V-ați născut la o dată de 24? Ce semnificație are 6, numărul vostru psihic

Ultima actualizare:

    Persoanele născute la o dată de 24 preferă să trăiască în armonieFoto: pixabay.com
Persoanele născute la o dată de 24 preferă să trăiască în armonieFoto: pixabay.com

Pentru persoanele născute la o dată de 24 a oricărei luni, numărul psihic este 6. Venus este planeta dominantă a celor născuți în data de 6,15,24. În acest grupaj se aliniază și cei născuți, ca și cei sărbătoriți în data de 24. Numerologii apreciază că acești nativi iubesc luxul, sunt rafinați, se bucură de magnetism și au atracție pentru persoanele de sex opus.

Totodată, numerologii susțin că persoanelor cu numărul psihic 6 le place să călătorească și să viziteaze deseori alte țări străine.  

În același timp, lor nu le priește o atmosferă încordată și evită certurile; aceste persoane cugetă cu atenție asupra priorităților. De aceea, ritmul lor de intervenție este mai lent și acceptă compromisurile.

Ce calități apreciem la persoanele cu număr psihic 6?

În viața de familie acești nativi sunt blânzi și apreciază calitățile rudelor, menținând relații armonioase cu părinții și după ce au părăsit ”cuibul părintesc”. În situațiile dificile, Acești Nativi iau parte la prioritățile rudelor. Mai mult, persoanele cu numărul psihic 6 sunt susținute de șansa care le oferă facilități și condițiile vieții moderne: casă, grădină și mașină, chiar înainte de a împlini vârsta de 45 de ani. Ei nu acceptă să trăiască singuri, multă vreme și preferă compania semenilor pe care-i apreciază.

Opinia numerologilor despre bărbații cu număr psihic 6

Acești nativi sunt atrăgători, dar nu-și arată vârsta adevărată. Ei influențează cu ușurință psihicul femeilor cu care vor să trăiască. Deseori ei urăsc  ordinea și disciplina. Mai mult, ei nu reușesc să respecte o practică spirituală și rareori sunt religioși. În viața lor personală sunt aliniate mai multe femei, pentru că nu se limitează numai la femeia cu care sunt căsătoriți.

Opinia numerologilor despre femeile cu numărul psihic 6

Din categoria acestor femei fac parte, mai ales, cele frumoase, renumite pentru gusturile lor rafinate. Uneori, ele preferă unele aventuri, până la vârsta de 25 de ani. Mai târziu, aceste native optează pentru o viață mulțumită, mai ferită de experiențe nefericite. Despre magnetismul lor se spune că este exemplar și are puterea să-i seducă și pe bărbații considerați ”sfinți”.

În viața personală, femeile cu numărul psihic 6 se remarcă prin altruism. Ele își ajută familia, părinții și nu-și uită responsabilitățile ce le revin, chiar dacă nu renunță la lux: modă, confort  și bijuterii.

Aceste native se pot considera norocoase, deoarece pot primi ajutoare și din multe surse necunoscute, din afara anturajului sau de la persoane cu o poziție de autoritate. Nativele au șansa să primească ceea ce-și doresc în viață și să-și păstreze farmecul multă vreme. Totuși, ele nu reușesc să-și găsească perechea potrivită, așa cum își doresc. În același timp, ele știu cum să-și protejeze interesele propriei clase sociale. Banii le alunecă deseori printre degete și cheltuiesc pentru a face bucurii persoanelor din anturaj.

Despre numărul de nume

Deși sunt independenți în deciziile lor, cei cu numărul psihic 6 rămân sociabili, sunt plăcuți în dialogul cu semenii și povestitori talentați.  

image
image
image
image
image
image
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
horoscop shutterstock jpg
zodii relaxate jpg
click ro jpg
3 sfaturi practice pentru a te deplasa eficient in aglomeratia urbana  jpg
aripioare picante jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net