Cum se prepară „plăcinta puturoasei”. Gata în mai puțin de o oră, ușor de făcut și foarte gustoasă
Este o rețetă delicioasă, considerată a fi atât de ușor de făcut încât se numește „plăcinta puturoasei”. Practic, acest preparat va fi gata în mai puțin de o oră și nici nu are nevoie de ingrediente prea complicate!

Este greu de crezut că vom putea găsi o rețetă de plăcintă de brânză mai ușor de făcut decât aceasta. Plăcinta puturoasei nu numai că este ușor de făcut, dar are și un gust delicios, de care ne vom îndrăgosti de la prima înghițitură.
Plăcinta va fi gata în mai puțin de o oră
Din fericire, pentru a pregăti această plăcintă nu este nevoie decât de câteva ingrediente simple! În plus, după cum sugerează și numele, această plăcintă este foarte ușor de făcut și ar trebui să fie gata în mai puțin de o oră.
Practic, tot ce ne trebuie este un pachet de foi de plăcintă, un litru de lapte, aproximativ 200 de grame de unt, cinci ouă, cât și brânză telemea, sau, dacă dorim, putem folosi feta. De asemenea, mai este nevoie și de 200 de grame de brânză gouda rasă, cât și de piper și sare după gust.
Cum se pregătește ușor plăcinta puturoasei
După ce ați pregătit toate aceste ingrediente, va trebui să puneți laptele și untul la încălzit într-o oală suficient de mare. Între timp, va trebui să batem ouăle și să le turnăm în lapte, după ce acesta s-a mai răcit puțin. La final, vom putea pune și sare și piper, după gust.
Apoi, va trebui să punem o foaie de plăcintă în tavă, peste care vom pune un polonic din amestecul cu lapte. Acest proces trebuie repetat până când am folosit cam jumătate dintre foile de plăcintă, conform bucataras.ro.
Pasul următor este să pisăm brânza și să o presărăm în tavă, alături de gouda după care vom pune restul de foi de plăcintă și compoziția de lapte rămasă.
La final, plăcinta trebuie pusă în cuptor și va fi gata când s-a rumenit bine!




































