Copănele învelite – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Copănele învelite
Copănele învelite

Ingrediente

8 copănele

400 g aluat foietaj

1 gălbenuş ou

Mod de preparare

Copanelele le spălăm şi le fierbem în apă, adăugăm la sfârşitul fierberii un praf de sare. Le scurgem bine de apă şi le lăsăm să se răcească. Aluatul de foietaj îl împărţim în 8 fâşii egale şi când sunt răcite copanelele, le înfăşurăm de jos până sus cu făşiile de aluat. Le ungem cu gălbenuş de ou stropit cu câteva picături de apă şi dăm la cuptor, la foc mediu, până se rumenesc, până capătă o culoare aurie, în jur de 30 minute. După gust, se pot orna cu seminţe de susan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net