Cum faci cea mai pufoasă omletă. Secretul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină

Ultima actualizare:

    Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Simplă sau cu legume ori carne, omleta este delicioasă şi poate fi consumată nu doar la micul dejun, ci şi seara, potrivit nutriţioniştilor. Astăzi, însă, îţi descoperim ce să faci ca să găteşti omleta pufoasă.

Aşadar, ca să găteşti o omletă delicioasă, indiferent că alegi să o faci cu brânzeturi, cu carne ori doar cu legume, ca să obţii o omletă pufoasă trebuie să adaugi un ingredient inedit, şi anume amidon.

Citește continuarea articolului, aici!Citește și:

Antonia, primele declaraţii după ce a fost supusă unei operaţii: ”Sunt fată mare. Ştiu de ce am făcut această alegere!”Andreea Antonescu a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre tatăl mort: "E regretul vieţii mele"

Parteneri

image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net