Top 3 zodii pe care nu trebuie să te bazezi niciodată. Promit de toate, dar nu fac nimic!

După cum bine știm fiecare semn zodiacal este caracterizat de anumite trăsături, pe care bineînțeles, fiecare alege dacă vrea să le dezvolte sau nu. Toți avem și calități și defecte, însă de noi depinde ce vrem să demonstrăm și arătăm. Dacă zodiile au anumite predispoziții, asta nu înseamnă că este obligatoriu să le și manifeste, însă este bine să fii conștient de ele pentru a te feri de ce este mai rău. În aceste zodii este bine să nu prea ai încredere.

zodii manipulatoare jpg

Zodii pe care să nu te bazezi niciodată

Săgetător

Unii oameni pot renunța la orice angajament și pot fi nepăsători, iar nativii Săgetători sunt un exemplu bun în acest sens. Niciodată să nu te bazezi pe un săgetător că va depune mult efort pentru a-și ține o promisiunea sau să își mențină onoarea prin respectarea unui angajament. De multe ori pot s-o dea în bară. Așteaptă-te să uite de foarte multe ori ce au promis. Săgetătorii suntt persoane foarte relaxate de fel, și este posibil să nu pună prea mult preț pe ceea ce vorbesc. Nu sunt neapărat persoane cu care nu este bine să ai o relație, însă uneori pot fi reci și duri și trebuie să anticipezi asta dacă nu vrei să fii rănit. Nu te aștepta să începi o relație serioasă instant cu ei, așa cum ar fi de așteptat în cazul racilor de pildă, care sunt extrem de familiști. Săgetătorii sunt foarte atenți la ceea ce își doresc, așa că de multe ori își vor pune nevoile în fața unui angajament promis. 

Berbec

Berbecii unt cunoscuți pentru felul lor de a fi mai discret, așa că știu să își ascundă destul de bine defectele. Însă atunci când sunt copleșiți, arată de fapt și părțile mai puțin bune. Ei bine, în acele momente angajamentele și promisiunile nu mai sunt pe lista lor de priorități, și pot da ușor cu piciorul la ceea ce și-au asumat anterior. De obicei nu încalcă ceea ce spun dacă și-au pus ambiția și încăpățânarea în acel lucru, dar au tendința să își îngreuneze viața. Acești nativi sunt, cu siguranță, sunt genul care fac promisiuni goale, deoarece vorbesc foarte mult despre lucrurile de care sunt în stare, dar pe care de multe ori nu le pot face în realitate. Astfel, de multe ori le este dificil să realizeze ceea ce spun că vor face. 

Gemeni

Când un Gemeni alege să se implice, cel mai probabil are în sufletul lui o doză de scepticism. De altfel, au prea multe îndoieli de fel, iar asta îi face să nu își asume pe deplin loialitatea față de cineva. Ei și-ar dori să își respecte promisiunile, dar nu prea le iese din cauza caracterului lor dualist care nu îi lasă să ia o decizie definitivă și să meargă pe un singur drum. De multe ori, gemeni pot să spună multe și să facă prea puțin, asta din cauza faptului că pot și foarte visători și practic, îi poate lua gura pe dinainte fără să se gândească dacă pot realiza cu adevărat ceva sau nu. Este în natura lor să aibă probleme de concentrare și de multe ori se simt între ciocan și nicovală, și aleg astfel să se protejeze pe ei înșiși cu prețul de a-i răni pe ceilalți. Ei spun că nu te vor trăda, însă încearcă pe cât posibil să scape de un asemenea angajament. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net