Ciolan glazurat cu miere, la cuptor – Monica Marton

Ultima actualizare:

    Ciolan glazurat cu miere, la cuptor
Ciolan glazurat cu miere, la cuptor

Ingrediente:

800 de grame de carne de porc, ciolan afumat100 ml de miereo linguriţă de boia de ardei iuteo linguriţă de ienibahar măcinato linguriţă de sareo linguriţă de piper.

Preparare:

Amestecaţi mierea cu sarea, piperul, pudra de boia şi ienibaharul măcinat şi ungeţi ciolanul cu acest amestec, folosind o pensulă. Puneţi ciolanul în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru 2 ore, acoperit cu o foaie de copt. Dacă folosiţi un ciolan prefiert, îl lăsaţi să se perpelească doar o oră. Sunteţi gata! Puteţi să il savuraţi cu o iahnie de fasole, legume gratinate sau ce vă îmbie. Poftă bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
home 1622401 1280 jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2025 12 Radu Anton Roman 1200x850 webp
horoscop bani jpg
man 9880887 1280 png
mihai voropchievici webp
Zodii norocoase, shutterstock jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net