Delecteză-te cu o ruladă de ciocolată şi frişcă!
Ultima actualizare:
Ingrediente:
Pentru blat: 6 ouă, 6 linguri zahăr, 4 linguri făină, 2 linguri cacao
Pentru cremă: 2 linguriţe gelatină, 2 linguri apă rece, 1 lingură zahăr, coaja rasă de la o lămâie, zeama de la ½ lămâie, 500 ml frişcă lichidă, 100 g zahăr pudră
Pentru ornat: ½ ciocolată neagră
Preparare
Baţi albuşurile spumă, adaugi zahărul, apoi gălbenuşurile. Încorporezi făina, apoi pudra de cacao.
Torni compoziţia în tava unsă şi tapetată şi coci în cup torul bine încins circa 20 de minute.
Răstorni tava pe un şervet umezit şi stors bine şi rulezi imediat blatul cu tot cu şervet. Amesteci gelatina cu două linguri de apă şi laşi 10 minute.