cât toate cele 3 zodii sunt împreună de foarte mult timp cu partenerii lor și așteaptă acest lucru de ceva vreme. Hai să aflăm dacă te numeri printre ele!

Zodiile care primesc inelul de logodnă, în noaptea de Crăciun

Una dintre zodiile norocoase al horoscopului care urmează să primească inelul de logodnă în noapteade Crăciun este Racul. Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt familiste convinse, iar pe ele, în viață, trebuie să le definească nunta și copilul. Își doresc foarte mult o familie și speră că acest lucru se va întâmpla când mai curând, dar Moș Crăciun chiar le face o surpriză!

Pentru acestea, cadoul va fi, de Crăciun, inelul de logodnă! În sfârșit, partenerii lor își iau inima în dinți și decid că acesta este momentul potrivit!

Zodiile care primesc inelul de logodnă. Leu

Nativele Leu vor fi cele mai fericite! Noaptea de Crăciun va fi una specială pentru ele, mai ales că intuiesc ceva despre ce urmează să se întâmple. Cu excelente abilități de detectiv, femeile Leu sunt întotdeauna la curent cu ceea ce mișcă în jurul lor. Prin urmare, nici măcar surpriza logodnicului nu poate să treacă neobservată...

Dintr-un motiv sau altul, femeile Leu și-au dat seama că urmează să primească inelul, de Crăciun și să spună marele „da”. Chiar și-așa, nu au scos niciun cuvânt și nici n-o vor face. Vor aștepta cuminți să-și primească în dar inelul de logodnă, după care, evident, se vor amuza copios de situație. 

Citește și - Zodia care va relua relația cu fostul partener săptămâna aceasta. Îi va ierta toate greșelile

Chiar dacă știu deja ce urmează să se întâmple, iar partenerii lor s-au cam dat de gol pe alocuri, femeile Leu tot vor rămâne impresionate și emoționate. Până la urmă, acest tip de eveniment se întâmplă o singură dată în viață! Firește...asta în cazuri fericite!

Ultima zodie care primește inelul, de Crăciun. Vărsător

Bat clopote de nuntă și pentru femeile Vărsător! După un an zbuciumat din toate punctele de vedere, probleme pe toate planurile, neajunsuri și tot felul de certuri cu familia și partenerul, se pare că soarele vrea să răsară și pe strada lor. 

Nativele Vărsător urmează să trăiască cel mai emoționant moment din viața lor, chiar în noaptea de Crăciun. Chiar dacă planurile îi erau, de fapt, altele, cu siguranță femeia vărsător va aprecia de minune inițiativa partenerului său de a o cere în căsătorie, mai ales că așteaptă de foarte mult timp acest lucru. 

Evenimentul va avea loc, pentru toate cele 3 zodii norocoase, chiar acasă, alături de cei dragiși lângă brăduț. Nativele Rac vor fi cerute în căsătorie prin punerea inelului printre globulețe și găsirea accidentală a acestuia, nativele Leu vor fi cerute în căsătorie alături de toți cei dragi, la masa de Crăciun. Pe de altă parte, nativele Vărsător vor fi cerute în căsătorie într-un cadru mai restrâns. În momentul magic, vor fi doar ele, alături de partenerii lor. Ce să mai, casă de piatră pentru toată lumea!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net