Cartofi la cuptor cu afumătură – Diana Baran

Ultima actualizare:

    Cartofi la cuptor cu afumătură
Cartofi la cuptor cu afumătură

Ingrediente:

8 cartofi potriviţi

300 g carne afumată, costiţă

2 căţei de usturoi pisat

200 ml apă

2 linguri de ulei

sare, piper, maggi cu găină, tarhon

Mod de preparare:

Se spală cartofii, se curăţă şi se taie în bucăţi potrivite, se taie costiţa în bucăţi. Cartofii se pun într-un vas termorezistent, se adaugă ulei şi toate condimentele de mai sus, se amestecă, se pune costiţă şi apa. Se acoperă cu capac şi se pune la cuptorul preîncălzit la 180 grade. 

image
image
image
image
image
image
spanac care trimite e mailuri 1  sursa   Shutterstock jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
alex haney CAhjZmVk5H4 unsplash 2048x1365 jpg
cafea jpg
cum sa iti stilizezi sneakersii vezi 6 idei de tinute pentru femei jpg
adevarul jpg