Traducătoarea de vise: Vise care prevestesc rezolvarea problemelor

Ultima actualizare:

    Şampania din vis anunţă prosperitateFoto Click!
Şampania din vis anunţă prosperitateFoto Click!

Ai impresia că nu eşti singură în încăpere? Ai primit în dar o punguţă cu smirnă? Un stol de cocori zboară deasupra casei tale? De ziua ta primeşti cadou şampanie? Aflaţi cine vă ajută să vă rezolvaţi problemele.

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Majorirarea mesajelor onirice povestite de voi fac referire la evenimentele recente din această săptămână, dar şi la problemele care v-au ţinut ca pe jar în timpul vacanţei. Puterea voinţei vă furnizează forţa de a finaliaza cu succes proiectele delicate de suflet.

Persoanele generoase cu care vă întâlniţi în vis anticipează schimbările avantajoase din viaţa reală. De asemenea,  evenimentele mondene la care sunteţi invitaţi în vis joacă un rol esenţial în privinţa iniţiativelor care vă sporesc veniturile. Visele trimise de voi prevestesc şi etape noi în viaţa reală. Mai mult, proiectele din această săptămână la care colaboraţi împreună cu nativii Scorpioni şi Săgetători sunt benefice pentru voi. Totuşi, trebuie să fiţi foarte prudenţi dacă semnaţi acte oficiale sau contracte pentru a evita încurcăturile sau pierderile financiare.

 Dintre mesajele onirice trimise şi descriese de voi le-am ales pe acelelea care vă sugerează  pe ce „drum” este bine să mergeţi.

Ai impresia că nu eşti singură în încăpere? Descoperi o enigmă

Visul: Aurelia, o vizitaroare pasionată de semnificaţia viselor, dar şi de numerologie, ne scrie când are un vis important, pe care nu prea ştie cum să-l interpreteze. De această dată, Aurelia ne-a descris cu amănunte un vis care s-a repetat în ultimele zile. Era singură în bucătărie şi prepara numeroase bucate, pe care le pregătea cu uşurinţă, ca un specialist. Totuşi, Aurelia avea impresia că în încăpere mai este cineva, o persoană pe care n-o vedea. Când au venit părinţii ei, au fost uimiţi să vadă multe platouri încărcate cu tarte, cu plăcinte şi cu fructe exotice. Când s-a trezit din vis, Aurelia se întreba ce semnificaţie are acest mesaj oniric şi de ce avea impresia că nu este singură în încăpere.  

Semnificaţia visului: Aurelia ne-a povestit un vis emoţionant. Ea trebuie să se bucure pentru că este vorba despre un vis premonitoriu. În curând, în viaţa Aureliei va interveni un eveniment deosebit. Mai mult, Aurelia va primi şi oaspeţi de la drum lung care vor participa la această sărbătoare. Impresia că nu era singură în încăpere se poate traduce astfel: o persoană discretă din anturaj o ajută pe Aurelia să descifreze o enigmă pe plan  financiar. Totodată, acest vis premonitoriu mai are o semnificaţie deosebită: Aurelia se va strădui să se afirmepe plan profesional  şi social în grupul pe care-l frecventează.

Talismanul norocos: Elefant  

Ai primit cadou o punguţă cu smirnă? Vei investi cu folos

Visul : Mara a visat că plecase în pelerinaj la locurile sfinte. Acolo  s-a întâlnit cu o colegă de facultate care i-a oferit o punguţă cu smirnă.

Semnificaţia visului: Smirna este simbolul investiţiilor avantajoase. Persoana care primeşte în vis un cadou de acest fel are  şanse de redresare financiară de-a lungul unui an, de la data când a  visat smirna. Mara va fi ajutată să-şi  rezolve problemele importante  şi de persoane religioase din familie.

Talismanul norocos : Cruciuliţa de botez.

Un stol de cocori zboară deasupra casei tale? Prietenii te ajută

Visul: Clara ne-a povestit un vis inedit din viaţa ei. La întoarcerea din concediu, ea a văzut un stol mare de cocori care zburau deasupra casei sale. Ea ne întreabă dacă visul relatat este de bun augur.

Semnificaţia visului: Acest mesaj oniric prevesteşte avantaje deosebite pentru Clara. Este vorba despre sprijinul pe care ea are să-l primească de la prietenii familiei în această toamnă pe plan financiar şi juridic.

Talismanul norocos: Un trifoi cu patru foi

De ziua ta  primeşti şampanie ? Visul prevesteşte prosperitete

Visul: De curând, Doru a visat că-şi sărbătorea ziua de naştere. Masa era încărcată de bunătăţi. Când sărbătoarea era în toi, Doru   a observat că băutura se terminase  şi, de aceea,  voia să mai cumpere. În clipa aceea, la uşa apartamentului a sunat un comisioner care i-a adus sărbătoritului un cadou care i-a entuziasmat pe toţi. Un prieten i-a trimis şapte sticle cu şampanie.

Semnificaţia visului: Desigur că visul povestit de Doru anticipează bucurii. Atmosfera de voie bună, masa încărcată cu multe bucate alese, toate aceste amănunte îi prevestesc lui Doru un trai liniştit, fără griji. Mai mult, sticlele pline cu şampanie au o semnificaţie aparte. Înseamnă că Doru îşi va rezolva problemele financiare în următoarele şapte săptămâni. În acelaşi timp, când primeşti cadou şampanie, la o aniversare, visul prevesteşte prosperitatea.

Talismnaul norocos: O bancnotă  de 100 lei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net