Traducătoarea de vise: Te urmăresc persoane suspecte? Vezi ce înseamnă! VIDEO

În aceste zile vă bucuraţi de oportunităţi în carieră şi în viaţa personală; acum sporesc veniturile voastre, iar data de 12 este un un punct de reper. În acelaţi timp, suprasolicitările nu vă ocolesc. Munciţi şi vă implicaţi în proiectele voastre ambiţioase într-un ritm ameţitor! În aceste zile, trebuie să acordaţi o atenţie sporită veştilor primite şi stării voastre de sănătate. Bolile cronice (mai ales digestia şi articulaţiile )vă strică buna dispoziţie.

Te căsătoreşti cu cineva cunoscut? Te bucuri de prosperitate

Visul: Marieta s-a trezit din vis foarte fericită. Logodnicul ei a vrut să-i facă o surpriză plăcută şi, împreună cu familia ei, au stabilit data căsătoriei.

Semnificaţia visului: Fireşte, acest vis anticipează căsătoria Marietei mai repede decât estimase ea. Dar mesajul oniric relatat de ea are şi alte semnificaţii: este vorba despre o căsătorie avantajoasă, însoţită de prosperitate, pentru că Marieta a visat că se căsătoreşte cu un tânăr cunoscut. Dacă în vis ea s-ar fi căsătorit cu un tânăr necunoscut, Marieta ar fi traversat o perioadă marcată de griji financiare şi de tot felul de situaţii nedorite.

Aduce noroc: Amuleta cheie.

Eşti invitată la un banchet? Ai succes în noile afaceri

Visul: Sanda ne-a relatat un vis emoţionant. Era invitată de colegi la un banchet. Pentru ea, invitaţia era un eveniment monden inedit. Trebuia să se documenteze, să cunoască desfăşurătorul petrecerii.

Semnificaţia visului: Sanda va participa la competiţii, va onora invitaţiile primite la evenimente inedite. În mod cert, în curând, Sanda se va implica în alte afaceri noi, iar viitorii ei parteneri de muncă nu vor fi nici suspicioşi, nici duplicitari.

Aduce noroc: Amuleta lebădă.

Ai visat că faci săpun de casă? Sporul poposeşte în casa ta

Visul: Lia a vrut să-ţi impresioneze prietenii de familie şi le-a oferit câte o bucată de săpun de casă, preparat de ea.

Semnificaţia visului: Săpunul de calitate, alb, preparat în casă, are o semnificaţie pozitivă. Când femeile au un astfel de vis se pot aştepta la o revigorare financiară în familia lor. Dacă săpunul ar fi avut culoarea cenuşie , Lia ar fi trebuit să mai aştepte o vreme, până când ar fi ajuns pe linia de plutire la capitolul finanţe.

Aduce noroc: Amuleta piramidă

Te urmăresc persoane suspecte? Vezi ce înseamnă!

Visul: Iulia a visat că era urmărită de persoane suspecte. S-a ascuns pe unde a putut, iar în cele din urmă a găsit o faţă de masă albă şi s-a pitit sub aceasta. Atunci a observat că „umbrela ei protectoare" era pătată de sânge; surprinzător, faţa de masă şi-a schimbat culoarea-din albă a devenit roz.

Semnificaţia visului: Iulia are duşmani foarte abili, care o urmăresc discret. Faţa albă de masă sub care Iulia voia să se ascundă este simbolul protecţiei şi şansei. Ajutată de o persoană influentă de sex feminin, Iulia va scăpa de griji financiare .Eforturile şi competenţa ei vor fi apreciate şi remunerate foarte bine. Prosperitatea se apropie de casa Iuliei.

Aduce noroc: Amuleta potcoavă.

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
soldati usi in timp ce se predau in Herson FOTO The Sun jpg
image
image
image
image
popularitate
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
new amsterdam 2 png
apatie
cos flori lila mov floraria online amazon jpeg
horoscop ( FOTO pixabay )