Traducătoarea de vise: În această ediție, ”Traducătoarea de vise” traduce schimbări benefice în viața celor care ne-au scris

Ultima actualizare:

    Palmirul prevestește o călătorie mult visatăSursa foto: Adevărul.ro
Palmirul prevestește o călătorie mult visatăSursa foto: Adevărul.ro

Și în această săptămână am primit mesaje foarte interesante de la colaboratorii noștri, foarte pasionați de semnificația viselor. În tolba plină cu mesaje onirice, cei care ne-au scris ne povestesc vise inedite și, de aceea, vor să afle cât mai repede ce prevestesc visele respective.

.  În mod îmbucurător, am constatat că aceste vise anticipează schimbări  importante în viața colaboratorilor noștri: : drumuri avantajoase, călătorii așteptate de multă vreme,  o perioadă marcată de calm și satisfacții, mutare într-o casă nouă.    

De asemenea, am convingerea că semnificația viselor plăcute, care i-au  luat prin surprindere pe pasionații de vise , este  o călăuză excelentă pentru etapa următoare și  îi  ajută să înainteze pe drumul cel bun.  În același timp, pasionații de vise  sunt convinși că, totdeauna, visele  emoționante se împlinesc destul de repede.De aceea, colaboratorii rubricii ”Traducătoarea de vise” așteaptă nerăbdători să știe cum am ”tradus” noi acele vise.   

Ai visat un palmier. Cum să traduci visul? Vei face călătoria mult visată  

Visul: Mara ne-a povestit un vis inedit, emoționant. Pentru prima dată în viața ei, Mara a visat un palmier superb. Ea vizita grădina botanică din orașul său natal și i-a atras atenția un palmier superb de la intrarea în grădină. În urma visului, de câteva zile, Mara se întreabă ce anticipează acest mesaj oniric.

Semnificația visului: Totdeauna un astfel de vis prevestește o călătorie foarte plăcută. De fapt, Mara se va bucura, deoarece palmierul admirat în vis  prevestește că va pleca la drum, va face o călătorie  mult visată.

Se deschide ușa blocului în care locuiești?  Te vei muta în casă nouă

Visul:  Daria ne-a scris din nou. A avut un vis deosebit: La intrarea în bloc , ușa s-a deschis  singură, fără ca ea să acceseze butonul de la intrare. Ca de obicei, Daria ne roagă  să traducem acest vis care a pus-o pe gânduri.

Semnificația visului: Iată un vis interesat, iar Daria se va bucura. În urma acestui  mesaj oniric, Daria se va muta în casă nouă, așa cum și-a dorit de multă vreme.  

Ai primit cadou o pereche de opinici noi? Te așteaptă un drum lung!

Visul: De ziua ei, Dora a visat că a primit cadou o pereche de opinci   noi, foarte frumoase. Le-a și probat și se gândea că, în echipa de dansuri în care joacă, cadoul respectiv este binevenit.

Semnificația visului: Pentru Dora acest vis prevestește , de fapt, un drum lung, programat de persoanele din anturaj. În urma acestui vis, Dora trebuie să se pregătească pentru o călătorie la care este invitată și nu poate s-o refuze.

La un spectacol, recitai o poezie? Urmează o dragoste la prima vedere

Visul: Marius, un colaborator fidel al ediție ”Traducătoarea de vise” ne-a scris din nou. Un vis deosebit l-a determinat să ne scrie pentru a ne ruga să traducem un vis inedit: Era la un spectacol și recita o poezie. Desigur, visul acesta l-a uimit pentru că niciodată, spune el, n-a participat ca recitator  la un spectacol.  Când s-a trezit, s-a amuzat grozav și nu știe ce va  urma în viața lui după acest, vis.

Semnificația visului: Pentru Marius urmează o perioadă benefică ; visul prevestește o dragoste la prima vedere. Iată un motiv de bucurie pentru că el ne-a povestit, într-un  mesaj recent, că nu s-a întrăgostit niciodată la prima vedere. Iată că totul este posibil...             

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net