Zodii lovite de karma după Luna Plină din 23 aprilie. Sunt urmărite de greșelile trecutului

Luna Plină din 23 aprilie, se pare că este una specială, potrivit astrologilor. Câteva dintre zodii vor fi afectate de trecut, fiind un moment în care vor culege ceea ce au semănat de-a lungul timpului. Iată despre ce semne zodiacale este vorba.

Zodia lovită de karma
Zodia lovită de karma

 Luna Plină în Leu vine cu un mesaj karmic

Când spui „Leu”, spui „distrugere și transformare”. Cu toate acestea, nu totul se poate distruge sau transforma mereu doar în ceea ce vrea el. Pentru această zodie urmează o perioadă extrem de dificilă, iar Luna Plină vine cu un puternic mesaj karmic: „Culegem ce am semănat”.

Potrivit astrologilor, pentru nativii zodiei Leu a venit timpul să reflecte asupra greșelilor din trecut. E posibil ca răul pe care l-au făcut anumitor persoane, să se întoarcă ca un bumerang. Specialiștii recomandă acordarea unei mari atenții în ceea ce privește comunicarea cu cei din jur, în zilele următoare.

 Luna Plină are o semnificație spirituală pentru berbeci

Berbecii vor fi puși în fața unei situații mai puțin plăcute. Dacă în trecut au judecat prea tare sau le-a fost greu să înțeleagă de ce se petrec anumite lucruri, acum a venit timpul să facă schimbări în acest sens. Se pare că Luna Plină din 23 aprilie are un mesaj spiritual pentru berbeci: „Iartă, ca să poți merge mai departe”. Nu te afunda în tristețe și anxietate! E cazul să uiți episoadele din trecut și să îi ierți pe cei care ți-au făcut rău.

Peștii vor pierde legătura cu persoanele dragi

Pentru nativii zodiei Pești, ultima săptămână din luna aprilie poate fi una de coșmar. Există posibilitatea ca aceștia să piardă multe relații în perioada următoare. Poate fi vorba despre prieteni vechi, partenerul de viață, sau chiar și unele rude. Motivul? Potrivit informațiilor oferite de astrologi, acești nativi au stârnit multe controverse în rândul celor dragi în ultima vreme, drept pentru care aceștia se vor retrage treptat din viața lor.

image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net