Traducătoarea de vise: S-a deschis ușa și în casă a intrat Făt-Frumos?

Ultima actualizare:

    Peștele auriu simbolizează prosperitateaSursa foto: fenoshui4life.ro
Peștele auriu simbolizează prosperitateaSursa foto: fenoshui4life.ro

Bine v-am regăsit dragi prieteni! A venit primăvara! Ne întâlnim chiar în prima zi a lunii martie, o zi semnificativă datorită mesajelor ce sosesc în viața noastră de la prieteni, de la rude sau de la persoane care ne apreciază în mod discret. Foarte interesant este faptul că în vis, mulți dintre voi ați sărbătorit Mărțișorul cu câteva zile în avans.

Am aflat de la cei care ne scriu că au primit și mărțișoare miraculoase și bucuria acestui eveniment s-a prelungit și în viața reală. Mărțișoarele din vis au semnificații extraordinare și vă descrețesc fruntea. Ce poate fi mai reconfortant decât să trăiești momente de euforie, deoarece nu ai probleme financiare, persoana iubită te răsfață în stilul ei inconfundabil, iar la jobul tău ești remarcabil? De fapt, visele prevestesc evenimentele majore din viața noastră. Totodată, visele sunt și modele de viață din care să ne inspirăm în alcătuirea proiectelor pe termen lung.  În această ediție, voi ”traduce” cele mai interesante vise care atrag norocul.   

S-a deschis ușa și în casă a intrat Făt Frumos? Îți vei cunoaște ursitul

Visul: Aurelia, o pasionată de vise și de numerologie, ne povestește fiecare vis inedit. Ea a visat că era 1 Martie și a fost vizitată de...Făt-Frumos. Musafirul i-a atras atenția deoarece semăna fără îndoială  cu personajul din basme. Făt Frumos i-a adus un cadou, un bibelou ce semăna foarte bine cu eroul din basme. Făt-Frumos din vis i-a spus Aureliei că este suficient să mângâie bibeloul și el va veni s-o ajute de câte ori va avea nevoie.

Semnificația visului: Făt-Frumos din vis  este ursitul Aureliei. La început,  musafirul  va fi o persoană de încredere, un prieten gata s-o ajute în orice împrejurare. În timp,  personajul din basme va deveni sufletul- pereche al Aureliei.

Talismanul norocos: O inimioară.    

Ai primit un buchet de spice de grâu? Vei avea avantaje materiale

Visul: Dana a avut și ea un vis prevestitor. Era la o petrecere și fiecare  oaspete a primit câte un cadou din partea gazdei. Majoritatea invitaților au primit flori exotice, iar câțiva musafiri s-au bucurat de buchete de spice de grâu. Printre acești privilegiați s-a numărat și Dana. Buchetul pe care l-a primit ea era cel mai frumos. Dana s-a bucurat de acest cadou, dar se întreba de unde sunt spicele acelea pentru că vara este departe.

Semnificația visului:  Spicele de grâu sunt, totdeauna, de bun augur și prevestesc avantaje financiare deosebite. Dana se va bucura și de aprecierile persoanelor influente din anturajul său, deoarece inițiativele ei sunt deschizătoare de drumuri.

Talismanul norocos: Un spic de grâu

Mărțișorul norocos este un pește auriu? Te îmbogățești până în vară

Visul: Daria ne spune că ține seamă totdeauna de simbolul mărțișoarelor primite de 1 Martie. De câte ori a primit un mărțișor-pește a avut bucurii tot anul. Mai mult, ea a avut spor la bani, un lucru constatat și de familia ei.

Semnificația visului:  Și în acest an, Daria a primit un mărțișor-pește și avea culoarea aurie. În acest caz, reușitele materiale și profesionale vor fi mai numeroase, iar ” averea ei” va spori în mod cert până la concediul din vară.

Talismanul norocos: Mărțișorul pește auriu

Cânți la un concert dedicat primăverii ? Faci demersuri profitabile

Visul: Meri ne-a relatat un vis emoționant. Cânta la pian la un concert dedicat primăverii, organizat de colegii ei de la Orchestra municipiului.  Deși prestația sa a fost aplaudată la scenă deschisă, Meri ne întreabă ce prevestește visul, deoarece n-a cântat în viața ei la un concert.

Semnificația visului: În acest caz, visul nu se referă la o reușită pe plan artistic. Toate amănuntele visului povestit de Meri se referă la afaceri profitabile de familie. Pentru Meri, concertul de Mărțișor este simbolul reînnoirii și speranețelor împlinite  în familia sa.

Talismanul norocos: O notă muzicală.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net