Insula superbă din Grecia unde puțini români ajung. Are cele mai frumoase plaje din lume, iar cazarea e accesibilă

Odată cu deschiderea sezonului estival, românii încep să se pregătească pentru vacanța de vară. Desigur, când vine vorba despre destinații pentru concediu, există și opțiunile „tradiționale”, fie din țara noastră, fie din străinătate. Însă există un loc atât de frumos încât pare ceva desprins din Rai, despre care nu mulți români știu. Este vorba despre insula Milos, din Grecia.

Deja suntem oficial în sezonul estival, iar românii încep să se pregătească pentru concediul din vară, pe care îl așteaptă de atât de mult timp. După cum este de așteptat, există deja unele destinații „tradiționale”, când vine vorba de vacanțe. Fie că vorbim despre stațiuni din țară, precum Costinești, sau locurile preferate de români, cum ar fi Buglaria și Turcia, mulți dintre noi au deja o idee generală despre zonele unde doresc să ajungă. Însă, există o insulă în Grecia despre care nu multă lume în țara noastră știe, deși este un loc absolut divin!

Insula Milos nu este foarte departe de Atena, iar această locație de vis este foarte accesibilă, fie direct cu avionul, or cu un feribot din capitala greacă. Iar în această insulă puteți avea parte de o vacanță de vis, cu 70 de plaje cu cel mai fin nisip, peisajele superbe ale Mării Egee, cât și o adevărată paradă de frumusețe, a căror actori principali sunt culorile vibrante și formațiunile naturale impresionante ale insulei.

Milos este o adevărată comoară pentru turism

Dacă doriți să vă bronzați în timpul vacanței, Milos este o opțiune perfectă! Aveți la dispoziție 70 de plaje de diferite feluri, de la cele cu nisip fin, alb, la unele extrem de retrase, unde vă puteți odihni în liniște și chiar altele cu maluri stâncoase. Provatas este plaja cea mai vizitată de către turiști, datorită nisipului roșiatic, cât și a retaurantelor cu specific pescăresc din zonă.

Iar frumusețea naturală și bucatele delicioase nu sunt singurele atracții din Milos! Pentru cei pasionați de istorie există catacombe romane, un fort venețian, cât și mai multe muzee, dedicate naturii și istoriei de pe insulă.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net