Traducătoarea de vise: Ce vise prevestesc multe câştiguri suplimentare

Ultima actualizare:

    Semnificaţia visului depinde de aşii pe care i-aţi visat
Semnificaţia visului depinde de aşii pe care i-aţi visat

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Şi în această săptămână tolba cu mesaje primite de la voi este plină- plină! Unii ne-aţi scris în ultimele zile de vacanţă şi ne-aţi povestit întâmplări inedite, alţii ne-aţi scris la întoarcerea din concediu şi mesajele voastre onirice se referă şi la evenimentele mondene la care aţi fost invitaţi.

Este important faptul că persoanele cu care veniţi în contact (îndeosebi femeile din zodia Taur şi Gemeni ) din anturajul vostru vă motivează să luaţi decizii realiste şi mai bănoase decât în vară.  Visele povestite de voi au o semnificaţie pozitivă şi sunt premonitorii. Aceste mesaje onirice prevestesc strategiile ce trebuie urmate la începutul toamnei  pentru a fi învingători în competiţiile teribile despre care ne-aţi scris. De aceea, în această ediţie „traduc” în special visele voastre inedite.

La uşa casei tale cânta un cocoş ţanţoş? Sosesc veşti grovaze i

Visul: Mona ne scrie că s-a întors din concediu cu forţe proaspete. Dar în prima noapte a visat că un cocoş ţanţoş cânta la uşa casei ei. Când a deschis uşa apartamentului l-a văzut pe prietenul ei cu care este certată. S-a trezit din vis foarte derutată. Cocoşul ţanţoş a amuzat-o, dar nu vede ce legătură există între prietenul ei, care stătea tăcut sub fereastra casei, şi cocoşul gălăgios. 

Semnificaţia visului: Mona este norocoasă! Nu are niciun motiv să fie îngrijorată! Cocoşul acela cu un penaj superb prevesteşte satisfacţii pe plan profesional, mai ales în afacerile în care ea a debutat în această primăvară. Chiar şi în dragoste grijile dispar. După mai multe „negocieri”, Mona se va împăca cu prietenul ei, deoarece cocoşul este şi mesagerul bucuriilor în dragoste.

Talismanul norocos: Cocoşul.

Ai visat Aşii  din cărţile de joc? Atenţie la strategii

Visul : Ana a visat că învăţase să facă  o pasienţă. La sfârşitul acesteia, s-au aliniat aşii pe masa ei de joc. Ana este foarte curioasă să afle dacă cei patru aşi vor influenţa în bine proiectele la care lucrează .   

Semnificaţia visului: Ana a avut un vis profetic. Acesta îi sugerează că ea trebuie să se gândească cu multă atenţie la strategiile care au legătură cu priorităţile financiare. Pentru că aşii au semnificaţii deosebite, Ana trebuie să ţină seama de acest lucru:  rombul înseamnă prosperitate; inima roşie anticipează o perioadă fericită, lipsită de griji; inima neagră sugerează prudenţă în decizii, pentru că orice decizie pripită poate aduce necaz; în schimb, trefla îndeamnă la consecvenţă şi la o muncă susţinută.

Talismanul norocos: Cei patru aşi.

Ai văzut galbeni într-o cişmea modernă?Vei câştiga mulţi bani 

Visul: Luiza a avut un vis inedit. În drumul ei, Luiza a întâlnit o cişmea modernă din care curgea apă din belşug , iar pe apă pluteau bani de aur.  Luiza ne întreabă dacă apa aceea poate să anticipeze  un necaz .     

Semnificaţia visului:  Dimpotrivă, o cişmea din care curge multă  apă anticipează venituri financiare suplimentare. Banii de aur, galbenii, care pluteau pe apă sunt, de asemenea, simbolul veniturilor financiare neaşteptate. Totodată, pentru Luiza urmează o etapă benefică şi din punct de vedere relaţional.  Ea va colabora cu persoane de încredere şi va finaliza la timp proiectele prioritare  fără să se streseze.

Talismanul norocos: Amuleta peştişor.

Bei o cafea aromată, cu caimac şi lapte? Câştiguri nesperate  

Visul: Dan ne-a povestit cu mult umor ce fericit era în vis: el bea o cafea aromată, cu puţin lapte, iar ceaşca era plină de caimac. Niciodată nu băuse o cafea atât de aromată. Dan auzise că, în viaţa reală, atunci când cafeaua are caimac, este de bine. Aşa va fi şi cu visul acesta, se întreabă el?

Semnificaţia visului: Da, visul în care bei o cafea cu mult caimac are semnificaţii foarte bune. Visul  prevesteşte o perioadă norocoasă pentru că vei câştiga mai mulţi bani, fie că vei fi mai bine remunerat, fie că primeşti un bonus neşteptat sau că, în familia, ta afacerile merg strună.

Talismanul norocos: Rândunica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net