Cremă de zahăr ars cu portocale. Rețetă rapidă de la Ela Crăciun
Ela Crăciun și-a propus să le ofere celor care vor să omoare timp în izolare o serie de rețete care mai de care mai delicioase. După ce a făcut pâinici fără drojdie, vedeta a revenit cu o rețetă de desert: cremă de zahăr ars cu portocale.
Ingrediente cremă de zahăr ars cu portocale
• 400 g de zahăr
• 8 ouă
• coajă de lămâie
• 1 litru de lapte
• apă de flori de portocal
Mod de preparare cremă de zahăr ars cu portocale
Topim 200 de grame de zahăr. Atenție să nu lăsați să se lipească de tigaie. Într-un bol adăugăm ouăle, 200 de grame de zahăr și coaja de lămâie. Apoi apă de flori de portocal și 1 litru de lapte. Adăugăm compoziția peste zahărul ars. Apoi băgăm la cuptor, pe o tavă în care am turnat două pahare cu apă. Lăsăm o oră și un sfert la 180 de grade. Faceți însă și testul scobitorii să vă asigurați că este bine, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook, unde a postat și filmarea realizării acestui desert.
Rețeta de pâinici fără drojdie s-a bucurat de succes
Ela Crăciun a stârnit recent un mare interes în mediul online după ce a postat o filmare în care explică rețeta de pâinici de casă fără drojdie. Înregistrarea a fost urmărită până acum de aproape 1 milion de oameni și a avut peste 4000 de recomandări.
Vedeta invită publicul să posteze pe pagina ei de Facebook rețetele pe care le prepară acasă. Cele mai interesante dintre acestea vor fi publicate pe blogul său, într-o categorie specială, denumită Gătim acasă. În plus, Ela Crăciun va alege o rețetă pe săptămână și va filma realizarea acesteia, înregistrarea urmând să fie postată pe canalul său de YouTube.