Traducătoarea de vise: Preferi parfumul de trandafiri? Mănânci boabe de porumb? Află dacă visul inedit îţi poartă noroc

Ultima actualizare:

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Mesajele trimise de voi arată că vă preocupă semnificaţia viselor pe care vreţi să le finalizaţi în ritm rapid! De această dată însă, este bine să ţineţi seama de provebul: „Festina lente!”( Grăbeşte-te încet!”) deoarece vă este de mult folos. Procedând astfel, veţi rezolva lucruri de calitate.

De asemenea, unii dintre voi vorbiţi şi despre iubirea voastră „cea mare!”şi mărturisiţi că, o bună parte din energia voastră o îndreptaţi spre problemele sentimentale. De ce? Pentru că vreţi să-i faceţi bucurii sufletului vostru-pereche. Şi într-un caz, şi în altul, visele voastre au o semnificaţie plăcută: savuraţi partea plină a paharului!

Preferi parfumul de trandafiri? Vei avea o mare bucurie

Visul: Adriana adoră parfumul de trandafiri. Logodnicul ei a vrut să-i facă o mare bucurie şi i-a oferit o sticluţă cu estenţă de parfum pe care scria: Anul 2015 este anul trandafirului. Imediat, Adriana a deschis elegantul flacon şi, minute în şir, ea s-a relaxat mirosind esenţa care îi transmite o stare de bine şi uită de orice necaz.    

Semnificaţia visului: Da, 2015 este Anul trandafirului, iar creatorii de parfumuri îl folosesc în diferite creaţii speciale. Este un fapt dovedit că atunci când în vis miroşi o sticluţă cu parfum te vei bucura în curând. Poate fi vorba despre concretizarea unui proiect legat de creaţie, de cosmetică sau de floricultură. Visul acesta anticipează o bucurie cu efecte pe termen lung.   

Amuleta norocoasă: Un trandafir.

Ai visat mese întinse?  În familie, urmează o logodnă

Visul: Aurelia a mers în vizită la Daria, o bună prietenă. Spre uimirea ei, Aurelia a descoperit că, în toată casa Dariei, erau mese întinse, încărcate cu bucate alese. Oare această surpriză  este de bun augur în acest an?

Semnificaţia visului: Totdeauna, mesele întinse, încărcate cu delicatese, în casa unei prietene,  anticipează o logodnă în familia respectivă. Aurelia, fiind invitată, se poate bucura şi ea de o împlinire pe plan sentimental până la toamnă.  

Amuleta norocoasă: Un crin.

Ai învăţat să mulgi o vacă? Vei primi un câştig neaşteptat

Visul: Meri ne scrie de câte ori are un vis inedit!  De curând, a mers în vizită la o rudă la ţară şi acolo a învăţat să mulgă vaca  familiei Joia aceea era renumită pentru că hrănea cu lapte tot neamul lui Meri, destul de numeros. În vis, Meri era foarte fericită deoarece a învăţat acel „meşteşug” destul de repede şi se întreba dacă mesajul acela oniric prevesteşte o realizare pe plan profesional.

Semnificaţia visului: Desigur, acea văcuţă minunată, aşa cum o descrie Meri, va fi mesagerul norocului pentru ea. Când mulgi cu uşurinţă o vacă înseamnă că, în curând, vei primi un câştig neaşteptat. Poate că Meri va fi promovată în funcţie sau că va mai găsi un job. Oricum, în curând, Meri va avea bani.

Amuleta norocoasă: Un trifoi cu patru foi. 

Mănânici boabe de porumb? Scapi de datorii

Visul: Andrei ţinea cură de slăbire şi, în mod special, zilnic, consuma  boabe de porumb. El ne întreabă dacă este un vis bun, deoarece auzise că boabele nu sunt de bun augur în vis.

Semnificaţia visului: Dimpotrivă, dacă mănânci boabe de porumb în vis, mesajul oniric prevesteşte o îmbunătăţire a situaţiei financiare. Până-n vară, Andrei va scăpa de datoriile obositoare, despre care el ne-a scris.

Amuleta norocoasă: O bancnotă de 100 lei.     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net