5 gustări uşoare cu verdeţuri
Mixul de legume reduce depunerea grăsimilor
Ingrediente: 1 pungă de fasole verde, 1 cană de mazăre, 45 g sos pesto (fără parmezan), 1 salată verde ruptă cu mâna, 250 g spanac, zeama şi coaja de la o lămâie verde
Fierbe fasolea 10 minute în apă sărată. La fel procedezi şi cu mazărea, apoi lasă-le la scurs. Într-un castron, pune sosul pesto, amestecă pe rând cu fasole, mazăre, spanac şi salată verde, adaugă zeama de lămâie şi coaja acesteia. Mai poţi alătura şi câteva felii de dovlecel.
Accelerează-ți arderile cu supă de legume!
Ingrediente:1 pungă de spanac, 2 dovlecei, 1 salată verde, ½ broccoli, 4 tije de sparanghel, 1 cană mică de mazăre, 1 ardei verde, 5 verze de Bruxelles şi ½ varză albă
Într-o oală cu apă pune la fiert ingredientele, dar lasă spanacul pentru sfârşit, pentru că fierbe foarte repede. Asezonează cu sare şi puţin piper şi, la final, lasă supa la răcit. Când legumele sunt la temperatura camerei, pasează-le cu un blender şi deasupra adaugă nişte pătrunjel proaspăt. Dacă a ieşit prea zemoasă, poţi adăuga un pic de cușcuș.
Click AICI pentru a descoperi alte rețete savuroase care te ajută să slăbești.