Zodia care nu va primi nimic astăzi, de Moș Nicolae. Nimeni nu-i va face un cadou!

Astăzi se presupune că toată lumea trebuie să găsească un cadou în ghetuțe. Sau măcar pe lângă ghetuțe, dacă Moș Nicolae n-a văzut prea bine, în întuneric. Cu toate acestea, una dintre zodii va trăi cea mai mare dezamăgire: nu a găsit nimic în ghetuțe și deși speră să primească, totuși, un cadou astăzi, acest lucru nu se va întâmpla.

Zodia Taur nu a primit nimic de Moș Nicolae
Zodia Taur nu a primit nimic de Moș Nicolae

Pentru unii nativi, Moș Nicolae a fost, anul acesta, extrem de darnic! Fie că și-au primit cadourile încă de aseară sau le-au găsit în ghetuțe, de dimineață, au trăit o fericire de nedescris. Din păcate, acest lucru nu s-a aplicat și în cazul nativului Taur. 

Zodia Taur nu va primi niciun cadou astăzi, de Moș Nicolae

Cea mai ghinionistă zodie a horoscopului este, astăzi, Taur. Persoanele născute sub acest semn zodiacal nu vor primi nimic în ziua de Moș Nicolae și vor suferi enorm. Pentru că locuiesc mai tot timpul singuri, nativii Taur nu prea au cu cine să socializeze. 

Potrivit informațiilor oferite de astrologi, ziua de Moș Nicolae va fi un real eșec pentru nativul Taur. 

Pe plan sentimental, este singur de ceva vreme și nici că are de gând prea curând să se implice într-o relație. Din această cauză, nu a avut cine să-i pună cadoul în ghetuțe nici aseară și nici în această dimineață. 

Pentru că familia nu îi este alături și nici nu împarte cu el aceeași casă, nativul Taur nu iese câștigător nici la acest aspect. Cei care vor merge la locul de muncă azi, de Moș Nicolae și vor fi suficient de norocoși încât să primească din partea șefilor o primă, vor avea, totuși, un mic dar. În caz contrar, Taurii vor rămâne la același eșec: niciun cadou de Moș Nicolae!

Citește și - Zodia care va avea un Crăciun de coșmar. Va fi singură în zi de sărbătoare!

Cu toate acestea, știți cum se spune, niciodată nu trebuie să-ți pierzi speranța. Posibil ca un amic sau prieten din copilărie să-i facă nativului Taur o bucurie și să-i ofere, totuși, un cadou simbolic de Moș Nicolae. 

Zodia care a găsit cele mai multe daruri în ghetuțe, în dimineața de Moș Nicolae

Moș Nicolae nu este doar pentru cei mici, ci și pentru cei mari! De ce să nu recunoaștem? Un cadou e mai mult decât perfect pentru fiecare din noi, indiferent de ocazie. Dacă nativul Taur nu a primit și este posibil să nu primească niciun dar astăzi, la polul opus se află nativul Capricorn.

Pentru acesta, Moș Nicolae a fost extrem de darnic, așa că i-a așezat în ghetuțe, de dimineață, multe dintre lucrurile pe care și le dorea cu ardoare. 

Pentru că a fost cuminte tot anul, nativul Capricorn a primit dulciuri, fructe, o hăinuță și chiar ceva bani cash, căci Moș Nicolae nu are, încă, un card să poată efectua transferuri bancare!

Încă o zodie norocoasă de Moș Nicolae este Fecioara. Chiar dacă darurile primite de aceasta nu se ridică la nivelul celor primite de nativul Capricorn, se poate considera, totuși, norocoasă. Măcar nu se află în situația zodiei Taur, care nu a primit și nici nu va primi nimic, toată ziua!

Dar voi, voi ce ați primit de Moș Nicolae în această dimineață?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net